- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
Teşekkürler canımÇok sevindim senin adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımÇok sevindim senin adına
Sana bi şey sorucam doktora sorsana yatakta çok dönmek sağa sola ve gerneşmek zararlımı bebeğe bi zararı var mıAynen valla canım biz girdik mi 3 4 dakikada çıkıyoruz millet 10 dk 15 dk duruyor içerde ama.kararliyim bugün bende uzun kalcam birsuru soru sorcam
Bennnnn 10+2 olmuşuz ben 9+3bekliyordum. Allaha şükür herşey yolunda görünüyor. Kasik ve bel ağrısı olunca lekelenme olduğunu söyledim ,yatmami ve bol su icmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra gel dedi:) bebek 29.1mm olmuş sizinkiler kaç kızlar
ayyy sor canimm sor. biz ayniyiz seninlee. benim kontrol 2 hafta sonra faln. 2 li tarama tarihinide sor canmm. :Aynen valla canım biz girdik mi 3 4 dakikada çıkıyoruz millet 10 dk 15 dk duruyor içerde ama.kararliyim bugün bende uzun kalcam birsuru soru sorcam
Zaten ilk soracağım şeylerden canım o çünkü ben dönmekten uyuyamiyorum resmen sürekli bi saga bi sola birde ister istemez uyku haliyle geriyorum da kendimi bakalım ne diyecekSana bi şey sorucam doktora sorsana yatakta çok dönmek sağa sola ve gerneşmek zararlımı bebeğe bi zararı var mı
Hepsini sorcam kızlar merak etmeyin kafamda uzunca bir liste varayyy sor canimm sor. biz ayniyiz seninlee. benim kontrol 2 hafta sonra faln. 2 li tarama tarihinide sor canmm. :
Buraya ne dediğini yazmassan peşindeyim bırakmam seni başının Eti'ni yerim :)Zaten ilk soracağım şeylerden canım o çünkü ben dönmekten uyuyamiyorum resmen sürekli bi saga bi sola birde ister istemez uyku haliyle geriyorum da kendimi bakalım ne diyecek
Kaç kişi var daha önündeHepsini sorcam kızlar merak etmeyin kafamda uzunca bir liste var
Yazcam söz inşallah bi sağlıklı olduğunu öğreneyim bütün herşeyi yazicam buraya :) 1 kişi kaldı hadi gelsin artikBuraya ne dediğini yazmassan peşindeyim bırakmam seni başının Eti'ni yerim :)
Lekelenmelerin neden oluyormuş canım peki birşey dedilermi benim 1 haziranda randevum
Düzenli kullan Allah bebeğini sana bağışlasınKanama alanı yokmuş yinede dikat etmem gerek. Ilaclarimi crione jel Clexane igne düzenli kullancakmisim
Canım bende 9+2 gıttıgımde 29,1 mm cıktı karından olctu benım bebek onden gıdıyor ama doktor demedı olcum suna uyumlu dıye sadece onden gelısıyor deddıBennnnn 10+2 olmuşuz ben 9+3bekliyordum. Allaha şükür herşey yolunda görünüyor. Kasik ve bel ağrısı olunca lekelenme olduğunu söyledim ,yatmami ve bol su icmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra gel dedi:) bebek 29.1mm olmuş sizinkiler kaç kızlar
10+2 de benimki 37,buçuk mm idiCanım bende 9+2 gıttıgımde 29,1 mm cıktı karından olctu benım bebek onden gıdıyor ama doktor demedı olcum suna uyumlu dıye sadece onden gelısıyor deddı
Kanama alanı yokmuş yinede dikat etmem gerek. Ilaclarimi crione jel Clexane igne düzenli kullancakmisim
Vajınal mı karındanmı canım cunku bende vajınal bakıldıgında 1 hafta onde gozukuyor aslında am aılk defa karından baktırdım bakalım haftaya ne cıkacak10+2 de benimki 37,buçuk mm idi
Senın epey uzunmus randevumu bulamadın canım8 mayısta gittim ben en son bi dahaki randövüm Haziran'ın 20 sine
Çok ıyı masallahKarından baktı