• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Yavrum etkilensin istemiyorum çünkü

Kızlar günaydın. Gece uyuyamadım bi türlü. Ağrım var vajinama kadar vuruyo ağrısı. Akıntımda sarı yeşil arası. Korktum acaba doktora gitmelimiyim

Canım yatakta ani dönersem ya da hapşırınca bana da oluyor hep ama korkulacak Bişi değil içini ferah tut
Yataktan ani dönmedim hapşurunca az ağrı giriyo bu çok aşırı derece ağrı ama geçti korktum :((güne böyle başladım.

Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Gözün aydın canım. Ben de şaşırdım açıkçası. En azından çinliler bilmiştir diyordum:) O zaman dediğin gibi hiç bir cinsiyete odaklanmamak lazım ;)

Kızlar günaydın. Gece uyuyamadım bi türlü. Ağrım var vajinama kadar vuruyo ağrısı. Akıntımda sarı yeşil arası. Korktum acaba doktora gitmelimiyim

Büyük ihtimal idrar yolu iltihabı olmuşsundur canım, git doktora ilaçla hemen düzelirsin sancın varsa kesin git hatta

Ben o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor

Ay yemek noktası bende çok sikinti mutfağa gitmek istemiyorum.Hazir şeyler çok mantıklı valla.

Ben özellikle doğum sonrası için yapmayı planlıyorum, misafire ne yapacak derdi olmaz sigara böreği kurabiye çay bitti gitti.
İlkinde çok tecrübesizdim, inşallah bu bebeğimde daha hakim olacağım her şeye.

Tabi ki normal artık büyüyorlar, bizde alışıyoruz bende 2 gündür çok iyiyim on birde yatmaya başladım, evde biraz birşeyler yapabiliyorum çok şükür.

İyice ağırlaşmadan buzluğa bir şeyler koymak istiyorum, kek kurabiye sigara böreği, köfte yapıp atacağım, nohu t fasulye haşlayıp atacağım. malume vde çocukta var ilkokula başlayacak. aklınıza gelen pratik şeyler varsa paylaşır mısınız?

Çok şükür Canm... maşallahın var Canm kendin mi yapıyrsun kışa hazırlık ben yapamm ki annm yardım eder ve bütün taze sebzeler den buzluğa atarız... ellerine sağlık Canm afiyetle yersin inşşh :KK15:

Çok şükür Canm... maşallahın var Canm kendin mi yapıyrsun kışa hazırlık ben yapamm ki annm yardım eder ve bütün taze sebzeler den buzluğa atarız... ellerine sağlık Canm afiyetle yersin inşşh :KK15:

zaten barbunya, bezelye, dolmalık biber, enginar atıyorum canım bir de havuç kesip küp küp atarım çok pratik oluyor. Birde ikramlık yapsam diyorum rahat ederim hem oğlumla ilgilenirim evde olduğum sürece çalışan anneyim ve dört gözle bekliyorum 3,5 ay tatili yavrumla başbaşa :) pardon yavrularımla

zaten barbunya, bezelye, dolmalık biber, enginar atıyorum canım bir de havuç kesip küp küp atarım çok pratik oluyor. Birde ikramlık yapsam diyorum rahat ederim hem oğlumla ilgilenirim evde olduğum sürece çalışan anneyim ve dört gözle bekliyorum 3,5 ay tatili yavrumla başbaşa :) pardon yavrularımla

Allh bağışlasın Canm bebişeirmzi :dua: Maşlh ne güzl elinden iş geliyor :nazar: Ben pek yapamm ama çok şükür annemde kaynanam gilde çok yakın bana hazrlık yapmasam da olur ve ilk bebeğim benm.. :anne::KK200:

Yataktan ani dönmedim hapşurunca az ağrı giriyo bu çok aşırı derece ağrı ama geçti korktum :KK43:(güne böyle başladım.
Anladım cnm git bakalım önemli Bişi değildir ama bnce içini ferah tut

Gözün aydın canım. Ben de şaşırdım açıkçası. En azından çinliler bilmiştir diyordum:) O zaman dediğin gibi hiç bir cinsiyete odaklanmamak lazım :KK66:
sağol cnm yok yok asla odaklanmamak lzm sağlıklı olsunlar yeter zaten

Ben o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor
sen deneyimlisin arkadasım biz ilk olunca öyle Bi kapıldık heyecana ama bakmamak lzmmış öğrendim bnde

Back