İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz sonuçlarını buraya yazarsın o gün gelirse başkalarına bilgi olurbenim de ayın 1 inde randevum. dr umla görüstük. ultrasonda burun kemıgının varlıgına ve ense kalınlıgına bakılcak. ikili için kan vermıcem. direk triscreen yada harmony yaptırcaz. inşallah güzel gelir sonucumuz .
Çok olmadığı sürece korkma dinlen nerdesin bilmiyorum sol tarafına uzan Bebek daha rahat eder ve iyi nefes alır.Stresli,üzüntülü olma sen nasıl olursan bebekte öyle olur doktorunun numarası varsa bi ara bence sorKızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
İyiyim sanırım canım..Şükür lekelenme %95 bitti..Bebişi yarın görebileceğim..İnşallah o da iyidir..Sen nasılsın, herşey yolundamı?Nasılsın iyisindir inşallah bebiş nasıl.
bende de korkular var.nötr kalmaya çalısıorum.İlk olunca insan ikincide pek mutlu olamiyo korkularım mutluluğumu bastırıyor inşallah bebeğimi kucağıma alırım hareket ettiği zamanlar bi gelse o zaman hiç bi yere sığmam sen tecrübelisin bazen karnımda kalp atması gibi şeyler oluyor bebeğimin hareketimi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.iyimi bilmiyorum bebekte ses soluk yok hareketlenseydi bi rahatlardım.arada kusuyomda seviniyom.uykumdan şikayet ederdim hep bu aralar gece 2'de yatıyorum sabah 7'de ayaktayım midem çok eşkiyo napıcam bilmiyom azıma eşki sular geliyor.İyiyim sanırım canım..Şükür lekelenme %95 bitti..Bebişi yarın görebileceğim..İnşallah o da iyidir..Sen nasılsın, herşey yolundamı?
Çok olmadığı sürece korkma dinlen nerdesin bilmiyorum sol tarafına uzan Bebek daha rahat eder ve iyi nefes alır.Stresli,üzüntülü olma sen nasıl olursan bebekte öyle olur doktorunun numarası varsa bi ara bence sor
En son bebeğimi 8 Mayıs'ta gördüm randövüm Haziran'ın 20 sine 16 haftanın içinde oluyorum o zaman galiba bakalım cinsiyetini öğrenirim hareketlerinide belki hissederim o zamana kadarbende de korkular var.nötr kalmaya çalısıorum.
oğlumda 14+5 te hissetmiştim ilk hareketını içten minicik bişey çarpmış gibi hıssetmıstım. 20. haftaya kadar da hergun hıssedemedım. ki oldukca harektlıydı.20. haftalara ulaşınca ultrasona daha az ıhtıyaç duyacagız. Rabbim görmeyi nasip etsın.
Bence git hiç bi şey kaybetmessin belki çok şey kazanırsın.meraktan endişeden bebekte etkilenir git bebeğini gör için rahatlasınŞu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
Canim hadi git doktora.Şu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
karın ağrın olmaması iyiye işaret. ama kan kırmızı oldugu için dr una git canım bi an önce durdurması ıcın progestan verır yada daha etkılı olan iğnesini.Kızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
Bence git canım hem için rahat eder hem doktorun tavsiyeleri olabilir. Doktorlar hiç bir lekelenmeyı umursamazliga vurmayın diyor. Bebeğin iyidir umarım ama tedbiri elden bırakmaŞu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
Şu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
Şimdi takıntıdan nettte gezin duruzanmışım, kızlar daha çok azaldı ne yapcm bilmşyrm evet en mantıklısı doktra danışmak ama eşime bile sölemedim çok üzülecek bir saat e yakın dinlensem öle gitsem diyrm 10 dk da bir wc gidip bakıyrm Allah'a emnt bebeğm lütfen duanızı esirgemeyin.
Allah'ta sana emanet etti.Duamız seninleŞimdi takıntıdan nettte gezin duruzanmışım, kızlar daha çok azaldı ne yapcm bilmşyrm evet en mantıklısı doktra danışmak ama eşime bile sölemedim çok üzülecek bir saat e yakın dinlensem öle gitsem diyrm 10 dk da bir wc gidip bakıyrm Allah'a emnt bebeğm lütfen duanızı esirgemeyin.
Insallah canim. Icini ferah tut. Ben bir sorun oldugunu düşünmüyorum.Teşk ederm kızlar annm doktra gidecz dedi inşlh güzel haberler alırım benimle yola devm etsin meleğim
ben gittikce iyiye gidiyrumm canimm. ins. iyice gececek halsizligim falnn. sen dinlenince o da dinlenmistir bisey olmazz.. kontrolun ne zamndi senin cnmm.Günaydın kızlar. Fena değildi canım biraz zorlamışlardı bu sene bazı derslerde hakkımızda hayırlısı olsun .. Öyle böyle bir yorulma değil ya sürekli Bebegim seni çok.yorduk deyip duruyorum karnıma :) sen nasılsın iyi.misin
canimm uzme kendinii. melek gibi uyyor.Eki Görüntüle 2001471 Eki Görüntüle 2001471 .
Baksanıza bu ilk bebeğimdi kalbi durdu.Dikkat ettiğimde uyuyan bi Bebek yüzü gördüm.saklıyorum hep o benimle her zaman
canmm dikkat et. allh san ve benegine bol saglik versin ins.Şimdi takıntıdan nettte gezin duruzanmışım, kızlar daha çok azaldı ne yapcm bilmşyrm evet en mantıklısı doktra danışmak ama eşime bile sölemedim çok üzülecek bir saat e yakın dinlensem öle gitsem diyrm 10 dk da bir wc gidip bakıyrm Allah'a emnt bebeğm lütfen duanızı esirgemeyin.
Bugün arayıp randevu aldım canım cumartesi sabah 10 da ikili teste gidecez inşallah 11+3 oluyor doktorum gel yapalım dedi hemde ağrım var biraz merak.ediyorum nasıl olduğunuben gittikce iyiye gidiyrumm canimm. ins. iyice gececek halsizligim falnn. sen dinlenince o da dinlenmistir bisey olmazz.. kontrolun ne zamndi senin cnmm.
canimm uzme kendinii. melek gibi uyyor.
canmm dikkat et. allh san ve benegine bol saglik versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?