• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Karışmak gibi olmasın ama bence de sonraya bırakın öğrenme işini.. çünkü ilk zamanlar hep stresli kullanırsınız hatta arabayı sırtınızda taşıyor gibi olur kasılır kalırsınız.. Allah korusun

Öyle mi dersiniz doğumdan önce öğrenseydim demiştim çok geç kaldım zaten

Ben özele gidiyorum öyle verdi normalde üçüncü haftada gidiyodum bu böyle uzunmuş 3 bitip dörde girsin diyemiş korkuyorum bende ilk bebeğimi kaybettim ikinci bu
Allah korusun benımde bır kaybım var canım bırde tanede oglum var.
Ama aralıgın gercekten cok uzun acıkcası sen doktora bakma genede derım ben daha erkene al

Selam kizlar mide bulantisi icin dramamine adli ilaci kullanan var mi. Doktorm bana bu ilaci verdi ama netten arastirdigimda bazi k
Doktorlar gebelikte kullunilmaz demisler kafam karisti. Birde afedersinz mide bulantisindan dolayi aşiri ogurme oluyo ve goz cevrem kan topladi minik minik kirmiziliklar oldu boyle bi durum yasayan var mi

Hayırlısı ile inşallah hamilsindir :anneadayı: rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :emir_bebek:
Amin canım hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah cümlemiz de amin dua eder misin ben de cumartesi test yapacağım bakalım

Seninkide küçük olmasına göre uzun maşallah bizimkiyle aynı
Ilk oglumda oyleydı neredeyse 10 gun ılerdeydı dedık ırı dogacak ırı dogacak 48 cm dogdu :KK53: O kadar kucuktukı aynı zamanlarda kuzenı dogmustu 55 cm cıddı bır fark vardı . Ama sımdı o eksıgı daha dogrusu daha ufakken kapadı sımdı bır haylı uzun bır cocuk

Selam kizlar mide bulantisi icin dramamine adli ilaci kullanan var mi. Doktorm bana bu ilaci verdi ama netten arastirdigimda bazi k
Doktorlar gebelikte kullunilmaz demisler kafam karisti. Birde afedersinz mide bulantisindan dolayi aşiri ogurme oluyo ve goz cevrem kan topladi minik minik kirmiziliklar oldu boyle bi durum yasayan var mi

Ben daha once dramamine kullandim hicbi işe yaramiyo sadece sersemletip uyutuyodu beni

Allah korusun benımde bır kaybım var canım bırde tanede oglum var.
Ama aralıgın gercekten cok uzun acıkcası sen doktora bakma genede derım ben daha erkene al
Doktor bu sadece uzun öbürleri iki üç haftada bir olacak dedi.dikkat ediyorum evi en son iki hafta önce temizledim rüyalarımda kir içinde görüyorum evimi yemekte yapmıyorum doğru dürüst uzanıyom öyle aradada yürüyüşe gidiyorum olacağı varsada olur elimden gelen bu iki kilodan başka bi şey kaldırmıyom ye iç yat modu

İçine sinmediyse içme hem çok az kalmış bu zamanları geçirmene bir iki hafta daha bekle geçer inşallah temiz havaya çık bol bol.limon kokla sevdiğin şeyleri ye sevmediğin şeyleri yiyince miden bulanır .

Ilk oglumda oyleydı neredeyse 10 gun ılerdeydı dedık ırı dogacak ırı dogacak 48 cm dogdu :KK53: O kadar kucuktukı aynı zamanlarda kuzenı dogmustu 55 cm cıddı bır fark vardı . Ama sımdı o eksıgı daha dogrusu daha ufakken kapadı sımdı bır haylı uzun bır cocuk
Sağlıklı olsunda boyda neymiş benim gözümde hiç önemi Yok

Kızlar bu sabah şiddetli hapşurdum. Kasığıma ağrı saplandı. Şimdi geçti ama tedirgin oldum. Bu arada akşamları acayip kasık bölgem ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar bu sabah şiddetli hapşurdum. Kasığıma ağrı saplandı. Şimdi geçti ama tedirgin oldum. Bu arada akşamları acayip kasık bölgem ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
İlk başlarda bende de öyle oluyodu ama hapşırmak iyiymiş bu aralarda olmuyo esnesem bile kasıkları im ağrıyodu

Bana doktor bu ilaci vermisti. Ama benim mide bulantimi gecirmekten cok sersemlik yapti.
Hatta bu ilac daha fazla istahimi kapatmisti kafami kaldiramadim. 2 3 kere ictim ama sonra bıraktım. Kiminde boyle etkiler yapmamis ama.
Zencefil cayi ictim o gecirdi bulantimi. Bazen de limonla gecirdim.
Simdi cok sukur midem daha iyi. Halsizlik var bi.

Son düzenleme:
Back