• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Yaşında çok küçük canım..Kaç sene oldu evleneli? Ben senin 2 katın yaşındayım, zorlasam annen olurmuşum..Kendimi çok yaşlı hissettim şuan:)
:)ne yaşlanması taşın suyunu çıkarman lazım senin şimdi:))bi anam var eh bide sen ol iki taneden bi şey olmaz :))

Allah
bende ayniyim canim yaaaa...doktora soyledim tost filan galeta filan yee kendini cok zorlama diyor..ama evdeki bebeler ne yer ne icer..sadece karnimizdaki degilki evdekilerde ilgi ister bakim ister..bende cok zorlaniyorum..ilk defa yemek olayi beni bu kadar zorluyor..1 haftadir gribim birde..aksamlari kan sulandirici igneyi bile yapmadan kizla uyuya kalıyorum..yemekten sonra kafami koycak yer ariyorum..mutfak desen kendimi iyi hissedince yapiyorum..annem gelmeye calisiyor ona da kıyamıyorum..gelmisim 35 yaşına hala bakiyor bana..bir an once eski biz olalim enerjiler yerine gelsin ins..tek dilegim o su anda..

Ayy cnm hic sorma o kadar zor.durumdayimki anlatamam biraz once sinirimden agladim hic bir seye yetisemiyorum diye insallah biran once gecer yoksa sinir kat sayilarim fena artiyor...

Hayirli olsun guzel habere sevindim, insallah herkesten boyle saglikli sonuclar gelir.
cok sapol canım darısı sana olsun inşallah

Hayırlı olsun canım
teşekkür ederim cnm

eyyay eyyay hayirli olsun canim.
kizlar biz ikili uclu test yaptirmayacaktik, ilk cocugumda da yaptirmadim ama bugunki randevumda doktor 12. haftada cagirip ense kalinligini ve burun kemigini olcmek istedi. dikkatli bir olcum yapilmadan normal muayenede suphelenecek bir sey gorulebilir mi?
sağol cnmm
muyanede ölçüm yapıyor zaten doktor cnm ölçüm sonucuna göre şüpheli durum var mı karar verılıyor

hayrli olsunn canimm. darisi bizim kintrolleree. daha var benim 2 hafta kadar.
sağol cnm darısı sana
maşallah annesi gözün aydın:nazar:
ayy sağol cnmmm

Hayırlı olsun maşallah aralıkta oğlan doğacak hep heralde:nazar::nazar:
ayy sanırım hep erkek duyuyorum valla bende

Canım.gözün aydın sağlıkla al.kucağına inşallah
amin cnm ,nşallah

Hayırlı olsun kuzum
sağol cnmmmm

canim yaaa ins bu sefer sag salim kuzuna kavuşacaksın bak..icime doğdu..seninde zor zamanlarin olmus kıyamam..peki pgt veya cgh onerdilermi diger dondurulmuslar icin..ikili taramada filan cikmiyormuymus bu tarz Seyler?? Zaten benimde gelismeyen bebeklerimde doktor dedi muhtemelen bir sorunlari var o yuzden anne bünyesi biryerde tutmuyor vucut atiyor demisti..ins bu sefer yuzun gulecek bak ben eminim..rabbim kimseyi evlatla evlat acisi ile sınamasın..arayan arkadaslarimin ellerini bos birakmasin diye hep dua ettim..dogumda o kadar heyecanliydim ki dua etmeyi unutmusum doktorum tup bebek bu deyince ekibe..ebe bana arkadaslarina dua etsene dedi..ve cok sevdigim bir arkadasim 3 defa denemesine ragmen kendisi hamile kaldi oda kizina kavustu..benimde hic beklemedigim supriz oldu bu sefer ama hala alışamadım hamilelik moduna..midemin bulantisi halsizlik uyku iştahsızlık var..6 iz oldugu halde bile ben bu kadar belirti yaşamamıştım..senin nasil geçiyor bizim senle bebeklerin doğum gunleri ayni mi canim ben mi yanlis hatirladim

İnşallah canım İnşallah. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Aslında bi hafta oynadı benim bugün 10+3 olduk .benim de halsiz yorgun istahsiz, baş ağrısı başladı bu günler de öyle geçiyor bir gün iyisem 2 gün kötü yinede şükür.

