:)ne yaşlanması taşın suyunu çıkarman lazım senin şimdi:))bi anam var eh bide sen ol iki taneden bi şey olmaz :))Yaşında çok küçük canım..Kaç sene oldu evleneli? Ben senin 2 katın yaşındayım, zorlasam annen olurmuşum..Kendimi çok yaşlı hissettim şuan:)
Bende 6 Ağustosta evlendim:)Ağustosta evlendim
2016 damı evlendin kanım ısınıyor sana akraba olmıyak:)Bende 6 Ağustosta evlendim:)
Aynen geçen sene evlendim canım:) 06.08.2016..Norveçe çok yakın bir arkadaşım evlendi gitti..Sende Avurtralyadaki arkadaşım ol ozaman2016 damı evlendin kanım ısınıyor sana akraba olmıyak:)
Allah
bende ayniyim canim yaaaa...doktora soyledim tost filan galeta filan yee kendini cok zorlama diyor..ama evdeki bebeler ne yer ne icer..sadece karnimizdaki degilki evdekilerde ilgi ister bakim ister..bende cok zorlaniyorum..ilk defa yemek olayi beni bu kadar zorluyor..1 haftadir gribim birde..aksamlari kan sulandirici igneyi bile yapmadan kizla uyuya kalıyorum..yemekten sonra kafami koycak yer ariyorum..mutfak desen kendimi iyi hissedince yapiyorum..annem gelmeye calisiyor ona da kıyamıyorum..gelmisim 35 yaşına hala bakiyor bana..bir an once eski biz olalim enerjiler yerine gelsin ins..tek dilegim o su anda..
Aynen geçen sene evlendim canım:) 06.08.2016..Norveçe çok yakın bir arkadaşım evlendi gitti..Sende Avurtralyadaki arkadaşım ol ozaman
cok sapol canım darısı sana olsun inşallahHayirli olsun guzel habere sevindim, insallah herkesten boyle saglikli sonuclar gelir.
teşekkür ederim cnmHayırlı olsun canım
sağol cnmmeyyay hayirli olsun canim.
kizlar biz ikili uclu test yaptirmayacaktik, ilk cocugumda da yaptirmadim ama bugunki randevumda doktor 12. haftada cagirip ense kalinligini ve burun kemigini olcmek istedi. dikkatli bir olcum yapilmadan normal muayenede suphelenecek bir sey gorulebilir mi?
sağol cnm darısı sanahayrli olsunn canimm. darisi bizim kintrolleree. daha var benim 2 hafta kadar.
ayy sağol cnmmmmaşallah annesi gözün aydın
ayy sanırım hep erkek duyuyorum valla bendeHayırlı olsun maşallah aralıkta oğlan doğacak hep heralde
amin cnm ,nşallahCanım.gözün aydın sağlıkla al.kucağına inşallah
sağol cnmmmmHayırlı olsun kuzum
canim yaaa ins bu sefer sag salim kuzuna kavuşacaksın bak..icime doğdu..seninde zor zamanlarin olmus kıyamam..peki pgt veya cgh onerdilermi diger dondurulmuslar icin..ikili taramada filan cikmiyormuymus bu tarz Seyler?? Zaten benimde gelismeyen bebeklerimde doktor dedi muhtemelen bir sorunlari var o yuzden anne bünyesi biryerde tutmuyor vucut atiyor demisti..ins bu sefer yuzun gulecek bak ben eminim..rabbim kimseyi evlatla evlat acisi ile sınamasın..arayan arkadaslarimin ellerini bos birakmasin diye hep dua ettim..dogumda o kadar heyecanliydim ki dua etmeyi unutmusum doktorum tup bebek bu deyince ekibe..ebe bana arkadaslarina dua etsene dedi..ve cok sevdigim bir arkadasim 3 defa denemesine ragmen kendisi hamile kaldi oda kizina kavustu..benimde hic beklemedigim supriz oldu bu sefer ama hala alışamadım hamilelik moduna..midemin bulantisi halsizlik uyku iştahsızlık var..6 iz oldugu halde bile ben bu kadar belirti yaşamamıştım..senin nasil geçiyor bizim senle bebeklerin doğum gunleri ayni mi canim ben mi yanlis hatirladim
İnşallah canım. Sizinki kaç haftalık ti? Şimdi yine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve ve aklımın hep bi köşesinde bu soru var. Kontrole gitmekten korkar oldumBenimde 1 tane kaybım var ama seninki baya büyükmüşBirdaha hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız inşallah..
