Size de çok geçmiş olsun...Neyse ki yaninizdaymis canim. ben 350km uzaktayim annemden 3kere gidip geldim hamilelik boyunca 3ay da saglik ozru izni aldim ama aklim hep orda. Elim kolum bagli yardimci olamiyorum hic. Kayinvalidenden de bir sey olmaz Allahin izniyle bi tek emzirenler ve hamileler 6saatti yanlis hatirlamiyosam. Sonra sikinti olmaz insallah olsa oyle yazmazlardi bence
canim ben gecen sene rahatsızlandım bt ye girmek zorunda kaldim bebegimi emziriyordum 24 saat sutumu sagip atmami soylediler..keske doktoruna filan sorabilsen..Ayrı odalarda kalmayı düşündük cnm malesef başka kimse yok annemler 2 saat uzaklıkta ve işe geliyorum sabahları 8 de.
Cok sagol canim:)Size de çok geçmiş olsun...
iş yerindeyim çok acıktım 2 saat daha nasıl dayanıcam bilmiyorum
Onceki hamilelik dosyamda boyle bir kagit var kizlar. Nette de vardir muhtemelen ben yine de sizinle paylasayim dedim
Kıyamam ya gönderelim hemen bişeylercanım kraker falan olsun hep çantahda
Ben de leblebi taşıyorum.kuruyemiş taşıyorum hep yanımda ama midemi bulandırıyor.
kraker de kesmiyor valla daha güzel şeyler hayal ediyorum
kuruyemiş taşıyorum hep yanımda ama midemi bulandırıyor.
kraker de kesmiyor valla daha güzel şeyler hayal ediyorum
Bana dr, bulantının olması iyiye işaret demişti....Kızlar bir şey soracağım, çoğunuz saçma bulacak belkiGebelikte süregelen belirtiler bebeğin gelişimin iyi olduğunu gösterir degil mi? Yani belirtiler varsa yaşıyordur minikler?
Kızlar bir şey soracağım, çoğunuz saçma bulacak belkiGebelikte süregelen belirtiler bebeğin gelişimin iyi olduğunu gösterir degil mi? Yani belirtiler varsa yaşıyordur minikler?
Amin canım hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah cümlemiz de amin dua eder misin ben de cumartesi test yapacağım bakalım
Bana da bi arkadaşım söyledi de bugün. Eger sağlıklıysa belirtiler devam eder diyeBana dr, bulantının olması iyiye işaret demişti....
Orası da doğru. Ama iyi olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor isteBazen belirtiler bir anda kaybolabiliyor, 2 gun iyi hissediyorsun sonra yeniden basliyor. Bence oyle dusunmemek lazim, belirti olmayinca hemen olumsuza kayariz yoksa. Allah korusun kirmizi kanama olmayinca sorun yoktur, icimizi ferah tutalim.
Evet kisiden kisye degisiyodur muhtemelen. Benim de hgb cok dusuktu durmadan olcuyorlardi en son 9a inince gunluk serum yemistim 12gun delik desik olmustum. Bu sefer dr.a soylicem demire erken mi baslatacak napacaksa yapsinTeşekkürler.
12. Haftada Demir'e başlattı dr. Şeker yüklemesini de haşimato hastası olduğum için erken yapmamızı istedi endokrinologa. Zaten arada hemogram dışında pek test olmuyırdu diye hatırlıyorum. Bir ayrıntılı ultrasona giriliyor 21. Haftada , o çok önemli. Ama ben her ay sağlık ocağında tsh ıma baktırıyorum.
Neyse ki yaninizdaymis canim. ben 350km uzaktayim annemden 3kere gidip geldim hamilelik boyunca 3ay da saglik ozru izni aldim ama aklim hep orda. Elim kolum bagli yardimci olamiyorum hic. Kayinvalidenden de bir sey olmaz Allahin izniyle bi tek emzirenler ve hamileler 6saatti yanlis hatirlamiyosam. Sonra sikinti olmaz insallah olsa oyle yazmazlardi bence
canim ben gecen sene rahatsızlandım bt ye girmek zorunda kaldim bebegimi emziriyordum 24 saat sutumu sagip atmami soylediler..keske doktoruna filan sorabilsen..
bende 4 veya 5 yas istedim aslinda ama..kizim tup bebek..simdi kendim dogal hamile kalincada mecburen kiyamadim..cunku kizima kavusmak icin 8 sene bekledim..bu da bize bir mucize oldu galiba..kızım sezeryanla dogdu 37 haftalık muhtemelen bu seferde sezeryan olur..bakalim hakkimizda hayırlısı..saglikli olsunlarda gerisi boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?