- 12 Nisan 2015
- 165
- 166
- 33
- 35
canım bir ara orada ben de çok okudum canım sonrasında çok fazla kafama takıyorum diye bir süre ara verdim dua kardeşliği konumuz var orada da hamile olmak isteyen arkadaşlar toplanmış bulunuyoruz her ay hemen hemen bir hatim yapıyoruz orada dua olarak ruhen rahatlıyorum ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR AMENNA...bu ay bebeğimin benimle beraber olduğuna o kadar inandım ki RABBİM UTANDIRMASIN amin..
kendim de ayrı bir hatime niyetlendim bebek içindi yani hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım olsun diye başladım bayrama kadar nasipse onu da tamamlamaya çalışıyorum buradaki çok dostumda dua aldım hiç tanımadığım kardeşler bile yasin okudu benim için haklarını asla ödeyemem ALLAH CELLE CELALÜ onlara maddi manevi kat kat güzelliklerle karşılaştırsın amin cümlemizi de inşallah amin
Aminn canım rabbim gönlüne göre versin benimde bi düşüğüm oldu 10 sene sonra şimdi tekrar nasip oldu ama tehlikem var düşünsene hiç bi sorun yokken olmadı tam tüp bebek yada aşılama yapayım derken rabbim nasip etti rabnim vereceği zamanı biliyor biraz sabretmek bize düşüyor rabbim inşallah nasip eder olmayan herkese bizede sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder İnan o kadar zorki suan benim durumum her an düşecek die korkuyorum yada tekrar kanamam olucak die ödüm kopuyor rabbim hayırlısını versin