2017 Aralık Anneleri

Canım hayırlı olsun kızın inşallah ultrason resminde sağda mı yoksa solda mı görünüyordu bebeğin fotoğraf paylaşır mısın ?.

Amin, eve gecince bakacagim canim hic dikkat etmemistim

Hemencik gostermis mi kendini bebisin.
Ay cok sevindim canim kiz bebeklere gore ne tatli kiyafetler var.
Ne guzel alip alip suslersin minigini.
Bir sey sorcam sende etten tiksinme oldu mu?

darisi basina insallah hayirlisiyla, kendimi kiza odaklamamistim ama gonlumde yatan kizdi tabii disa cok vurmasam da. Vatana, millete, bizlere hayirli evlatlar olsunlar da, dualarimiz hep boyle tabii. Neyse ki simdi erkek cocuklar icin de renk renk, cesit cesit kiyafetler var ama kizlarinki bir baskaaaaaradyolog tanidigimiza gittim ayrintili ultrasona, cihaz iyi olunca daha cabuk soyleyebiliyorlar tabii. Etten tiksinme olmadi, daha dogrusu hicbirseyden tiksinmem olmadi. Yedigim zaman cok canim isteyerek yemedim ama faydali diye yedim. Istahim cok yoktu tabii. Sadece kahve cok sevmeme ragmen icemedim, kokusu bile pek hosuma gitmiyordu. Iyi de oldu tabii.

Kizlar ne guzel cabucak ogrenmissiniz maasallah.
Benim de bir dahaki randevum 13 haftalikken olacak.
Acaba gorur mu ki doktor.
Bize de soylese hemen :)

Kimisi goruyor ama daha erken diye soylemiyor, cihaz iyiyse soyler bence,gercekten farkediyor ben bile anliyorum yani cihazin kalitesini benim 12+5 te gordu

korkma canim insalah sag salim alirsin kucagina ben hic aklima getirmedimöyle seyler ama nasibi yokmus can veren Allah ne verirse kabulümüz ben en son sekiz haftalikken gitmistim sonra 10arti beste gittim ve dokuzuncu haftada kalbi durmus dedi drum
Saye- cnm farklı birşeyler olduğunu hissetinmi?
hic bir belirti yoktu canim normaldi hersey rutin kontrol icin gitmistim ben iyi düsün iyi olsun insallah

Canim bir de kesede bebek sola yakinsa erkek olur saga yakinsa kiz diyorlar.
Senin 8 9 haftalarda bebis hangi taraftaydi?
Bu gercek mi merak ediyorum.

kizlar rica etsem bilgisi olanlar bizim ultrason fotomuza gore yorum yapabilir misiniz.
Canim bir de kesede bebek sola yakinsa erkek olur saga yakinsa kiz diyorlar.
Senin 8 9 haftalarda bebis hangi taraftaydi?
Bu gercek mi merak ediyorum.
cnmm bana yardimci olur musun ultrason fotosu atmak istedim ama yapadim. dosya boyutu nedeniyle diyor. sence ne yapmaliyimm.

kizlar rica etsem bilgisi olanlar bizim ultrason fotomuza gore yorum yapabilir misiniz.

cnmm bana yardimci olur musun ultrason fotosu atmak istedim ama yapadim. dosya boyutu nedeniyle diyor. sence ne yapmaliyimm.
Canim pcden fotoyu kirp kaydet kendiliğinden boyutu kuculuyor ve atabilirsin o sekilde.

Aynen canim Rabbim neylerse güzel eyler ama insanoğlu işte... Hakkımızda herşeyin hayırlısı insAllah

#Eskiden_periydim canim bakabilir misin. bi tahmin yapabilir misin canim.

Eklentiler

• 20170526_195530.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 70
#Eskiden_periydim canim bakabilir misin. bi tahmin yapabilir misin canim.
Canim valla ben de kkdan ogrendigim kadariyla kese uzun ve bebek soldaysa erkek dediler. Benimki de seninkine benzerdi çünkü.
Eger yuvarlak ve sagdaysa kiz olma ihtimali varmis.
Bu duruma gore seninki de erkege benziyor canim en dogrusunu Allah bilir.

Kizlar bende attim yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20170508_112656.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 105
cok tesekkur ederim canimm. tabiiki onceligimiz saglikli hayrli evlat olmalari. ama herkes cibsiyet ogrenince bnde merak etmeye basladim. kontrolume de daha var.ve devlet hast. gidiyrum onlarinda ultrasonlari malumm. cok sagl canimm.

cok tesekkur ederim canimm. tabiiki onceligimiz saglikli hayrli evlat olmalari. ama herkes cibsiyet ogrenince bnde merak etmeye basladim. kontrolume de daha var.ve devlet hast. gidiyrum onlarinda ultrasonlari malumm. cok sagl canimm.
Allah gönlündeki hayirlisyla versin canim.
Ama dedigim gibi kkdakiler boyle yorum yapiyor bende onlarin dedigine gore dedim.
Hayirli saglikli bebeklerimiz olsun insallah onemli olan o.

Son verileni atimya

Eklentiler

• IMG_20170511_220626.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 83
Benimki yuvarlak solda :)) hatta oglumla ayni usg goruntusu oglum da yuvarlak soldaydi erkek dedi kk dakiler kese konumuna gore

Bir de cinsiyeti erken ogrenen anneler bence suan alisveris yapmayin ya da yapacaksaniz ortak renkler alin 12 de ogluma kiz demislerdi

Son verileni atimya
Canim seninki de sagda duruyor kiz diyorlar bu sekilde de. Cok merak ediyorum bu dogru cikiyor mu acep
Benimki yuvarlak solda :)) hatta oglumla ayni usg goruntusu oglum da yuvarlak soldaydi erkek dedi kk dakiler kese konumuna gore

O zaman sagda ya da solda olmasina göre cinsiyet söylüyorlar.
Super anneler topiginde uzunlugundan da bahsetmislerdi bilemiyorum

Çanım bende kokulara karşı hassasiyet dışında hiç bişeyim yok ne bulantı ne ağrı vs. Allah gönlünden geceni hayırlısıyla nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…