• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

melikeecgl melikeecgl ay gozun aydın masallah ne cok soru sormussun harbıden
Iyıde etmısın dogrusu
Buarada ya su takvımden ben anlamıyorum sımdı ben bugun 10+2 yım yanı 11 hafta ıcındeyım ama sen dıyorsun kı 10+0 ıdım 10+2 cıktım ama oyle olsan 11 hafta gostermezmı takvım ben gerıdenmı sayıyorum yoksa sızler ılerdenmı sayıyorsunuz anlayamıyorum :KK70:
Bende karıştırıyorum hep doktor bir hafta geride ben bir hafta önden gidiyom hep

O buzdolabındaki koku banada geldi geçen günlerde eşim altını üstüne getirdi dolabın biseymi var diye ama çıkmadı bisey koku hassasiyetimizle alakalı bence . bana yediğim çubuk kraker bile şekerli geliyorsa yani kokmayan biseyin de kokması garibime gitmiyor artik :KK6:

Neyse artık bunada şükür en azından çıkarmıyorum hiç ama bu bulantı beni halsiz yapıyo:eek:

Neyse artık bunada şükür en azından çıkarmıyorum hiç ama bu bulantı beni halsiz yapıyo:eek:
Çıkarmak gerçekten çok kötü bisey Allah kusan arkadaşların yardımcısı olsun ben cikarmadigim için her zaman şükrediyorum evet midem çok.kötü bulanıyor hic birşey yiyemiyorum halsiz düşüyorum ama kusmak cidden çok.kötü

Benim normalde geceleri özellikle saga sola dönme de ağrım oluyordu onun için çok normal dedi sola doğru yatmami önerdi uykusuzluğa bi 7 ay kadar sabretmen gerekli dedi :) gerinme konusunda istem dışı olduğunu söyledim zaten uyku haliyle gerini yorum dedim vücudumu çok aşırı zorlamadigim sürece bir sıkıntı olmaz dedi yine de kendimdeyken gerinmemeye çalış fazla dedi. İkili test için 2 hafta sonra çağırdı 12.haftanın içinde gel yapalım dedi önerdiğini söyledi 2li testi. Kilo veren arkadaşlar varsa eğer ben 5 kilodan fazla verdim 2 3 kilo vermek normal ama 5 kilodan fazla vermişsin serum desteği yapalım mi dedi daha sonra imom diye bi vitamin desteği verdi içersinde c d b folik.asit demir balık yağı gibi vitaminleri barındırıyor bunu kullan dedi 2 hafta sonra tekrar vakacak kiloma. Kilo vermeyi durdurman lazım dedi su an için boyuma göre kilomun normal olduğunu daha fazlası giderse su dönemde direncimi ciddi anlamda düşüreceğini söyledi. Günde mutlaka 1 bardak süt iç dedi. Progestan hapi kullanıyordum artik gerek yok dedi lekelemem olmadığı sürece gerek yok dedi. Yolculuk olayını sordum hafta sonu antepe gidicem 2 saat lik yol mecburen otobüsle gidicem oraya onun için musade verdi gidebilirsin dedi. Fakat okul kapanınca mersine gideceğiz ona zaten arabayla gidicem her 1 buçuk 2 saatte bir durup yürü dedi 5 10 dakika. Bobreklerime baktı ictigim su yeterli mi diye bunu kendi doktorunuzdan isteyin bence bana iyi dedi. İlişki durumunu sormadım kızlar çünkü zaten eşimle girmiyoruz ilşkiye ağrım olduğu için. Ağrılar içinde biraz sabretmemiz lazimmis vücut şuan alışma döneminde olduğu için. Aklıma şuan bunlar geliyor gelirse daha yazarım yine :)
Canim valla ne iyi etmissin her seyi sormakla.
Ben de dun esime dedim biz giriyoruz 5dak cikiyoruz millet giriyor 10 dk napiyir icerde merak ediyorum dedim.
Esim de bosver saglikli olsun da azi cogu obemli degil belki onlarin durumu agirdir dedi.
Doktor bana da istersen serum takalim dedi de ben ne karar verecegimi bilemedim o an kabul etmedim ciktim. Keske taksaydi diyorum.
Belki biraz kendime gelirdim.

