Anladım cnm git bakalım önemli Bişi değildir ama bnce içini ferah tut
Bu gün yataktan çıkmam dinlenilen korktum randövüm Haziran'ın 20 si çok uzun 40 gün sonraya verdi.
Anladım cnm git bakalım önemli Bişi değildir ama bnce içini ferah tut
sağol cnm yok yok asla odaklanmamak lzm sağlıklı olsunlar yeter zaten
sen deneyimlisin arkadasım biz ilk olunca öyle Bi kapıldık heyecana ama bakmamak lzmmış öğrendim bnde
bn kullniyorumm canimm. gynoferro bnde cok kotu kabizlik yaptii. hala cekiyrumm. dokyora dordum kuru kayisi tavsiye etti ama yiyemiyorumm.elevitte ilk hamileligimde cok midem bulanirdi. kokusu cok kotu gelirdi bana hatta afedersin idrarim bile sanki flevit kokuyrdu. wc elevit kokuyrdu. amz simdi kokusunu hic almadimm. ins. hic slnam o kokuyu..Kızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı
bnde 14. caddedeyim canim. evet cok yakiniz.. :) bn hava hastanesine gidiyrdum. orda fogum olmuyormus. diktor resmen basinizin caresine bakin defi. baska dotor secin dedi. ozeller cok pahali gidemiyorum. 2 li tarama icin nafiz korez e gideyim diyorum. hic gittin mi sen oraya. bide etimed in normsl dogumu ne kadar acaba bilgin var mi canim.Etimed hastanesinde yengem yeni dogum yapti sezaryen hic memnun kalmadi cnm bulent alp aydin var doktor ilk dogumumu onda yaptim simdide onu dusunuyorum fiyati biraz pahalandi bakalim nasip bu arada bende sincan tarafindayim yakiniz
bnde coook usuyrumm. hatta gebelik testi yspmadan once badlamisti usumelerim. ozrllikle ayak.bilek ve bacaklarimmm.Zaten 1 haftadır ısınamadım hep üşüdüm ayaklarım hep buz gibi
gunaydinnnn canimm.Gunaydinlar kızlar.
Doktora gidecekler az bi zahmet bebeğin olduğu yere aniden ağrı girmesi 1-2dakika sonra geçmesi bunun nedeni ne imiş bi sorsun bu gün kim gidiyo randövüye.
O nasıl doktormuş sağlık olsun kusdum biraz önce kusmak iyidir derler kusunca rahatladım herkes kusmadan şikayet eder bende tam tersi seviniyorum:))Canım şimdi çıktım doktordan ama benim doktora bişey soramazsın net cevap yok hep bi geçiştirme
O nasıl doktormuş sağlık olsun kusdum biraz önce kusmak iyidir derler kusunca rahatladım herkes kusmadan şikayet eder bende tam tersi seviniyorum:))
Benim 3. Rabbim nasip ederse. 2 kizim var.Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah. Senin kaçıncı??
Selam canım..Çok şükür şuan bi lekelenmem yada sıkıntım yok..Haftaya salı günü 2li test için randevum var..Özellikle yaşımdan dolayı riskim yüksek çıkacak korkusuyla geçiyor günlerim..Allahım bebişlerimizin sağlığıyla sınamasın bizi..Bu yaştan sonra buldum, kaybedersem dayanamamCanım nasıl gidiyor ağrın akıntın falan varmı inşallah iyisindir
Yok canım lekelenmem cok şükür eski düşüklerim olduğu icin veriyorMasallah canım Hale'n lekelenmem varmı yaaa benim düşük tehlikem var daha ne kadar sürecek bu tehlike ne zaman geçecek
Bende öyleyim çok öğürüyom kusamıyom arada kusuyom 4 5 kere anca kusmusumdur.Kusmuyom kusmuyom derdim hep bi gün de kusmam geldi lavaboya el yıkanan yere kendimi bi attım orayı tıkadım:))şabaha kadar tamir temizlik yaptıkNe güzel ben çıkaramıyorum öğürüyorm.bide kusmamak için tutuyorm galiba kendimi ondan. Doktorada bulantım var dedimde kusmayınca ilaç verilmiyomuş
Geçmiş olsun canım..Şuan nasılsın? Lekelenmen falan olmadıysa korkma Allahım izniyle birşey olmamıştır..Bu gün sağ tarafıma yatıyodum soluma dönüyüm derken bi ağrı saplandı bebeğin oldu yere bi şey mi oldu korktum 1-2 dakika oldu bu ağrı
Bende öyleyim çok öğürüyom kusamıyom arada kusuyom 4 5 kere anca kusmusumdur.Kusmuyom kusmuyom derdim hep bi gün de kusmam geldi lavaboya el yıkanan yere kendimi bi attım orayı tıkadım:))şabaha kadar tamir temizlik yaptık
Kustum kusmak iyiye işaret bi anda oldu bende anlamadı öyle böyle bi acı değildi çok şükür geçti ilk defa oldu inşallah tekrarlanmaz Allahım tüm bebekleri korusun.Geçmiş olsun canım..Şuan nasılsın? Lekelenmen falan olmadıysa korkma Allahım izniyle birşey olmamıştır..
YetişemedimBenimde önceden başıma geldiği için direk tuvalete koşuyorum canm sende öyle yap
Hehe kıyamam olsun senin canın sağolsunYetişemedim
İnşallah cnmO zaman ikinciye inşallah :)
Sağol cnm bilgi içinbn kullniyorumm canimm. gynoferro bnde cok kotu kabizlik yaptii. hala cekiyrumm. dokyora dordum kuru kayisi tavsiye etti ama yiyemiyorumm.elevitte ilk hamileligimde cok midem bulanirdi. kokusu cok kotu gelirdi bana hatta afedersin idrarim bile sanki flevit kokuyrdu. wc elevit kokuyrdu. amz simdi kokusunu hic almadimm. ins. hic slnam o kokuyu..
bnde 14. caddedeyim canim. evet cok yakiniz.. :) bn hava hastanesine gidiyrdum. orda fogum olmuyormus. diktor resmen basinizin caresine bakin defi. baska dotor secin dedi. ozeller cok pahali gidemiyorum. 2 li tarama icin nafiz korez e gideyim diyorum. hic gittin mi sen oraya. bide etimed in normsl dogumu ne kadar acaba bilgin var mi canim.
bnde coook usuyrumm. hatta gebelik testi yspmadan once badlamisti usumelerim. ozrllikle ayak.bilek ve bacaklarimmm.
gunaydinnnn canimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?