• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

İnşallah geçersin canım
Bende matematik öğretmeniyim
Doktor rapor verecekti almadım en son oturarak anlatma şansın yok mu diyordu
Bitirdik sayılır artık
Rahat dinleniriz evde sonrasında inş
Inşallah canımmm...ben çok rahatsızım.mide bulantim arttı.okula gidemiyorum bugün:( o yolu cidden çekmem mümkün değil.e servisteki diğer öğretmen arkadaşlarda benim durumumdan bıkar gibi oldular.cunku sürekli öğürme geliyor serviste...

Inşallah canımmm...ben çok rahatsızım.mide bulantim arttı.okula gidemiyorum bugün:KK43: o yolu cidden çekmem mümkün değil.e servisteki diğer öğretmen arkadaşlarda benim durumumdan bıkar gibi oldular.cunku sürekli öğürme geliyor serviste...
Ben de senin gibiyim canım sürekli öğütme geliyor ders ortasında artık öğrenciler bile biliyor durumumu. Çantamda poşetle geziyorum

Ben de senin gibiyim canım sürekli öğütme geliyor ders ortasında artık öğrenciler bile biliyor durumumu. Çantamda poşetle geziyorum
Ahhh canımmm inşllah geçer biran önce.okullar da kapanmak üzere.cok şükür bu yol da bitti.seneye görevlendirme istersem çok iyi olacak.ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum.cok alıştım onlara :( sagligim için ve bebrgimin sağlığı icin merkeze geçmem şart.okukumuzda hizmetli bile yok.her işi ben yapıyorum.okulu tuvaleti yıkama gibi.hamile oldugumu bilmeden okulu yıkamıştım 10 gün yattım.doktor yatak istirahati verdi çok şükür o zamanları atlattım.bebegime de çok şey borçluyum. Annesi bilmeden de olsa hatalar yaptı bebeğim maşallah sübhanallah çok güçlü cıktı.

Bnm doktorum ikili test için 12nin sonu hatta biraz geçsin 13ün başı gibi gel dedi ben de tam 13+1e aldım randevu bakalım
benımkıde muhtemelen gerı atar oyleyse ama 13++1 14 . hafta bası oluyor doktorun bılıyormu o tarıhe randevu aldıgını canım

Ahhh canımmm inşllah geçer biran önce.okullar da kapanmak üzere.cok şükür bu yol da bitti.seneye görevlendirme istersem çok iyi olacak.ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum.cok alıştım onlara :KK43: sagligim için ve bebrgimin sağlığı icin merkeze geçmem şart.okukumuzda hizmetli bile yok.her işi ben yapıyorum.okulu tuvaleti yıkama gibi.hamile oldugumu bilmeden okulu yıkamıştım 10 gün yattım.doktor yatak istirahati verdi çok şükür o zamanları atlattım.bebegime de çok şey borçluyum. Annesi bilmeden de olsa hatalar yaptı bebeğim maşallah sübhanallah çok güçlü cıktı.
Ay canım çok geçmiş olsun Allah korumuş seni. İnşallah merkeze geçersin canım çünkü bu şekilde çalışmak seni çok yıpratır. Benim okul ile ilgili bir sorunum yok evim yürüme mesafesinde ama ben de okuldaki kokulara gelemiyorum çocuklar kokuyor tuvaletler kokuyor çay ocağı kokuyor öğretmenlerin parfümleri kokuyor dünya kokuyor anlayacağın. Geçen hafta doktor 10 gün rapor verdi dün başladım ise. Böyle devam edersem yazılıları yapıp yine rapor alıcam. Ben bransciyim teogdan sınavı geçtiği için bizde sorun yok. Konularımız bitmişti çok sukur

Ay canım çok geçmiş olsun Allah korumuş seni. İnşallah merkeze geçersin canım çünkü bu şekilde çalışmak seni çok yıpratır. Benim okul ile ilgili bir sorunum yok evim yürüme mesafesinde ama ben de okuldaki kokulara gelemiyorum çocuklar kokuyor tuvaletler kokuyor çay ocağı kokuyor öğretmenlerin parfümleri kokuyor dünya kokuyor anlayacağın. Geçen hafta doktor 10 gün rapor verdi dün başladım ise. Böyle devam edersem yazılıları yapıp yine rapor alıcam. Ben bransciyim teogdan sınavı geçtiği için bizde sorun yok. Konularımız bitmişti çok sukur
Maşallah ne güzel sen şanslısın evine yakınmış okulun..krsinliklle dünya kokuyor :( hele bu parfüm kokularına bende dayanamıyorum:( evet teog a kadar konular bitiyor.bencede yazılilari yapıp rapor al.zaten okula boşuna gidersin öğrenciler gelmiyor belli bir süre sonra.bende ilçe milli eğitim müdürü ile konuştum derdimi anlattım rapor al dedi ama ben hergün almıyorum.bakyorum bugün kötüyüm gitmem mümkün deil o zaman alıyorum.

