2017 Aralık Anneleri

Kızlar size bir sorum olacak. Ben özele gidiyorum özeller de ikili test sonucu kaç gün içerisinde çıkıyor bilginiz varmı acaba. Birde doktorum bana 12.haftada gel yapalım dedi tamam dedim. Ben son adet tarihine göre bugün tam 10+0 oldum 31 mayısta 11+0 olcam 7 haziranda da 12+0 olcam. Tam.okulların kapanma haftası olduğu için bizde memlekete gideceğiz acaba ben 5 haziran 6 haziran gibi gitsem ikili test yapılır mi çünkü sonuçları da bekleyeceğim çıkmasını falan 11+5de falan yaptirsam oluyor değil mi

Vitae trkn0709 CuteMom cok tesekkurler kizlar herkese
Avust evet bellidir seninki de,usg cihazi da iyiyse soyler herhalde doktorun. Biz 2 hafta once gittigimizde erkege benziyor, sanki takim taklavat var dedi doktor da tanidik oldugu icin cekinmeden gordugunu soyledi, belki baskasi olsa soylemezdi. Ama bugun gorunce %100 eminim dedi. Zaten ben kendimi sartlamamistim erkek diye. Pedagoglarin tavsiyesi de bu yonde, kizim kizim diye sevip sonra erkek dogan veya tam tersi durumlarda sonradan sikinti olabiliyormus. Allah korusun cinsel egilimi farkli olan bireylerin gecmislerinde boyle seylere rastlamislar. Yavrum, bebegim diye de sevebiliriz. Anne karnindan basliyor her sey, dikkat etmemiz gerekiyor, guzel seyler konusalim hep, olumsuz konusanlarin yaninda pek durmayalim. Neyse uzattim biraz
Bu arada esim doktor soylemeden once kiz oldugunu anladim bacak arasini gorunce diyordedim masallah sana ben hic anlamadim.

Ben bugun ozelde yaptirdim tam 1 hafta sonra cikacak dedi. Disari yolluyorlarmis, belki kendileri yapsa daha hizli sonuc gelirdi.

Ben bugun ozelde yaptirdim tam 1 hafta sonra cikacak dedi. Disari yolluyorlarmis, belki kendileri yapsa daha hizli sonuc gelirdi.
Ay babalar görüyor mu acaba ya bizimki de tutturdu pipi gördüm diye :) peki canım telefonla öğrenebiliyor musun sonuçları bilgin var mi acaba

Hiç utanma boşver. Evin halini beğenmeyen olursa bir zahmet kendileri işin ucundan tutsunlar...

11 ve 14. Haftalar arasında herhangi bir zamanda yapılabilir.

Dr bana da yanılma payı fazla olduğu için söylemedi. Tahminde bulunun dedim, onu Bile yapmadı . Bu haftada klitrois ve pipi boyu aynıdır , duruş açıları farklıdır, o yüzden yanılma payı yüksektir tahminde bulunmam dedi bana.

Ay babalar görüyor mu acaba ya bizimki de tutturdu pipi gördüm diye :) peki canım telefonla öğrenebiliyor musun sonuçları bilgin var mi acaba

Pipi gordum yazina cok gulmustum zaten, Allah iyiliginizi versin ben de oyle istedim internetten ogreneyim filan dedim ama yok bunun icin gelmeniz lazim dedi artik yapacak bir sey yok

Ya artik cinsiyetlerinizi soylemeye baslamislar ne guzel :)) benimde 1 haziranda randevum var universite hstanesine gidiyorum kontrollerime bizede solerlermiki acabaa belli olmusmudurkii cok merak ediyorumm

Pipi gordum yazina cok gulmustum zaten, Allah iyiliginizi versin ben de oyle istedim internetten ogreneyim filan dedim ama yok bunun icin gelmeniz lazim dedi artik yapacak bir sey yok
Sağol canım :) o zaman ben en iyisi mersinde gideyim 12+5 oluyor yaparlar heralde o haftada da

Henüz almadım, bu ay da veririm sanırım bir kilo çünkü çok iştahsızım. Kontrollü gideriz umarım. Kilo almak hiç istemiyorum.
Bende ama ben aldım 2 kg umarım daha fazlası yoktur ve bır surede olmaz

Kızlar kayınvalidem kemoterapi gördüğü için bizde kalıyor. Bugünde kanser taramaya girince radyasyon aldı kaç saat yaklaşmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…