Kızlar size bir sorum olacak. Ben özele gidiyorum özeller de ikili test sonucu kaç gün içerisinde çıkıyor bilginiz varmı acaba. Birde doktorum bana 12.haftada gel yapalım dedi tamam dedim. Ben son adet tarihine göre bugün tam 10+0 oldum 31 mayısta 11+0 olcam 7 haziranda da 12+0 olcam. Tam.okulların kapanma haftası olduğu için bizde memlekete gideceğiz acaba ben 5 haziran 6 haziran gibi gitsem ikili test yapılır mi çünkü sonuçları da bekleyeceğim çıkmasını falan 11+5de falan yaptirsam oluyor değil mi
Ay babalar görüyor mu acaba ya bizimki de tutturdu pipi gördüm diye :) peki canım telefonla öğrenebiliyor musun sonuçları bilgin var mi acabaBen bugun ozelde yaptirdim tam 1 hafta sonra cikacak dedi. Disari yolluyorlarmis, belki kendileri yapsa daha hizli sonuc gelirdi.
Suyun içine taze zencefil dilimleri atıyorum ben. Markette de zencefil çayı satılıyorKızlar mide bulantısına zencefille cay iyi demişsiniz acaba marketlerde satiliyomu hazır
Hiç utanma boşver. Evin halini beğenmeyen olursa bir zahmet kendileri işin ucundan tutsunlar...Hele ben Allahım buzdolabını açtığım an yüzümü gözümü burnumu kapatıyorum anında koşup uzaklaşıyorum. Ama bizim buzdolabı hep kokuyo hiç çare bulamadım.mutfağımda temizlencek.Kız kardeşimde kayınvalideni çağır diyoda hem kıyamam hemde hiç beni böyle pis görmedi utanıyorum
11 ve 14. Haftalar arasında herhangi bir zamanda yapılabilir.Kızlar size bir sorum olacak. Ben özele gidiyorum özeller de ikili test sonucu kaç gün içerisinde çıkıyor bilginiz varmı acaba. Birde doktorum bana 12.haftada gel yapalım dedi tamam dedim. Ben son adet tarihine göre bugün tam 10+0 oldum 31 mayısta 11+0 olcam 7 haziranda da 12+0 olcam. Tam.okulların kapanma haftası olduğu için bizde memlekete gideceğiz acaba ben 5 haziran 6 haziran gibi gitsem ikili test yapılır mi çünkü sonuçları da bekleyeceğim çıkmasını falan 11+5de falan yaptirsam oluyor değil mi
Dr bana da yanılma payı fazla olduğu için söylemedi. Tahminde bulunun dedim, onu Bile yapmadı . Bu haftada klitrois ve pipi boyu aynıdır , duruş açıları farklıdır, o yüzden yanılma payı yüksektir tahminde bulunmam dedi bana.Benim de usg ile sat a gore ayni gidiyor, 12+5 teyim. Kizimiz olacakmisAllahim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. 2 li test icin kan verdim, haftaya sonuclar cikacakmis. Kontrolde bir sikinti yok cok sukur. Darisi basiniza arkadaslar.
Evet aynenCuteMom göbeklerimiz hemen hemen aynı. İnsan göbek çıkınca hamilelik havasına daha çok giriyor.
Ay babalar görüyor mu acaba ya bizimki de tutturdu pipi gördüm diye :) peki canım telefonla öğrenebiliyor musun sonuçları bilgin var mi acaba
Sağol canım :) o zaman ben en iyisi mersinde gideyim 12+5 oluyor yaparlar heralde o haftada daPipi gordum yazina cok gulmustum zaten, Allah iyiliginizi versin ben de oyle istedim internetten ogreneyim filan dedim ama yok bunun icin gelmeniz lazim dedi artik yapacak bir sey yok
Henüz almadım, bu ay da veririm sanırım bir kilo çünkü çok iştahsızım. Kontrollü gideriz umarım. Kilo almak hiç istemiyorum.Evet aynen
kilo aldın mı pekı sen ?
Bende ama ben aldım 2 kg umarım daha fazlası yoktur ve bır surede olmazHenüz almadım, bu ay da veririm sanırım bir kilo çünkü çok iştahsızım. Kontrollü gideriz umarım. Kilo almak hiç istemiyorum.
Kız bebeğini düşün kilo vermekte neymiş ben hiç bilmem aldığım için..:)Henüz almadım, bu ay da veririm sanırım bir kilo çünkü çok iştahsızım. Kontrollü gideriz umarım. Kilo almak hiç istemiyorum.
İlk hamileliğimde ilk üç ay yarım kilo almıştım , ama çok çok zayıftım o zaman . Esas son aylar çok alınıyor , 8. Aydan sonra oturup 5 kişilik yiyordum.Bende ama ben aldım 2 kg umarım daha fazlası yoktur ve bır surede olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?