Benim de kimsem Yok tek başıma yurt dışındayım haftada bir annemgille konuşurum bir tek o.Sizlerde iyi arkadaşsınız bende evdeyim bana da iyi geliyo bilgisayar televizyon her şey var ama insan illa birileriyle konuşmak istiyor.19 yaşındayım tecrübem Yok ikinci hamileliğim ilk bebeğim olacak artık bana yardım edersiniz tecrübeli olanlarİyiki bu site var bencede..Art niyetsiz, laf sokmasız.. Sadece tecrübelerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz..Birçok şeyde öğreniyoruz birbirimizden..Bende evde olduğumdan banada iyi bir arkadaş burası..
bende ayniyim canim yaaaa...doktora soyledim tost filan galeta filan yee kendini cok zorlama diyor..ama evdeki bebeler ne yer ne icer..sadece karnimizdaki degilki evdekilerde ilgi ister bakim ister..bende cok zorlaniyorum..ilk defa yemek olayi beni bu kadar zorluyor..1 haftadir gribim birde..aksamlari kan sulandirici igneyi bile yapmadan kizla uyuya kalıyorum..yemekten sonra kafami koycak yer ariyorum..mutfak desen kendimi iyi hissedince yapiyorum..annem gelmeye calisiyor ona da kıyamıyorum..gelmisim 35 yaşına hala bakiyor bana..bir an once eski biz olalim enerjiler yerine gelsin ins..tek dilegim o su anda..merhaba guzel anneler o kadar haksizimki hic keyfim yok yataktan kalkasim gelmiyor cok ama cok mutsuzum 2 cocugum daha var evdi yemekti hic birsey yapasim yok digerlerinde boyle olmamistim midem gaz dolu korkudan dogru duzgun birsey yiyemiyorum gegirmekten bir hal oldum nasil bu durumla basa cikacagim bilemiyorum hep yatip uyumak istiyorum insallah en kisa surede gecer yoksa iyice bunalima girmekten korkuyorum.
allah yardimcin olsun canim..ins elimden geldikce ben yardimci olurum..Benim de kimsem Yok tek başıma yurt dışındayım haftada bir annemgille konuşurum bir tek o.Sizlerde iyi arkadaşsınız bende evdeyim bana da iyi geliyo bilgisayar televizyon her şey var ama insan illa birileriyle konuşmak istiyor.19 yaşındayım tecrübem Yok ikinci hamileliğim ilk bebeğim olacak artık bana yardım edersiniz tecrübeli olanlar
Allah razı olsun.allah yardimcin olsun canim..ins elimden geldikce ben yardimci olurum..
su anda kizim daha 17 aylik ama genede yeniye gore buyuk sayılır..ayni dönemlerde ayni seyleri yasayacagim..bir yerde iyi birsey..zaman cok gecmedigi icin cabuk hatırlayacağım..ama gercekten her hamilelik cok farkliymis..bu benim 5.gebeligim bilmem yaştan dolayi baya hissettirdi kendini..Allah razı olsun.
Benim de kimsem Yok tek başıma yurt dışındayım haftada bir annemgille konuşurum bir tek o.Sizlerde iyi arkadaşsınız bende evdeyim bana da iyi geliyo bilgisayar televizyon her şey var ama insan illa birileriyle konuşmak istiyor.19 yaşındayım tecrübem Yok ikinci hamileliğim ilk bebeğim olacak artık bana yardım edersiniz tecrübeli olanlar
Hayırlı olsun kuzumKızlar doktordan geldim şimdi ikili test için gittim Bi hafta sonra çıkacak sonuç
Usgde boynu burnu kafası fln her yerini ölçtü normal dedi cok şükür ve cinsiyette belli oldu erkek dedi cok net gördüm bende bacaklarını açtı paşa direk
Bi hafta önden gidiyor dedi
Her sey yolunda cok şükür
Erkek hbri şaşırttı beni ama sağlıklı olsun önemli olan o
Ay benimdeBenimde hiç kusmam olmadı sizce ne olabilir ?cinsiyeti tahmin edin kim tutduracak
Cümlemizin yardımcısı olsun.Alışveriş yaparım orda dil lazım olmuyo pek çat pat küçük şeyler konuşuyom tek başıma hastane felan yerlere gidemem eşimle gidiyorum.Dilim olsa arkadaş olurdu Türk'te hiç Yok buralarda öyle böyle geçiriyorum zamanı tek isteğim bebeğimin olması o beni yalnızlıktan kurtarır ancak.Kiyamam ya hem cok gencsin hem de gurbette, Allah yardimcin olsun. Dilim de pek yok demistin, ogrenmeye calisiyor musun? Arkadas edinmek lazim 1-2 tane bile yeter zaten, insallah iyi insanlarla karsilasirsin.
