canım bir ara orada ben de çok okudum canım sonrasında çok fazla kafama takıyorum diye bir süre ara verdim dua kardeşliği konumuz var orada da hamile olmak isteyen arkadaşlar toplanmış bulunuyoruz her ay hemen hemen bir hatim yapıyoruz orada dua olarak ruhen rahatlıyorum ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR AMENNA...bu ay bebeğimin benimle beraber olduğuna o kadar inandım ki RABBİM UTANDIRMASIN amin..
kendim de ayrı bir hatime niyetlendim bebek içindi yani hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım olsun diye başladım bayrama kadar nasipse onu da tamamlamaya çalışıyorum buradaki çok dostumda dua aldım hiç tanımadığım kardeşler bile yasin okudu benim için haklarını asla ödeyemem ALLAH CELLE CELALÜ onlara maddi manevi kat kat güzelliklerle karşılaştırsın amin cümlemizi de inşallah amin
8 haftalıktı canım..Bende hergün aynı korkuları yaşayarak geldim bugünlere..Uzun bir yol var önümüzde umarım çok sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur hepimizin..
aynen yahu :)Cinsiyetlerini öğrenenler duysunda halimizi görsünler bizi çatlatıyorlar:)az kaldı ha gayret bizde öğrenicez:)
elevit kullanmaya dun basladim fazla bi yan etki yapmadi bende hala halsizim hala bulantim var hala kusuyorum keske azcik halsizligimi gecirse diye bi umut iciyorumKızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı
Selam güzel anne adayları kaç gündür bakamadım biraz okudum ama hepsini bitiremedim ben de Pazartesi kontrole gittim ense kalınlığı icin cok şükür iyi çıktı 1,8 çıktı bebeğim MasaAllah kocaman olmuş kipirkipirdi hatta bir ara eşim düşünmüş bu bebeğin ayakları nerde diye bir baktım havaya kaldırmış ayaklarını dedi bunun yanında hamile kaldığımdan beri 2,5 kg kadar vermişim dr cok iyi dedi bu arada her hafta proluton iğne vuruluyordum onu bırak dedi her gece bir tane Progestan yumuşak kapsül kullan dedi ben onu kullanmaktan yana olmadığımı söyledim cunku içinde jelatin var ve buda araştırdığım kadarıyla domuzdan elde ediliyor proluton içinde doktorumun söylediği içinde hormon olduğu ve bunun bebeğin cinsellik organını etkileyeceğini söyledi ama kanıtlanmış birşey yok dedi bizde eşimle ikisini de kullanmamaya karar verdik ancak leke gördüğümde iğne vurmaya karar verdik
almistim gecen sene evde giyiyorum cok kargasik burgasik rengârenk aldim disarda giyemem ama disarda giymelik onlari da dusunebilirimŞimdi çok moda olan çiçekli basma gibi pantolonlar var ya beli lastikli.. onlar kurtarıcılcw de falan da baya model var bunlardan
ne guzel insallah gecer bulantilarin endise etme cogunun 12. Haftada geciyomusBenim mide bulantilarim yine hafifledi ve beni yine endişeler sardı:)
Allahın izni ile hayırlısı ile sağlıcakla evladına kavuşur sevinirsin inşallah amin dua ederim inşallah sanaAminn canım rabbim gönlüne göre versin benimde bi düşüğüm oldu 10 sene sonra şimdi tekrar nasip oldu ama tehlikem var düşünsene hiç bi sorun yokken olmadı tam tüp bebek yada aşılama yapayım derken rabbim nasip etti rabnim vereceği zamanı biliyor biraz sabretmek bize düşüyor rabbim inşallah nasip eder olmayan herkese bizede sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder İnan o kadar zorki suan benim durumum her an düşecek die korkuyorum yada tekrar kanamam olucak die ödüm kopuyor rabbim hayırlısını versin
Canım ben daha 10. Haftaya yeni girdim ama o yüzden tedirginim bu kadar erken geçmesi normal mi bulantilarinalmistim gecen sene evde giyiyorum cok kargasik burgasik rengârenk aldim disarda giyemem ama disarda giymelik onlari da dusunebilirim
ne guzel insallah gecer bulantilarin endise etme cogunun 12. Haftada geciyomus
Etimed hastanesinde yengem yeni dogum yapti sezaryen hic memnun kalmadi cnm bulent alp aydin var doktor ilk dogumumu onda yaptim simdide onu dusunuyorum fiyati biraz pahalandi bakalim nasip bu arada bende sincan tarafindayim yakinizbn de ankaradayim canimm. simdilik devlete gidiyrum. hic memnun degilim ama. yapack bisey yok. etimesguttayim. 2 )li taramayi devlette yapip sonra ozele gitmeyi dusunuyorum Etimed hastanesi var yakin bana. ama sonra yine devlete devm edecegim galiba.
Canim mrb oncelikle bildigim hastanelerin dogum fiyatlarini paylasayim ben ilk dogumumu bulent alp aydinda yaptim (kiz 11.5 aylik ) col cok cok memnundumAyy canım bilgi alır da uygun gelen neyse bilmek isterim bende ankarada doğum düşünüyorm
medicana da kime gidiyosunuz??
Bana da oluyor canim gerinerek donersem oluyor ozellikle. Ama geciyor sonra dedigin gibi bence kaslarin rahmin sekli baya degisti ani hareketler zorluyor artikBu gün sağ tarafıma yatıyodum soluma dönüyüm derken bi ağrı saplandı bebeğin oldu yere bi şey mi oldu korktum 1-2 dakika oldu bu ağrı
Günaydın kızlar maşlh bol bol konuşmalar olmuş dünden beri netim Yok hepsini okudum.. cinsiyetler öğrenilmiş maşlh gözünüzün aydın
Benm dün sabahtan beri midem çok ii kızlar böğürme yok kusma Yok yanma Yok korkmuyor değilim... geçn hafta da böle olmuştu ama bu seferki daha ii.. norml bi insan gibi yemk yiyrm resmnnorml bi durumdur değl mi kızlar
Canım yatakta ani dönersem ya da hapşırınca bana da oluyor hep ama korkulacak Bişi değil içini ferah tutİlk defa oldu açısından değil korku insanı mahvediyor bi ağrı saplandı bi anda başıma gelmedik bi durum
Ay yemek noktası bende çok sikinti mutfağa gitmek istemiyorum.Hazir şeyler çok mantıklı valla.Tabi ki normal artık büyüyorlar, bizde alışıyoruz bende 2 gündür çok iyiyim on birde yatmaya başladım, evde biraz birşeyler yapabiliyorum çok şükür.
İyice ağırlaşmadan buzluğa bir şeyler koymak istiyorum, kek kurabiye sigara böreği, köfte yapıp atacağım, nohu t fasulye haşlayıp atacağım. malume vde çocukta var ilkokula başlayacak. aklınıza gelen pratik şeyler varsa paylaşır mısınız?
Ben varım .gebzeden kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?