2017 Aralık Anneleri

İyiki bu site var bencede..Art niyetsiz, laf sokmasız.. Sadece tecrübelerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz..Birçok şeyde öğreniyoruz birbirimizden..Bende evde olduğumdan banada iyi bir arkadaş burası..
Benim de kimsem Yok tek başıma yurt dışındayım haftada bir annemgille konuşurum bir tek o.Sizlerde iyi arkadaşsınız bende evdeyim bana da iyi geliyo bilgisayar televizyon her şey var ama insan illa birileriyle konuşmak istiyor.19 yaşındayım tecrübem Yok ikinci hamileliğim ilk bebeğim olacak artık bana yardım edersiniz tecrübeli olanlar

Allah bende ayniyim canim yaaaa...doktora soyledim tost filan galeta filan yee kendini cok zorlama diyor..ama evdeki bebeler ne yer ne icer..sadece karnimizdaki degilki evdekilerde ilgi ister bakim ister..bende cok zorlaniyorum..ilk defa yemek olayi beni bu kadar zorluyor..1 haftadir gribim birde..aksamlari kan sulandirici igneyi bile yapmadan kizla uyuya kalıyorum..yemekten sonra kafami koycak yer ariyorum..mutfak desen kendimi iyi hissedince yapiyorum..annem gelmeye calisiyor ona da kıyamıyorum..gelmisim 35 yaşına hala bakiyor bana..bir an once eski biz olalim enerjiler yerine gelsin ins..tek dilegim o su anda..

allah yardimcin olsun canim..ins elimden geldikce ben yardimci olurum..

Allah razı olsun.
su anda kizim daha 17 aylik ama genede yeniye gore buyuk sayılır..ayni dönemlerde ayni seyleri yasayacagim..bir yerde iyi birsey..zaman cok gecmedigi icin cabuk hatırlayacağım..ama gercekten her hamilelik cok farkliymis..bu benim 5.gebeligim bilmem yaştan dolayi baya hissettirdi kendini..

Kiyamam ya hem cok gencsin hem de gurbette, Allah yardimcin olsun. Dilim de pek yok demistin, ogrenmeye calisiyor musun? Arkadas edinmek lazim 1-2 tane bile yeter zaten, insallah iyi insanlarla karsilasirsin.

Hayırlı olsun kuzum

Kiyamam ya hem cok gencsin hem de gurbette, Allah yardimcin olsun. Dilim de pek yok demistin, ogrenmeye calisiyor musun? Arkadas edinmek lazim 1-2 tane bile yeter zaten, insallah iyi insanlarla karsilasirsin.
Cümlemizin yardımcısı olsun.Alışveriş yaparım orda dil lazım olmuyo pek çat pat küçük şeyler konuşuyom tek başıma hastane felan yerlere gidemem eşimle gidiyorum.Dilim olsa arkadaş olurdu Türk'te hiç Yok buralarda öyle böyle geçiriyorum zamanı tek isteğim bebeğimin olması o beni yalnızlıktan kurtarır ancak.

Şimdi çok moda olan çiçekli basma gibi pantolonlar var ya beli lastikli.. onlar kurtarıcılcw de falan da baya model var bunlardan

aynen ben de 38 aldim ama bol dara alismisim cok kotu duruyo ben de eski bol pantolonlarım vardi onlarla idare ediyorum ama pespaye bi haldeyim

Ben de sikir sikir giyinen hamilelere bayiliyorum aynen kendimi cok kotu hissediyorum bildigin erkegimsi bi hal aldim ben de altta bol pantolon uste bol gomlek iykk :)
tayt sikmıyomu bi de tayt deneyim ama ben tayt hic giymedim hayatımda disarda genelde dar pantolon giyiyodum oglumdakiler de bol geliyo aslinda suan 2 kg fazlam var ogluma gore anlamadim bu isi bi de mevsimleri uymuyo oglumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…