Vallahi kizlar bizim de buzdolabi kokuyor. Esim de neresi kokuyor ben koku almiyorum hic diyor.
Gercekten koktugundan degil iste biz hassas oldugumuzdan bize öyle geliyor.
Esim buzdolabini acinca nefes almamak icin kendimi zorluyorum resmen.

Canim valla ne iyi etmissin her seyi sormakla.
Ben de dun esime dedim biz giriyoruz 5dak cikiyoruz millet giriyor 10 dk napiyir icerde merak ediyorum dedim.
Esim de bosver saglikli olsun da azi cogu obemli degil belki onlarin durumu agirdir dedi.
Doktor bana da istersen serum takalim dedi de ben ne karar verecegimi bilemedim o an kabul etmedim ciktim. Keske taksaydi diyorum.
Belki biraz kendime gelirdim.
Aynen canım bende diyordum bunlar bunca saat ne yapıyor içeride diye demekki benim.bugün yaptığımı yapıyorlarmış :) ilk defa böyle uzun kaldım.ve gerçekten içimde rahatladı herşeyi sorunca keşke daha önceden yapsaymışım. Serum zamanımız olsaydı ben taktiracaktim ama eşimin okula geçmesi gerekiyordu o yüzden istemedim onun yerine bu imom dediğim.vitamini verdi günde bir kere tok kullanıcam 25 tl ymiş aldık bakalim yan etkisi falan olacak mi

Vallahi kizlar bizim de buzdolabi kokuyor. Esim de neresi kokuyor ben koku almiyorum hic diyor.
Gercekten koktugundan degil iste biz hassas oldugumuzdan bize öyle geliyor.
Esim buzdolabini acinca nefes almamak icin kendimi zorluyorum resmen.

Hele ben Allahım buzdolabını açtığım an yüzümü gözümü burnumu kapatıyorum anında koşup uzaklaşıyorum. Ama bizim buzdolabı hep kokuyo hiç çare bulamadım.mutfağımda temizlencek.Kız kardeşimde kayınvalideni çağır diyoda hem kıyamam hemde hiç beni böyle pis görmedi utanıyorum:KK12:

Hele ben Allahım buzdolabını açtığım an yüzümü gözümü burnumu kapatıyorum anında koşup uzaklaşıyorum. Ama bizim buzdolabı hep kokuyo hiç çare bulamadım.mutfağımda temizlencek.Kız kardeşimde kayınvalideni çağır diyoda hem kıyamam hemde hiç beni böyle pis görmedi utanıyorum:KK12:
Canim utanacak ne var bosver ya. Esin annesi gelmeden biraz temizlesin temizleyebildigi kadar.
Benim de gecen kayinvaldem geldi. Valla kendisi temizlik yapti napim ben yapacak gibi degildim ki.

Kızlar mide bulantısına zencefille cay iyi demişsiniz acaba marketlerde satiliyomu hazır

Benim de usg ile sat a gore ayni gidiyor, 12+5 teyim. Kizimiz olacakmis:hamarat: Allahim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. 2 li test icin kan verdim, haftaya sonuclar cikacakmis. Kontrolde bir sikinti yok cok sukur. Darisi basiniza arkadaslar.
Gozunuz aydi canm ilk sen ogrendin cinsiyetini :) Allah saglikla dogmasini nasip etsin :nazar:

Benim de usg ile sat a gore ayni gidiyor, 12+5 teyim. Kizimiz olacakmis:hamarat: Allahim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. 2 li test icin kan verdim, haftaya sonuclar cikacakmis. Kontrolde bir sikinti yok cok sukur. Darisi basiniza arkadaslar.
:KK200::rapci::rapci::KK15: :KK15: AA hay maşallahhh

Back