• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım ben daha 10. Haftaya yeni girdim ama o yüzden tedirginim bu kadar erken geçmesi normal mi bulantilarin
bazilarinda olmuyomuski gecebilir canim telas etme bi ara iki gun ben de iyi hissettim bsenin gibi endise ettim dr a gitrim buyumus filsn ben de saniyorum gelisimi durdu allah korusun biz anneler genelde hemen senaryo yaziyoruz yani ben oyleyim en azindan kotu seyler aklina getirme

Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Yavrum etkilensin istemiyorum çünkü
bende de hepsi kiz cikiyo ama ben de erkek hissediyorum ayrica takvimlere inanmiyorum ama ne bileyim insan bi meraklanip bakiyo :)

Ben o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor
benim de bi oglum var ama ben kiz istiyorum ya kalbime d3 soz dinletemiyorum bi ara acayip paranoya yapmistim bu konuda da suan daha iyiyim erkek olcak gibi belirtilerim ayni oglumla

Günaydın kızlar maşlh bol bol konuşmalar olmuş dünden beri netim Yok hepsini okudum.. cinsiyetler öğrenilmiş maşlh gözünüzün aydın:nazar:
Benm dün sabahtan beri midem çok ii kızlar böğürme yok kusma Yok yanma Yok korkmuyor değilim... geçn hafta da böle olmuştu ama bu seferki daha ii.. norml bi insan gibi yemk yiyrm resmn :KK57: norml bi durumdur değl mi kızlar
darısı banaaaaa inşşşş artık ağlıyorum tuvalette :(

i
ben aslında istediğimi aldım yedim eşimde çok destekti ama bir kavga gibi birşey (komşu ile) yaşadım onun stresi bence çocuğumu kolik ve huzursuz bebek yaptı, yoksa harika bir hamilelik yaşadım.
cnmm gercekten stres cok kotuuu. ben ilk hamilegimde gebelik troid i cikmistii. bn doguma kadar troud ilaci ictimm. ilacc cok kotuyduu. olduruyordu benii. tabii bn internetten hep arastiriyorumgebelikte troid olursa ne olur faln filan. allhim yarabbim en kotu seyler cikiyor hep karsimaa. bnn deli gibii agliyorummm. agladikca daha cokk bakiyorum internetee. aldirmayi dusunuyorum faln kndi kendimee. doktoruma sordum aldiriyimm mi diye adam guldu deli misin dedi. cok kotu bisey degil ki bu dedi. bi dah i ternetten bakip bakip gelme dedi. ama bn douma kadar hep korktum. ruyalarimm berbatti. yapayalnizdim. bir komsum bile yoktu. pskolajik olarak delirmistimm.. bebegim dogduu. nasil agliyo nasil agliyoo. emmiyor. gogusum sisti meme ucum kayboldu. silikkn gogus ucuyla zorlz emzirip yumusattikk. gazdann oluyordukk. elkmizde morarip kaliyordu. tzbii bn yine agliyorumm. kafayii yiycektimm. benim hamileyken cektigim stres hep yavruma gecmistiii. her citrtoua korkiyrdu. ust komsumun hapsurmasina bile. kolik bir bebekle ugradmk cok zor.. ama hep benim yuzumden olduu. simdi cok sukur hic dusunmuyorum. firsatim olmuyor. iyiki de olmuyor. rabbim ins. sakin uslu bebekler verir bizee. Sakin olun arkadaslar rahat olunn. simdi yazrkn bile goztaslarimm dokuluyor..

Arkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim
Benim daha küçük,10. Haftadayız ama,sorası için ben elbise düşünüyorum hep yaz boyu,geniş geniş rahat olur diye,hamile elbisesi değil de bol elbise bile olur diye düşünüyom

Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah

Kızlar merhaba ense kalınlığı ne kadar çıktı sizde?bide bebişlerin boyu ne kadar? Ben 11+4 gittim 4.90 sm doktor normal dedi herşey:KK51:

Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Yaa çok üzüldüm canım İnşAllah hayırlısıyla Allah bidaha nasip eder((

çoook geçmiş olsun canım rabbim inş en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin

Çok üzüldüm bilirim ne demek olduğunu ama kafana takma Allah'ım bi tane daha verirse onun acısını unuttursun.

coook gecmisolsunnn. tez zamda kucagin dolacaktir ins. emin ol. sabirli ol..

Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Hayirli zamanda yine olur insallah saglikla kucagina alirsin. Bu arada kaybedilen bebege de isim koymak gerekiyor kizlar onlar sizi ahirette karsilayacak insallah:KK74:

Benim daha küçük,10. Haftadayız ama,sorası için ben elbise düşünüyorum hep yaz boyu,geniş geniş rahat olur diye,hamile elbisesi değil de bol elbise bile olur diye düşünüyom
Ben de bol tiril tiril elbiseler dusunuyorum. Bir de lastik belli bol paca pantolonlar var defactoda ve lcw de incecik kumaslardan. Uzun sure giyebilirim diye dusunuyorum zor cikiyo zaten gobegim hala dumduz. Gerci bu gece kendimi yuzustu yatarken buldum rahatsiz olup uyandim sanirim top gibi bisey hissettim rahim yukselmeye basladi galiba azcik cikar belki yakinda:KK16:

Back