- 24 Ağustos 2009
- 495
- 398
- 323
Ben 43 yaşındayım canim39 yaşındayım canım..Sen kaç yaşındasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 43 yaşındayım canim39 yaşındayım canım..Sen kaç yaşındasın?
bazilarinda olmuyomuski gecebilir canim telas etme bi ara iki gun ben de iyi hissettim bsenin gibi endise ettim dr a gitrim buyumus filsn ben de saniyorum gelisimi durdu allah korusun biz anneler genelde hemen senaryo yaziyoruz yani ben oyleyim en azindan kotu seyler aklina getirmeCanım ben daha 10. Haftaya yeni girdim ama o yüzden tedirginim bu kadar erken geçmesi normal mi bulantilarin
bende de hepsi kiz cikiyo ama ben de erkek hissediyorum ayrica takvimlere inanmiyorum ama ne bileyim insan bi meraklanip bakiyo :)Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Yavrum etkilensin istemiyorum çünkü
benim de bi oglum var ama ben kiz istiyorum ya kalbime d3 soz dinletemiyorum bi ara acayip paranoya yapmistim bu konuda da suan daha iyiyim erkek olcak gibi belirtilerim ayni oglumlaBen o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor
darısı banaaaaa inşşşş artık ağlıyorum tuvaletteGünaydın kızlar maşlh bol bol konuşmalar olmuş dünden beri netim Yok hepsini okudum.. cinsiyetler öğrenilmiş maşlh gözünüzün aydın
Benm dün sabahtan beri midem çok ii kızlar böğürme yok kusma Yok yanma Yok korkmuyor değilim... geçn hafta da böle olmuştu ama bu seferki daha ii.. norml bi insan gibi yemk yiyrm resmn norml bi durumdur değl mi kızlar
cnmm gercekten stres cok kotuuu. ben ilk hamilegimde gebelik troid i cikmistii. bn doguma kadar troud ilaci ictimm. ilacc cok kotuyduu. olduruyordu benii. tabii bn internetten hep arastiriyorumgebelikte troid olursa ne olur faln filan. allhim yarabbim en kotu seyler cikiyor hep karsimaa. bnn deli gibii agliyorummm. agladikca daha cokk bakiyorum internetee. aldirmayi dusunuyorum faln kndi kendimee. doktoruma sordum aldiriyimm mi diye adam guldu deli misin dedi. cok kotu bisey degil ki bu dedi. bi dah i ternetten bakip bakip gelme dedi. ama bn douma kadar hep korktum. ruyalarimm berbatti. yapayalnizdim. bir komsum bile yoktu. pskolajik olarak delirmistimm.. bebegim dogduu. nasil agliyo nasil agliyoo. emmiyor. gogusum sisti meme ucum kayboldu. silikkn gogus ucuyla zorlz emzirip yumusattikk. gazdann oluyordukk. elkmizde morarip kaliyordu. tzbii bn yine agliyorumm. kafayii yiycektimm. benim hamileyken cektigim stres hep yavruma gecmistiii. her citrtoua korkiyrdu. ust komsumun hapsurmasina bile. kolik bir bebekle ugradmk cok zor.. ama hep benim yuzumden olduu. simdi cok sukur hic dusunmuyorum. firsatim olmuyor. iyiki de olmuyor. rabbim ins. sakin uslu bebekler verir bizee. Sakin olun arkadaslar rahat olunn. simdi yazrkn bile goztaslarimm dokuluyor..ben aslında istediğimi aldım yedim eşimde çok destekti ama bir kavga gibi birşey (komşu ile) yaşadım onun stresi bence çocuğumu kolik ve huzursuz bebek yaptı, yoksa harika bir hamilelik yaşadım.
Benim daha küçük,10. Haftadayız ama,sorası için ben elbise düşünüyorum hep yaz boyu,geniş geniş rahat olur diye,hamile elbisesi değil de bol elbise bile olur diye düşünüyomArkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim
Yaa çok üzüldüm canım İnşAllah hayırlısıyla Allah bidaha nasip eder((Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Canım o bendede var doktor korkma dedi çok olmadğı süreceKızlar son zamanlarda çamaşırımda ıslaklık oluyor akıntı mı ter mi anlamıyorum. Sizde de böyle durum yaşayan var mı? Normal midir acaba?
inşallah canım amin sağolasınYaa çok üzüldüm canım İnşAllah hayırlısıyla Allah bidaha nasip eder((
Görmedim sağlık olsun güzel haberle gelmişsin.devamı gelir inşallah.Sabah yazmistim aslinda gozunden kacmis olabilir canim
çoook geçmiş olsun canım rabbim inş en hayırlı zamanda tekrar nasip etsinKızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Çok üzüldüm bilirim ne demek olduğunu ama kafana takma Allah'ım bi tane daha verirse onun acısını unuttursun.Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Allah razı olsun canım inşallah sağolasınçoook geçmiş olsun canım rabbim inş en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin
İnşallah tekrar nasip olur Allah razı olsunÇok üzüldüm bilirim ne demek olduğunu ama kafana takma Allah'ım bi tane daha verirse onun acısını unuttursun.
coook gecmisolsunnn. tez zamda kucagin dolacaktir ins. emin ol. sabirli ol..Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
İnşallah tekrar nasip olur canım sağolasıncoook gecmisolsunnn. tez zamda kucagin dolacaktir ins. emin ol. sabirli ol..
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inşallahKızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Ben de bol tiril tiril elbiseler dusunuyorum. Bir de lastik belli bol paca pantolonlar var defactoda ve lcw de incecik kumaslardan. Uzun sure giyebilirim diye dusunuyorum zor cikiyo zaten gobegim hala dumduz. Gerci bu gece kendimi yuzustu yatarken buldum rahatsiz olup uyandim sanirim top gibi bisey hissettim rahim yukselmeye basladi galiba azcik cikar belki yakindaBenim daha küçük,10. Haftadayız ama,sorası için ben elbise düşünüyorum hep yaz boyu,geniş geniş rahat olur diye,hamile elbisesi değil de bol elbise bile olur diye düşünüyom