2017 Aralık Anneleri

Canımmm benimm ben eminim ki sana yeniden bir melek gelecek

Günaydın cnm çok geçmiş Olsn... allhın izni ile bebişine hemn kavuşursun inşşh Canm sna tavsiyem çocuk denemelerine başlamadan bi ay önce soğan kürü uygulaman şifası çok ben inanıyrm.. rabbim seni de sevindirsin inşşh...

Canım benim,

Şimdi hepimiz sana dua edeceğiz, Allah en sağlıklısından versin canım ama bence 1 ay falan dinlensen.

Nice mutlu yıllara canım.

Allah razı olsun canım :)

Kuzum inan 2 gündür aklımdasın ama acını tekrar hatırlatmamak için yazmadım. Rabbim hayırlısı ne zamansa eli yüzü sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inanıyorum ben Rabbim yaşadığın acıya bin kat mutluluk vercek. Derler ya bebeğin bir ayağı içerde olur diye

Kızlar birşey sorucam ara sıra sol tarafımda böyle pıt pıt birşey atıyor neden ve sizdede oluyormu

Ben de öğretmenim ama ters zamanda geliyor bizim bebisler araya 15 tatil giriyor izinler kaynıyor arada raporla olursa bilmiyorum da 2.dönemi kapatamiyoruz
Evet 15 tatil giriyor araya ben yılı kapatmayı istiyorum da Nasıl olır bilmiyorum ama

Bende öyle aralıklı raporla kapatacam sanırım

Kızlar birşey sorucam ara sıra sol tarafımda böyle pıt pıt birşey atıyor neden ve sizdede oluyormu
Evet canım bende de oluyor o :) hatta 2 gece önce ve dün sabah çok.net pıt pıt diye seyirme olmuştu annem sordu seyirme oluyor mu falan diye ben.oldu deyince kız o zaman.bebiş dedi :) kız bebek erken seyirme yaparmış :)

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Öylemi bilmiyordum cnm benimde 1 haftadır ara sıra oluyor çok hoş oluyor insan :)

Bende de sağ tarafta oldu bi kaç kez o segirmelerden hem de bir iki hafta önceden başladı diyebilirim. Kız mı acaba benim de :) allah sağlıklı sıhhatli versin cinsiyet önemli değil ama bir taraftan da merak etmekten kendimi alamıyorum.

Kizlar biz minik kusumuzu gördük cok şükür.
Doktor iyi dedi bir sorun yokmuş.
9hafta 6gün gözüküyor dedi.
Halsizligimi vs sordum o da normal dedi. Bugun biraz sinirliydi cok kalabalikti çünkü.
Benden haberler böyle.

Oh maşallah önden gidiyor miniğin :)
Benimde 1 haziran cnm banada dua et lütfen hayırlı haberlerle geleyim

Oh maşallah önden gidiyor miniğin :)
Benimde 1 haziran cnm banada dua et lütfen hayırlı haberlerle geleyim
Allahin izniyle bir sıkıntı olmadan görürsün melegini canim.
Rahatlat kendini.
Lekelenmeyi de sordum hamilelikte o da olur dedi bana.
3hafta sonra tekrar gidicem insallah bende

Kızlar Rubella vs tarzı testleri Aile hekimi isteyebilir mi? Yoksa Kadin dogum randevusu mu gerekli fikriniz var mi?

Evet öyle..Birde bir sonraki kontrolüm taa 3 Haziran'da..Nasıl durucam o zamana kadar bilemiyorum..Gitsem mi acaba yine bir kontrole?
Günaydın canım benim..H.sonu acilde net bişey göremeyince eşim randevu al gidelim dedi..9 eylüle gittik sabah, gelişimi devam ediyor çok şükür..Baktığımızda uyuyodu, dürtükledi doktor uyandı yine hafiften hareketlerini gördük çok şükür canım..Haftaya 2li test için gün verdiler, çok heycanlıyım..Tüm bebişlerimizin sonuçları güzel çıkar inşallah..Senin kontrolün nezamandı canım?

Ben de rubella toxoplazma tahlilleri sağlık ocağında yaptırılıyor mu diye soracaktım. Benim sağlık ocağı bunları yapmamış kadın doğum doktorum istedi ama eğer sağlık ocağında yaptırılıyorsa boşuna o kadar para odemeyim

Market tavuğu almıyorum canım ben kv yetiştiriyor yumurta tavuk ondan geliyor o konuda şanslıyım. Benim drumda beslenmene dikkat et der her zaman

Maşallah öyle kayınvalideye :) benim kaynanam da yoğurdumu tereyağımı yollar sağolsun :)

ocak ayında düşük yaptım şimdi yine hamileyim. korkma Allah'ın izniyle olacak.

Kızlar Rubella vs tarzı testleri Aile hekimi isteyebilir mi? Yoksa Kadin dogum randevusu mu gerekli fikriniz var mi?
Ben kadin dogumda yaptirdim. Daha dogrusu doktor kendisi tahlil isteyip bakti.
Diger kan degerleri vs saglik ocaginda yapmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…