- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
Konusun konusun siz aha Canim cekti benim Oda seker hastasiyim ben yilanim sizi yatirmazAynen daha yazasim var da neyse susuyorum cani cekenler olabilir, yemek konusmayacaktik burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusun konusun siz aha Canim cekti benim Oda seker hastasiyim ben yilanim sizi yatirmazAynen daha yazasim var da neyse susuyorum cani cekenler olabilir, yemek konusmayacaktik burada
Teşekkürler tatlım bende 2.6 çıktı doktor normal dedi boyda haftasına göre ola bilir belkide ama benim içim içimi kemiriyor işte meraktan)1,04 cıktı cnm bnm doktor cok ıyı dedı
burnunu da ölçtü o da bır etkenmış
boyu da bastan popoya 6,5 cm bacakları da sayarsak 7,5 cm olur dedı
benımkıne 12+6 dedı ama ondan boy farklı olabılır cnm
ayy gözun aydın cnm
bende tatlı istedi hep canım ve hakkı gelıyor bnde de en doğru tespit demekkkı asermeye göreymış:)
çok açım... iş yerinde yiyecek almak için her yer kapanmış mesai bitmeden. leblebi yemekten fenalık geldi. nolacak böyle arkadaşlar fil gibi olacağım ben galiba.
aslinda hic aklima gelmemisti bu eylul doneminde artik yaparim ben zaten 10 gun sonra tasinacagim dolaba suan bise koyamam ama ilk günler icin gercekten pratik yemekler lazimEvde çocukta olacağını en azından ilk 40 gün için pratik bir şeyler olmalı elimin altında, kurabiye kek sigara böreği sarıp atayım diyorum, bir iki kilodan köfte
Yok ben cok halsizim tutmayacagim cabuk da acikiyorum dayanabilecegimi dusunmuyorumaranızda oruç tutmayı düşünen var mı kızlar?
gecmis olsunSağol canım yarına başka doktora randevu aldım bebeğimi görmek kalp atışlarını duymak istiyorum artık
gecmis olsun insallah en kisa zamanda yeni saglikli bebegin tutunur saglikla da kucagina alirsin insPanda86 Allah razı olsun teşekkür ederim ben pco hastasıyım eşimde problem Yok çok şey denedim ama bakalım şifa nerden
Canım sağlıkla gelsin kızın inşallah ultrason resminde solda mı sağda mıydı foto paylaşır mısınHadi ya belli oldumu canım ne çabuk yaa :)) ay inşallah benimde kızdır. K.bakma canını çektirdim ama ekşi vişne limonlu şeylere bayılmaya başladım
Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Yavrum etkilensin istemiyorum çünkü
Yarın gidince bende sormayı düşünüyordum cnm, yazarım cevabını ama büyük ihtimal tutma diyeceğini tahmin ediyorum:))Kizlar oruc tutacak mısınız?
Ben doktora sormayi unuttum bunu. Kontrole gidecekler sorabilir mi?
Ah cnm ya başın sağolsun Rabbim sabrını versin tez zamandada sağlıklı bir gebelik nasip etsin insAllah.Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Konuyu başkasına devretme imkanı varmiki?Kizlar bu arada tabloyu basligi acan kimse o yapabilir diye biliyorum.
Canım hayırlı olsun kızın inşallah ultrason resminde sağda mı yoksa solda mı görünüyordu bebeğin fotoğraf paylaşır mısın ?.Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandi bugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis
Vardir sanirim devretme canim bilemiyorum.Bende sadece meraktan baktım cnm ve bendede kız çıkıyor hayırlısı yarın kontrolumuz var bakalım bı tahminde buluncakmi doktorum:)
Yarın gidince bende sormayı düşünüyordum cnm, yazarım cevabını ama büyük ihtimal tutma diyeceğini tahmin ediyorum:))
Ah cnm ya başın sağolsun Rabbim sabrını versin tez zamandada sağlıklı bir gebelik nasip etsin insAllah.
Bende burda böyle olayları okudukça istemsizce korkuyorum acaba bendemi diye bı ay olcak son randevumden yarın gitcez, insAllah güzel haberlerle gelirim. Çok korkuyorum ya kötü bişe olduysa diye, ooff bı ay çok uzun geldi bana
Konuyu başkasına devretme imkanı varmiki?
Hemencik gostermis mi kendini bebisin.Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandi bugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis
Hayırlı sağlıklı olsun gerisi önemli değil canım yaa bende kız istiyodum ama karnımı severken oğlum diye sevesim geliyodu o yüzden çok şaşırmadım beklediğim bişeydi yaniİlk hamileliğimde kız çok istedim. Dr erkek deyince ağlayasım gelmişti. Tabi sonra erkek çocuğun keyfi ve güzelliğini yaşayınca Ne gereksiz yere cinsiyet talebinde bulunmuşum diye kendime kızdım. Şimdi hiç ama hiç önemli değil, ister kız olsun ister erkek . Hayırlı olsun , sağlıklı olsun, akıllı olsun... Erkek olsa bu da çok sevinirim. İnanın erkek çocuk çok ama çok keyifli . Bazı yönleri zor ama bazı yönleri daha kolay....
Kizlar ne guzel cabucak ogrenmissiniz maasallah.1,04 cıktı cnm bnm doktor cok ıyı dedı
burnunu da ölçtü o da bır etkenmış
boyu da bastan popoya 6,5 cm bacakları da sayarsak 7,5 cm olur dedı
benımkıne 12+6 dedı ama ondan boy farklı olabılır cnm
ayy gözun aydın cnm
bende tatlı istedi hep canım ve hakkı gelıyor bnde de en doğru tespit demekkkı asermeye göreymış:)
Benimde ilk hamileliğim doktorun tahminde bulunacağını beklemiyodum erken sanıyodum söylediği anda şok oldum öğrenmeyenlerinde tez vakitte öğrenmesi dileğiyleHayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde doğsunlarda Benim ilk çocuğum çok merak ediyordum o yüzden
Güzel fikrin için TeşekkürlerBen özellikle doğum sonrası için yapmayı planlıyorum, misafire ne yapacak derdi olmaz sigara böreği kurabiye çay bitti gitti.
İlkinde çok tecrübesizdim, inşallah bu bebeğimde daha hakim olacağım her şeye.
Güzel fikrin için Teşekkürler