2017 Aralık Anneleri

Kızlar bu sabah şiddetli hapşurdum. Kasığıma ağrı saplandı. Şimdi geçti ama tedirgin oldum. Bu arada akşamları acayip kasık bölgem ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?

İki hafta önce bı güzel nezle olmuştum ve 3-4 gün devamlı hapsiriyodum sanırım günde en az 30 defa:))) hayatımdaki hapşırma rekorumu kırmıştım:)))) bana birşey olmadıysa bı kere ile sana hiç bişe olmaz canım :)))

Bu arada bizim randuvumuze 3 gün kaldiii kizlarayy o gün gelsede bı gorsek minoşumuzu

Zaten ilk soracağım şeylerden canım o çünkü ben dönmekten uyuyamiyorum resmen sürekli bi saga bi sola birde ister istemez uyku haliyle geriyorum da kendimi bakalım ne diyecek
Melike naptın doktora ne soruyon böyle dedinde inanmadım bu kadar çok soru soracağına

Kızlar merhaba.catlak önleyici krem veya yağ kullanıyor musunuz.yag aktarda hazirlatiliyormus çatlak önleyici diyince.bir bilginiz var mi? Ben badem yağı kako yağı e vitamini yağı vs duydum

Kızlar merhaba.catlak önleyici krem veya yağ kullanıyor musunuz.yag aktarda hazirlatiliyormus çatlak önleyici diyince.bir bilginiz var mi? Ben badem yağı kako yağı e vitamini yağı vs duydum
Hindistan yağıda duydum ben daha denemedim vücudum baya çatlak dolu napıcam zayıflarsam geçer mi acep

İyiymiş o zaman paranoyak oldum iyice :)
Canım geçen aynısı bana da oldu çok korktum burdaki arkadaşlara sordum herkeste oluyormuş. Resmen kasigima kramp girmişti kasildim kaldım ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Normalmiş yani için rahat olsum

Eşim yüzünden benimki böyle oldu kırmızı şimdilik mor olmadan kullanmam lazım

Melike naptın doktora ne soruyon böyle dedinde inanmadım bu kadar çok soru soracağına
Ay vallahi çok soru sordum bu sefer ne yapayım anca eve falan geldim nefes nefese kaldım ya . çok şükür herşey yolunda normalde bugün tam 10 haftalık ultrasonda 10+2 çıktı çok şükür harekette etti kıpır kıpırdı beni bi gülme aldı onu öyle görünce eşimle ben bu gülme krizine girdik nedense Allah herkse nasip etsin :) boyuna 6 cm dedi bizimkinin :) şimdi kızlar sordugum soruları aldığım cevapları yazayım.size belki faydalanacak olan olur

Maşallah canım çok sevindimm bak bide telaş yapıyodun bişey yiyemiyorum bişey olurmu diye

Benim normalde geceleri özellikle saga sola dönme de ağrım oluyordu onun için çok normal dedi sola doğru yatmami önerdi uykusuzluğa bi 7 ay kadar sabretmen gerekli dedi :) gerinme konusunda istem dışı olduğunu söyledim zaten uyku haliyle gerini yorum dedim vücudumu çok aşırı zorlamadigim sürece bir sıkıntı olmaz dedi yine de kendimdeyken gerinmemeye çalış fazla dedi. İkili test için 2 hafta sonra çağırdı 12.haftanın içinde gel yapalım dedi önerdiğini söyledi 2li testi. Kilo veren arkadaşlar varsa eğer ben 5 kilodan fazla verdim 2 3 kilo vermek normal ama 5 kilodan fazla vermişsin serum desteği yapalım mi dedi daha sonra imom diye bi vitamin desteği verdi içersinde c d b folik.asit demir balık yağı gibi vitaminleri barındırıyor bunu kullan dedi 2 hafta sonra tekrar vakacak kiloma. Kilo vermeyi durdurman lazım dedi su an için boyuma göre kilomun normal olduğunu daha fazlası giderse su dönemde direncimi ciddi anlamda düşüreceğini söyledi. Günde mutlaka 1 bardak süt iç dedi. Progestan hapi kullanıyordum artik gerek yok dedi lekelemem olmadığı sürece gerek yok dedi. Yolculuk olayını sordum hafta sonu antepe gidicem 2 saat lik yol mecburen otobüsle gidicem oraya onun için musade verdi gidebilirsin dedi. Fakat okul kapanınca mersine gideceğiz ona zaten arabayla gidicem her 1 buçuk 2 saatte bir durup yürü dedi 5 10 dakika. Bobreklerime baktı ictigim su yeterli mi diye bunu kendi doktorunuzdan isteyin bence bana iyi dedi. İlişki durumunu sormadım kızlar çünkü zaten eşimle girmiyoruz ilşkiye ağrım olduğu için. Ağrılar içinde biraz sabretmemiz lazimmis vücut şuan alışma döneminde olduğu için. Aklıma şuan bunlar geliyor gelirse daha yazarım yine :)

