Allah yardımcımız olsun o zaman :)Ben normalde de evhamlı bi insanım. Hamile kalınca endişelerim daha da arttı benim sadece eşim değil etrafımdaki herkes bıktı benden. Annem kardeşim eşim teyzelerim :))
tam bebek şekline bürünmüş artıkIkimizin tarihleri cok yakin ben sana simdiki halini atayim 9+4te cekildi bu cuma gunuEki Görüntüle 2001412
çok isterim. hayırlısı olsun tabi ki ama bana da hep oğlum olacakmış gibi geliyor.Kocakarılık yapayımbu sanırım erkek
İlk olunca insan ister istemez öyle oluyor benim için tek sıkıntı günler geçmiyor milletinkini bi hamile olduğunu bide doğurduğunu duyup aaa ne çabuk dogurmus derdim ama bende bi türlü öyle olmuyor zaman geçmiyorBen biraz evhamliyim canım ondan sanırım:))
Cnm 13+3 üm Bnmde göbeğim yok daha 4.aydan sonra cıkar diye düşünüyorum akşam Bnmde şişiyor sabah iniyorKızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.
Ayy ayaklarından kapatmış hic görünmüyor ki masallahKızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?
Kızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?
Aynı şeyi geçen kardeşimle konuştuk zaman geçmiyor öğrendiğimden beri sanki zaman iyice yavasladiİlk olunca insan ister istemez öyle oluyor benim için tek sıkıntı günler geçmiyor milletinkini bi hamile olduğunu bide doğurduğunu duyup aaa ne çabuk dogurmus derdim ama bende bi türlü öyle olmuyor zaman geçmiyor
Bence kızKızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?
Tek ben değilmisim demekki normal bu haftalarda henüz çıkmamış olması. Teşekkürler canimCnm 13+3 üm Bnmde göbeğim yok daha 4.aydan sonra cıkar diye düşünüyorum akşam Bnmde şişiyor sabah iniyor
Ayenn gün gün saydığımız için geçmiyor galibaAynı şeyi geçen kardeşimle konuştuk zaman geçmiyor öğrendiğimden beri sanki zaman iyice yavasladi
Ayy ayaklarından kapatmış hic görünmüyor ki masallah
Ben kıza benzettim canm
Bence kız
Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
Maşallah kuzuya, bende kıza benzettimKızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?
Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
Maşallah kuzuya, bende kıza benzettim
Benim kızında nub'u böyleydi
Insallah gonlunuze gorr olsun kız olsun :) benim de ilki oglan kiz cok istiyorum hayirla saglikla gelsinler tabi ilk istegimiz de kiz olursa da iyi olur yahui :)Ayyy pipi gormeyin ama yaaao havadaki ayagiydi ama eli ayagi kipirdayip duruyordu havada yakalamis dr. Bi tahmininiz var mi dedim daha cok erken dedi dr. Ama oglumda 9haftalikken soylemisti o pipiyi gormemek mumkun degildi zaten allah hayirlisini sagliklisini versin insallah ama oglum olunca insan kiz hayal ediyo ister istemez
ben gezme konusunu dusunemiyorum bu yaz ama ben de biliyorumki dogum sonrasi cikamicaz bir de haftaya ev tasicam il disina bulantilar biterse insallah biz de biyerlere gidebilirizGünaydın, hastalara geçmiş olsun. Dr a gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Benim iştahsızlık tam gaz devam ediyor söa biraz biraz su içmeye başladım. Su Bile içemiyordum. Dr a da 15. Haftada gideceğim. Sanırım haftaya cuma oluyor. Umarım şu mide problemleri geçer. Yaz tatilini ayarlamaya başladım. Bol bol taril planı yapıyorum. Ekime kadar gezeceğim.
ya gercekten cok seker cikmis ama tam bbi minyatur bebis iste masallah :)Hahah bakıp bakıp gülüyorum yakız galiba arkasını dönmeler kendini göstermemeler bide yavaş yavaş süzülmeler kaç dk dönmeseni bekledik
Ay hadi inşallahilk gebeligim ama hep bı kızım olmasını hayal etmistim ismi bile hazır :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?