canim yaaa ins bu sefer sag salim kuzuna kavuşacaksın bak..icime doğdu..seninde zor zamanlarin olmus kıyamam..peki pgt veya cgh onerdilermi diger dondurulmuslar icin..ikili taramada filan cikmiyormuymus bu tarz Seyler?? Zaten benimde gelismeyen bebeklerimde doktor dedi muhtemelen bir sorunlari var o yuzden anne bünyesi biryerde tutmuyor vucut atiyor demisti..ins bu sefer yuzun gulecek bak ben eminim..rabbim kimseyi evlatla evlat acisi ile sınamasın..arayan arkadaslarimin ellerini bos birakmasin diye hep dua ettim..dogumda o kadar heyecanliydim ki dua etmeyi unutmusum doktorum
tup bebek bu deyince ekibe..ebe bana arkadaslarina dua etsene dedi..ve cok sevdigim bir arkadasim 3 defa denemesine ragmen kendisi hamile kaldi oda kizina kavustu..benimde hic beklemedigim supriz oldu bu sefer ama hala alışamadım hamilelik moduna..midemin bulantisi halsizlik uyku iştahsızlık var..6 iz oldugu halde bile ben bu kadar belirti yaşamamıştım..senin nasil geçiyor bizim senle bebeklerin doğum gunleri ayni mi canim ben mi yanlis hatirladim