2017 Aralık Anneleri

O zaman ikinciye inşallah :)

Kızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı
bn kullniyorumm canimm. gynoferro bnde cok kotu kabizlik yaptii. hala cekiyrumm. dokyora dordum kuru kayisi tavsiye etti ama yiyemiyorumm.elevitte ilk hamileligimde cok midem bulanirdi. kokusu cok kotu gelirdi bana hatta afedersin idrarim bile sanki flevit kokuyrdu. wc elevit kokuyrdu. amz simdi kokusunu hic almadimm. ins. hic slnam o kokuyu..

Etimed hastanesinde yengem yeni dogum yapti sezaryen hic memnun kalmadi cnm bulent alp aydin var doktor ilk dogumumu onda yaptim simdide onu dusunuyorum fiyati biraz pahalandi bakalim nasip bu arada bende sincan tarafindayim yakiniz
bnde 14. caddedeyim canim. evet cok yakiniz.. :) bn hava hastanesine gidiyrdum. orda fogum olmuyormus. diktor resmen basinizin caresine bakin defi. baska dotor secin dedi. ozeller cok pahali gidemiyorum. 2 li tarama icin nafiz korez e gideyim diyorum. hic gittin mi sen oraya. bide etimed in normsl dogumu ne kadar acaba bilgin var mi canim.
Zaten 1 haftadır ısınamadım hep üşüdüm ayaklarım hep buz gibi
bnde coook usuyrumm. hatta gebelik testi yspmadan once badlamisti usumelerim. ozrllikle ayak.bilek ve bacaklarimmm.
Gunaydinlar kızlar.
gunaydinnnn canimm.

Kizlar oruc tutacak mısınız?
Ben doktora sormayi unuttum bunu. Kontrole gidecekler sorabilir mi?

Doktora gidecekler az bi zahmet bebeğin olduğu yere aniden ağrı girmesi 1-2dakika sonra geçmesi bunun nedeni ne imiş bi sorsun bu gün kim gidiyo randövüye.

Girdim doktorun yanına herzamanki gibi ultrason aleti yok 1 aydır tamir edilemedi ne hikmetse. Daha bebeğimin kalp atışlarını bile duyamadım. Atıyo dendi ama benimde duymak hakkım.ve de ne bir tahlil yapıldı. Allaha emanetim şuan. Zar zor bi idrar tahlili yapıldı bakalım ne çıkcak

Doktora gidecekler az bi zahmet bebeğin olduğu yere aniden ağrı girmesi 1-2dakika sonra geçmesi bunun nedeni ne imiş bi sorsun bu gün kim gidiyo randövüye.

Canım şimdi çıktım doktordan ama benim doktora bişey soramazsın net cevap yok hep bi geçiştirme

Canım şimdi çıktım doktordan ama benim doktora bişey soramazsın net cevap yok hep bi geçiştirme
O nasıl doktormuş sağlık olsun kusdum biraz önce kusmak iyidir derler kusunca rahatladım herkes kusmadan şikayet eder bende tam tersi seviniyorum:))

O nasıl doktormuş sağlık olsun kusdum biraz önce kusmak iyidir derler kusunca rahatladım herkes kusmadan şikayet eder bende tam tersi seviniyorum:))

Ne güzel ben çıkaramıyorum öğürüyorm.bide kusmamak için tutuyorm galiba kendimi ondan. Doktorada bulantım var dedimde kusmayınca ilaç verilmiyomuş

Canım nasıl gidiyor ağrın akıntın falan varmı inşallah iyisindir
Selam canım..Çok şükür şuan bi lekelenmem yada sıkıntım yok..Haftaya salı günü 2li test için randevum var..Özellikle yaşımdan dolayı riskim yüksek çıkacak korkusuyla geçiyor günlerim..Allahım bebişlerimizin sağlığıyla sınamasın bizi..Bu yaştan sonra buldum, kaybedersem dayanamam

Ne güzel ben çıkaramıyorum öğürüyorm.bide kusmamak için tutuyorm galiba kendimi ondan. Doktorada bulantım var dedimde kusmayınca ilaç verilmiyomuş
Bende öyleyim çok öğürüyom kusamıyom arada kusuyom 4 5 kere anca kusmusumdur.Kusmuyom kusmuyom derdim hep bi gün de kusmam geldi lavaboya el yıkanan yere kendimi bi attım orayı tıkadım:))şabaha kadar tamir temizlik yaptık

Bu gün sağ tarafıma yatıyodum soluma dönüyüm derken bi ağrı saplandı bebeğin oldu yere bi şey mi oldu korktum 1-2 dakika oldu bu ağrı
Geçmiş olsun canım..Şuan nasılsın? Lekelenmen falan olmadıysa korkma Allahım izniyle birşey olmamıştır..

Benimde önceden başıma geldiği için direk tuvalete koşuyorum canm sende öyle yap

Geçmiş olsun canım..Şuan nasılsın? Lekelenmen falan olmadıysa korkma Allahım izniyle birşey olmamıştır..
Kustum kusmak iyiye işaret bi anda oldu bende anlamadı öyle böyle bi acı değildi çok şükür geçti ilk defa oldu inşallah tekrarlanmaz Allahım tüm bebekleri korusun.

Selam kizlar kontrolden ciktim. Bebek 7.2cm olmus cok sukur 10+4 gorunuyor. Oglum resmen ucardi hep kontrolde dr boyunu zor olcerdi yakalayip bu baya sakin yavas yavas kipirdanip duruyor umarim uslu bir bebek olur :) Kalp atislari durumu normal. Ozel arabamizla yolculuk yapabilecegimi soyledi. 2Li test yaptirsan iyi olur dedi. Olur da down lu bir bebekse kalp sorunlari olabilir bu sefer onlar incelenir dogunca ona gore onlem alinir dedi. Idrarimda lokosit varmis biraz bol su iceceksin dedi pek icim almiyor suyu ama zorlicam artik. Basin agrirsa parol icebilirsin dedi. Sari yesil akinti ve kasinti icin de 2 tane ilac yazdi. Disimi sormayi unuttum ama ona zaten ilk 3 ay bir sey yapmiyorlar sanirim. Benden haberler bu kadar

O zaman ikinciye inşallah :)
İnşallah cnm
Sağol cnm bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…