8 haftalıktı canım..Bende hergün aynı korkuları yaşayarak geldim bugünlere..Uzun bir yol var önümüzde umarım çok sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur hepimizin..İnşallah canım. Sizinki kaç haftalık ti? Şimdi yine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve ve aklımın hep bi köşesinde bu soru var. Kontrole gitmekten korkar oldum
Amin8 haftalıktı canım..Bende hergün aynı korkuları yaşayarak geldim bugünlere..Uzun bir yol var önümüzde umarım çok sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur hepimizin..
h&m de guzel hamilrlikler vardi cnm bugun baktim. ama biraz pahalii bazi uygun seylerde var gerrcii. bkmakda yarar var bnce.Arkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim
benimm beyazlarim senin beyazlari döver bence canimm. ben resmen pamuk nine gibiyimm.Bende de durum fena canım..Millet hamilelikte bile şıkır şıkır yakıştırır, ben bildiğin temizlikçi teyze modundayım:) Riskimden dolayı sürekli yatma modunda olduğum içinde içimden hiçbişey gelmiyor..Saçlarımda bembeyaz oldu o yüzden bu ara aynalarla görüşmüyoruz:)
oksur kimse duymasin canimm. yada bosver birak duysjn herkes. hamileyiz biz. bize hersey serbest..Canım gerçekten karnimdan bitmek bilmeyen ses geliyor ay ben cumartesi pazar sınava girecegim sınav salonunda bu sesler gelirse ne yapicam.ben
senii o kadar iyi anliyorum ki. bnde oyleydimm. cok sukur geciyor galibaa. cok iyi olmasam da o hallerime gore daha iyiyumm.merhaba guzel anneler o kadar haksizimki hic keyfim yok yataktan kalkasim gelmiyor cok ama cok mutsuzum 2 cocugum daha var evdi yemekti hic birsey yapasim yok digerlerinde boyle olmamistim midem gaz dolu korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum gegirmekten bir hal oldum nasil bu durumla basa cikacagim bilemiyorum hep yatip uyumak istiyorum insallah en kisa surede gecer yoksa iyice bunalima girmekten korkuyorum.
bnde her firsatta bakiyorumm vallaa. cok iyu geliyorr.İyiki bu site var bencede..Art niyetsiz, laf sokmasız.. Sadece tecrübelerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz..Birçok şeyde öğreniyoruz birbirimizden..Bende evde olduğumdan banada iyi bir arkadaş burası..
ayy evet yaa.. bende emrah gibi oluyorumm. bnim daha 2 haftam varr kontrole gitmek icin..Cinsiyetini öğrenenler söyleyince küçük Emrah gibi boynu bükük oluyok haberleri Yok :)
Ben de ayni senin gibiyim daha dogrusu biraz biraz toparlamaya basladim 2 yasinda bi kizim var onunla ilgilenemiyorum yeterince. O da ne zaman yatsam anne kalk diyor kiyamiyorum ama kalkacak halim olmuyor. Sanirim 3.aydan sonra daha iyi olacagiz. Insanin kendi isini yapabilmesi gucunun yetmesi ne kadar onemliymis simdi daha iyi anliyorum helede evde cocuk varken. Bugunler gecici insallah en kisa zamanda toparlnip hamileligin keyfini cikaracagiz:)merhaba guzel anneler o kadar haksizimki hic keyfim yok yataktan kalkasim gelmiyor cok ama cok mutsuzum 2 cocugum daha var evdi yemekti hic birsey yapasim yok digerlerinde boyle olmamistim midem gaz dolu korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum gegirmekten bir hal oldum nasil bu durumla basa cikacagim bilemiyorum hep yatip uyumak istiyorum insallah en kisa surede gecer yoksa iyice bunalima girmekten korkuyorum.
bana yakın avcılar hospital doğum fiyatları hakkında bilgi aldınmı canım ??Ben Avcilar Hospital'da Sadullah Yesevi'ye gidiyorum.
medicana da kime gidiyosunuz??Ben medicana ya gidiyorum
medicana da kime gidiyosunuz??Ben medicana ya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?