Cinsiyetini öğrenenler söyleyince küçük Emrah gibi boynu bükük oluyok haberleri Yok :)Ay benimde
Hahahah canım ya su an hic gülecek durumda değildim güldürdün Allah iyiliğini versinCinsiyetini öğrenenler söyleyince küçük Emrah gibi boynu bükük oluyok haberleri Yok :)
Şimdi çok moda olan çiçekli basma gibi pantolonlar var ya beli lastikli.. onlar kurtarıcıCanım bende şaşırdım ne giyecegimi. Bende lcwden 38 beden bi.kot almıştım sonra 6 kilo verince bosbol oldu malesef. Dün doktora giderken normal düğmeli beli hafif bol gelen bi pantolon giymistim doktorum.onu bile uyardı artik bu tarz düğmeli pantolonlar giyme dedi ne giyecegimi şaştım kaldım elbise giysem daha tam.iyi olmadı hava üşürüm öyle ortada kaldım :)
aynen ben de 38 aldim ama bol dara alismisim cok kotu duruyo ben de eski bol pantolonlarım vardi onlarla idare ediyorum ama pespaye bi haldeyimCanım bende şaşırdım ne giyecegimi. Bende lcwden 38 beden bi.kot almıştım sonra 6 kilo verince bosbol oldu malesef. Dün doktora giderken normal düğmeli beli hafif bol gelen bi pantolon giymistim doktorum.onu bile uyardı artik bu tarz düğmeli pantolonlar giyme dedi ne giyecegimi şaştım kaldım elbise giysem daha tam.iyi olmadı hava üşürüm öyle ortada kaldım :)
Ben de sikir sikir giyinen hamilelere bayiliyorum aynen kendimi cok kotu hissediyorum bildigin erkegimsi bi hal aldim ben de altta bol pantolon uste bol gomlek iykk :)Bende de durum fena canım..Millet hamilelikte bile şıkır şıkır yakıştırır, ben bildiğin temizlikçi teyze modundayım:) Riskimden dolayı sürekli yatma modunda olduğum içinde içimden hiçbişey gelmiyor..Saçlarımda bembeyaz oldu o yüzden bu ara aynalarla görüşmüyoruz:)
tayt sikmıyomu bi de tayt deneyim ama ben tayt hic giymedim hayatımda disarda genelde dar pantolon giyiyodum oglumdakiler de bol geliyo aslinda suan 2 kg fazlam var ogluma gore anlamadim bu isi bi de mevsimleri uymuyo oglumlaWaikiki nin internet magazına bakın kızlar, ben ucuz yollu 2 tayt ve 1 pantalon alacağım. Oğlumda kalanlar vardı onları toplarım yeter tişörtte L beden olmuştu ilkinde belki gene olur aman olmazsa alırız ucuz ucuz
Maliyeti nedir ve nerede yaptırdınız?Biz 2'li testi es geçip direk harmony yaptırdık. Sonuç iyi çıktı.
Evet bir önceki bebegimdi. Yasama şansı olmadığı için Suni sancı ile sonlandırıldıDaha önceki gebeliğinmi canım? 15.haftada sorun görülen..Naptınız peki, kürtajmı olmuştun
Benimde 1 tane kaybım var ama seninki baya büyükmüşEvet bir önceki bebegimdi. Yasama şansı olmadığı için Suni sancı ile sonlandırıldı
Benimde bir kaybım ver 8 haftalıktı ve ilk bebeğimdi Allah kimseye yaşatmasınBenimde 1 tane kaybım var ama seninki baya büyükmüşBirdaha hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız inşallah..
Yaşında çok küçük canım..Kaç sene oldu evleneli? Ben senin 2 katın yaşındayım, zorlasam annen olurmuşum..Kendimi çok yaşlı hissettim şuan:)Benimde bir kaybım ver 8 haftalıktı ve ilk bebeğimdi Allah kimseye yaşatmasın
Ağustosta evlendimYaşında çok küçük canım..Kaç sene oldu evleneli? Ben senin 2 katın yaşındayım, zorlasam annen olurmuşum..Kendimi çok yaşlı hissettim şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?