• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Aynen valla canım biz girdik mi 3 4 dakikada çıkıyoruz millet 10 dk 15 dk duruyor içerde ama.kararliyim bugün bende uzun kalcam birsuru soru sorcam :sopa:
Sana bi şey sorucam doktora sorsana yatakta çok dönmek sağa sola ve gerneşmek zararlımı bebeğe bi zararı var mı

Bennnnn 10+2 olmuşuz ben 9+3bekliyordum. Allaha şükür herşey yolunda görünüyor. Kasik ve bel ağrısı olunca lekelenme olduğunu söyledim ,yatmami ve bol su icmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra gel dedi:) bebek 29.1mm olmuş sizinkiler kaç kızlar

Lekelenmelerin neden oluyormuş canım peki birşey dedilermi benim 1 haziranda randevum :(

Aynen valla canım biz girdik mi 3 4 dakikada çıkıyoruz millet 10 dk 15 dk duruyor içerde ama.kararliyim bugün bende uzun kalcam birsuru soru sorcam :sopa:
ayyy sor canimm sor. biz ayniyiz seninlee. benim kontrol 2 hafta sonra faln. 2 li tarama tarihinide sor canmm. ::KK76::nazar:

Sana bi şey sorucam doktora sorsana yatakta çok dönmek sağa sola ve gerneşmek zararlımı bebeğe bi zararı var mı
Zaten ilk soracağım şeylerden canım o çünkü ben dönmekten uyuyamiyorum resmen sürekli bi saga bi sola birde ister istemez uyku haliyle geriyorum da kendimi bakalım ne diyecek

Zaten ilk soracağım şeylerden canım o çünkü ben dönmekten uyuyamiyorum resmen sürekli bi saga bi sola birde ister istemez uyku haliyle geriyorum da kendimi bakalım ne diyecek
Buraya ne dediğini yazmassan peşindeyim bırakmam seni başının Eti'ni yerim :)

Bennnnn 10+2 olmuşuz ben 9+3bekliyordum. Allaha şükür herşey yolunda görünüyor. Kasik ve bel ağrısı olunca lekelenme olduğunu söyledim ,yatmami ve bol su icmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra gel dedi:) bebek 29.1mm olmuş sizinkiler kaç kızlar
Canım bende 9+2 gıttıgımde 29,1 mm cıktı karından olctu benım bebek onden gıdıyor ama doktor demedı olcum suna uyumlu dıye sadece onden gelısıyor deddı

10+2 de benimki 37,buçuk mm idi
Vajınal mı karındanmı canım cunku bende vajınal bakıldıgında 1 hafta onde gozukuyor aslında am aılk defa karından baktırdım bakalım haftaya ne cıkacak

Back