Selam güzel anne adayları kaç gündür bakamadım biraz okudum ama hepsini bitiremedim ben de Pazartesi kontrole gittim ense kalınlığı icin cok şükür iyi çıktı 1,8 çıktı bebeğim MasaAllah kocaman olmuş kipirkipirdi hatta bir ara eşim düşünmüş bu bebeğin ayakları nerde diye bir baktım havaya kaldırmış ayaklarını dedi bunun yanında hamile kaldığımdan beri 2,5 kg kadar vermişim dr cok iyi dedi bu arada her hafta proluton iğne vuruluyordum onu bırak dedi her gece bir tane Progestan yumuşak kapsül kullan dedi ben onu kullanmaktan yana olmadığımı söyledim cunku içinde jelatin var ve buda araştırdığım kadarıyla domuzdan elde ediliyor proluton içinde doktorumun söylediği içinde hormon olduğu ve bunun bebeğin cinsellik organını etkileyeceğini söyledi ama kanıtlanmış birşey yok dedi bizde eşimle ikisini de kullanmamaya karar verdik ancak leke gördüğümde iğne vurmaya karar verdik

Benimde 1 tane kaybım var ama seninki baya büyükmüş:KK43: Birdaha hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız inşallah..
İnşallah canım. Sizinki kaç haftalık ti? Şimdi yine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve ve aklımın hep bi köşesinde bu soru var. Kontrole gitmekten korkar oldum

Kızlar aslında çok yememe rağmen 1 kilo almıışım ama çok normal 1 aydır yaptığım tek eylem lavaboya gitmek. Bütün gün yatıyorm sıfır hareket. Sürekli ekşi şeyler istiyorm özellkle limonlu vişneli dondurma:dondurma: inşallah daha fazla almam.artık yürüyüşe çıkcam mutlaka

İnşallah canım. Sizinki kaç haftalık ti? Şimdi yine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve ve aklımın hep bi köşesinde bu soru var. Kontrole gitmekten korkar oldum
8 haftalıktı canım..Bende hergün aynı korkuları yaşayarak geldim bugünlere..Uzun bir yol var önümüzde umarım çok sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur hepimizin..

Arkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim
h&m de guzel hamilrlikler vardi cnm bugun baktim. ama biraz pahalii bazi uygun seylerde var gerrcii. bkmakda yarar var bnce.
Bende de durum fena canım..Millet hamilelikte bile şıkır şıkır yakıştırır, ben bildiğin temizlikçi teyze modundayım:) Riskimden dolayı sürekli yatma modunda olduğum içinde içimden hiçbişey gelmiyor..Saçlarımda bembeyaz oldu o yüzden bu ara aynalarla görüşmüyoruz:)
benimm beyazlarim senin beyazlari döver bence canimm. ben resmen pamuk nine gibiyimm. :( tam depresyon sebebii.
Canım gerçekten karnimdan bitmek bilmeyen ses geliyor ay ben cumartesi pazar sınava girecegim sınav salonunda bu sesler gelirse ne yapicam.ben :olamaz:
oksur kimse duymasin canimm. yada bosver birak duysjn herkes. hamileyiz biz. bize hersey serbest..

merhaba guzel anneler o kadar haksizimki hic keyfim yok yataktan kalkasim gelmiyor cok ama cok mutsuzum 2 cocugum daha var evdi yemekti hic birsey yapasim yok digerlerinde boyle olmamistim midem gaz dolu korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum gegirmekten bir hal oldum nasil bu durumla basa cikacagim bilemiyorum hep yatip uyumak istiyorum insallah en kisa surede gecer yoksa iyice bunalima girmekten korkuyorum.
senii o kadar iyi anliyorum ki. bnde oyleydimm. cok sukur geciyor galibaa. cok iyi olmasam da o hallerime gore daha iyiyumm.
İyiki bu site var bencede..Art niyetsiz, laf sokmasız.. Sadece tecrübelerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz..Birçok şeyde öğreniyoruz birbirimizden..Bende evde olduğumdan banada iyi bir arkadaş burası..
bnde her firsatta bakiyorumm vallaa. cok iyu geliyorr.
Cinsiyetini öğrenenler söyleyince küçük Emrah gibi boynu bükük oluyok haberleri Yok :)
ayy evet yaa.. bende emrah gibi oluyorumm. bnim daha 2 haftam varr kontrole gitmek icin..

merhaba guzel anneler o kadar haksizimki hic keyfim yok yataktan kalkasim gelmiyor cok ama cok mutsuzum 2 cocugum daha var evdi yemekti hic birsey yapasim yok digerlerinde boyle olmamistim midem gaz dolu korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum gegirmekten bir hal oldum nasil bu durumla basa cikacagim bilemiyorum hep yatip uyumak istiyorum insallah en kisa surede gecer yoksa iyice bunalima girmekten korkuyorum.
Ben de ayni senin gibiyim daha dogrusu biraz biraz toparlamaya basladim 2 yasinda bi kizim var onunla ilgilenemiyorum yeterince. O da ne zaman yatsam anne kalk diyor kiyamiyorum ama kalkacak halim olmuyor. Sanirim 3.aydan sonra daha iyi olacagiz. Insanin kendi isini yapabilmesi gucunun yetmesi ne kadar onemliymis simdi daha iyi anliyorum helede evde cocuk varken. Bugunler gecici insallah en kisa zamanda toparlnip hamileligin keyfini cikaracagiz:)

Kızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı

Back