ayyyyh. cok guzell canimm. guzel hberler almissjn hep. hersey yolunda ne guzelll. cjnsiyeg jcin tahmin yok muuu.

melikeecgl ay gozun aydın masallah ne cok soru sormussun harbıden
Iyıde etmısın dogrusu
Buarada ya su takvımden ben anlamıyorum sımdı ben bugun 10+2 yım yanı 11 hafta ıcındeyım ama sen dıyorsun kı 10+0 ıdım 10+2 cıktım ama oyle olsan 11 hafta gostermezmı takvım ben gerıdenmı sayıyorum yoksa sızler ılerdenmı sayıyorsunuz anlayamıyorum

Nerelisin ki sen

Çok sağol canım evet Bebegim kıpırdıyor çok şükür ama kilo vermeyi acilen durdurmam.lazım ne yapıp edip :)
Bende tartılmadım ama verdim gibi geliyo. Gün içinde sadece simit ve haşlanmış patates yiyorum. Artık onuda yiyemiyorum ağzıma attığım an yutamıyorum. Buzdolabını açtığım an kokudan çok kötü oluyorm.Çok şükür uykuda problemim yok. 24 saatin 14 saatini uyuyarak geçiriyorum. Gündüz bi uyuyorum tee ikindin uyanıyorum. Aaa benim uyku vaktide gelmiş ya buzdolabnda birşeyler koku yapıyo artık noldu çürüdümü bişeyler bilmiyorm. Mutfak çok pis rahatsız oluyorum napcam kadınmı çağırsam. Kız kardeşim çalışıyo 1 aya anca gelcek

ayyyyh. cok guzell canimm. guzel hberler almissjn hep. hersey yolunda ne guzelll. cjnsiyeg jcin tahmin yok muuu.
Sağol canım darisi sizlere olsun inşallah güzel haberler alın sizde. Doktora sordum cinsiyetini henüz çok erken dedi zaten bende göremedim herhangi bisey cinsiyetle ilgili ama eşim tutturdu pipi gördüm ben diye ya diyorum doktor göremedi sen nasıl gördün yok ben gördüm pipi gibiydi diyor seviniyor bide kendi kendine
Canım.inan otururken sıra beklerken o kadar sınır oldum ki özel hastaneye gidiyorum ben 8 kişi vardı ilk başta randevusuz gitmiştim bugün giren 15 20 dk çıkmıyor kriz geçirdim resmen daha fazla soru sordum da aklıma gelmiyor şuan doktorumda sağolsun uzun uzun cevapladı ultrasonda uzun uzun baktı herseye. Henüz burdaki takvimim değişmedi yarın falan değişir yazar 11 hafta diye canım 10+0 olduğum için daha 10 yazıyor yarın akşam 11 yazar büyük ihtimalle
Nerelisin ki sen
Mersinliyim ben canım urfada eşim öğretmen urfada yaşıyoruz ama mersinliyiz

Öyle mi dersiniz doğumdan önce öğrenseydim demiştim çok geç kaldım zaten

Evet çocukla daha zor olur..eğer siz kendinizi rahat hissedeceksiniz neden olmasın ama ben ilk öğrenirken baya stres yapıyordum karşıdan araba gelmesine falan..kişiden kişiye göre değişebilir :)

O buzdolabındaki koku banada geldi geçen günlerde eşim altını üstüne getirdi dolabın biseymi var diye ama çıkmadı bisey koku hassasiyetimizle alakalı bence . bana yediğim çubuk kraker bile şekerli geliyorsa yani kokmayan biseyin de kokması garibime gitmiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…