- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Canımmm benimmGünaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Nice mutlu yıllara canım.
Evet 15 tatil giriyor araya ben yılı kapatmayı istiyorum da Nasıl olır bilmiyorum amaBen de öğretmenim ama ters zamanda geliyor bizim bebisler araya 15 tatil giriyor izinler kaynıyor arada raporla olursa bilmiyorum da 2.dönemi kapatamiyoruz
Bende öyle aralıklı raporla kapatacam sanırımCanim ben biraz hesaplamistim 2haftamiz 15tatile kayniyor onu iyi hesaplayip daha erken ayrilmayi dusunuyorum ben. Sonrasinda da ucretsiz izne ayrilirim muhtemelen rapor benim icime sinmiyor pek. Ama rapor alip bikac hafta acikla kapatilabilir sanirim oyle yapan arkadaslarim olmustu
Evet canım bende de oluyor o :) hatta 2 gece önce ve dün sabah çok.net pıt pıt diye seyirme olmuştu annem sordu seyirme oluyor mu falan diye ben.oldu deyince kız o zaman.bebiş dedi :) kız bebek erken seyirme yaparmış :)Kızlar birşey sorucam ara sıra sol tarafımda böyle pıt pıt birşey atıyor neden ve sizdede oluyormu
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallahGünaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Evet canım bende de oluyor o :) hatta 2 gece önce ve dün sabah çok.net pıt pıt diye seyirme olmuştu annem sordu seyirme oluyor mu falan diye ben.oldu deyince kız o zaman.bebiş dedi :) kız bebek erken seyirme yaparmış :)
Bende de sağ tarafta oldu bi kaç kez o segirmelerden hem de bir iki hafta önceden başladı diyebilirim. Kız mı acaba benim de :) allah sağlıklı sıhhatli versin cinsiyet önemli değil ama bir taraftan da merak etmekten kendimi alamıyorum.Evet canım bende de oluyor o :) hatta 2 gece önce ve dün sabah çok.net pıt pıt diye seyirme olmuştu annem sordu seyirme oluyor mu falan diye ben.oldu deyince kız o zaman.bebiş dedi :) kız bebek erken seyirme yaparmış :)
Kizlar biz minik kusumuzu gördük cok şükür.
Doktor iyi dedi bir sorun yokmuş.
9hafta 6gün gözüküyor dedi.
Halsizligimi vs sordum o da normal dedi. Bugun biraz sinirliydi cok kalabalikti çünkü.
Benden haberler böyle.
Allahin izniyle bir sıkıntı olmadan görürsün melegini canim.Oh maşallah önden gidiyor miniğin :)
Benimde 1 haziran cnm banada dua et lütfen hayırlı haberlerle geleyim
Evet öyle..Birde bir sonraki kontrolüm taa 3 Haziran'da..Nasıl durucam o zamana kadar bilemiyorum..Gitsem mi acaba yine bir kontrole?
Günaydın canım benim..H.sonu acilde net bişey göremeyince eşim randevu al gidelim dedi..9 eylüle gittik sabah, gelişimi devam ediyor çok şükür..Baktığımızda uyuyodu, dürtükledi doktor uyandı yine hafiften hareketlerini gördük çok şükür canım..Haftaya 2li test için gün verdiler, çok heycanlıyım..Tüm bebişlerimizin sonuçları güzel çıkar inşallah..Senin kontrolün nezamandı canım?Bulantısı olmayanlar bence sevinsin bende kendi kendime nazar değdirenlerdenim niye bulantım yok acaba bende tuhaf birşey mi var dedim ve şom ağzımı açmış bulundum 1 haftadır geçmek bilmeyen bulantı ve kusmalar kızlar bence direk susun nazar değdirmeyin :) bugün kontrolü olanlar nasıl geçti . M Mucizem2017 cnm nasılsın
Market tavuğu almıyorum canım ben kv yetiştiriyor yumurta tavuk ondan geliyor o konuda şanslıyım. Benim drumda beslenmene dikkat et der her zaman
ocak ayında düşük yaptım şimdi yine hamileyim. korkma Allah'ın izniyle olacak.Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Ben kadin dogumda yaptirdim. Daha dogrusu doktor kendisi tahlil isteyip bakti.Kızlar Rubella vs tarzı testleri Aile hekimi isteyebilir mi? Yoksa Kadin dogum randevusu mu gerekli fikriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?