Günaydın kızlar nasılsnz. Dün akşm felaket bi yanmm vardı ayrıca kusmm geliyordu bi
Şekilde engelledim sakız çiğnedim bugn sabh daha fazla dayanamadım afedersiniz çıkardım :KK43:

Günaydın kızlar nasılsnz. Dün akşm felaket bi yanmm vardı ayrıca kusmm geliyordu bi
Şekilde engelledim sakız çiğnedim bugn sabh daha fazla dayanamadım afedersiniz çıkardım :KK43:
canimm geçmiş olsun bende senin gibiyim.cikariyorum sürekli.o yüzden gitmedim bugün okula :(

Ahhh canımmm inşllah geçer biran önce.okullar da kapanmak üzere.cok şükür bu yol da bitti.seneye görevlendirme istersem çok iyi olacak.ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum.cok alıştım onlara :KK43: sagligim için ve bebrgimin sağlığı icin merkeze geçmem şart.okukumuzda hizmetli bile yok.her işi ben yapıyorum.okulu tuvaleti yıkama gibi.hamile oldugumu bilmeden okulu yıkamıştım 10 gün yattım.doktor yatak istirahati verdi çok şükür o zamanları atlattım.bebegime de çok şey borçluyum. Annesi bilmeden de olsa hatalar yaptı bebeğim maşallah sübhanallah çok güçlü cıktı.
Il ici tayinler acildi aslinda isteme sansin yok mu canim? Ben de ilkokulda ingilizce ogretmeniyim sagolsunlar karneden onceki persembe gunune kadar geliyorlar 3aylik yoklugumda zivanadan cikmislar dil pabuc kadar bagirmaktan kasiklarim patlayacak sandim cok sancim oldu dun aksam. Bebeklerimiz oyle buyuk koruma altinda ki bi belgeselde izlemistim. Ben de ilk ay bilmeden cok agir isler yaptim cok sagliksiz beslendim. Dr iyi gorunuyor dedi cok sukur. Cuma kontrole gidecem insallah cunku hic ozen gosteremiyorum kendime:( oglum kucagimda surekli saatlerce aklima gelmiyor hamile oldugum. Oglunda boyle mi baktin kendine diye vicdan azabi cekiyorum.

I
Insallah zamanla azalir bulanti cok zor gercekten. Cikarmak daha da zor. Bi arkadasim sabah kendi cikariyodu artik gun icinde daha rahat ettigini soylemisti. Bulanti kusma Kacinilmazsa bi de boyle mi denesen?
Benim de bulantim istahsizlik falan yok ama midem yaniyor surekli durmadan da biseyler yiyesim var yedikce de daha cok agriyor yaniyor

Günaydın kızlar,

dün çok kötüydüm tansiyonum düşmüştü ama mahvoldum resmen, geçen hafta o kadar iyiydim ki. Mİde bulantısı yanması ne ararsanız var ve su içerek yaşayan ben suyu ağzıma alamıyorum buda idrar yollarını etkiliyor, benim lekelenme dediğim şey sanki idrar yolu iltihabı gibi 1 mayısta testlerim harika çıkmıştı oysaki.
Neyse az kaldı değil mi? bayramdan sonra turp gibi oluruz

I

Insallah zamanla azalir bulanti cok zor gercekten. Cikarmak daha da zor. Bi arkadasim sabah kendi cikariyodu artik gun icinde daha rahat ettigini soylemisti. Bulanti kusma Kacinilmazsa bi de boyle mi denesen?
Benim de bulantim istahsizlik falan yok ama midem yaniyor surekli durmadan da biseyler yiyesim var yedikce de daha cok agriyor yaniyor

muz ve çubuk kraker işe yarıyor sanki, mide yanması feci bende yaşıyorum ilkinde de yaşamıştım ama 5. aydan sonra ben mide koruyucu kullanmıştım kilo alamadım diye sanırım bunda da öyle olacak

Kızlar dr bana 3 hfata sonra görüşelim dedim ben 15/5 de gitmiştim şimdi kaçında gitmem lazım kafam durdu, beyin hücrelerim çocuğa geçiyor :D

Merhaba canım bende öğretmenim 37 kadar çalışabiliyoruz. Ama 32 de rapor almamış Laz'ım çalışabilir raporu.
Hmm anladım cnm sağol
37.haftaya kadar çalışabilir raporu alınıyor canım
Yani 5 hafta diye biliyorum
Doğumdan sonra çalıştığın haftaları ekletiyorsun iznine
4 ay + 5 hafta mı izin olcak doğum sonrasına o zmn cnm
Ayy inşallah sağlıklı oluruz da tüm izinler doğum sonrasına kalır
İznimiz n zmn bitiyor yılı kapatabilir miyiz rapor vs ile

Günaydın kızlar,

dün çok kötüydüm tansiyonum düşmüştü ama mahvoldum resmen, geçen hafta o kadar iyiydim ki. Mİde bulantısı yanması ne ararsanız var ve su içerek yaşayan ben suyu ağzıma alamıyorum buda idrar yollarını etkiliyor, benim lekelenme dediğim şey sanki idrar yolu iltihabı gibi 1 mayısta testlerim harika çıkmıştı oysaki.
Neyse az kaldı değil mi? bayramdan sonra turp gibi oluruz
Ayni şeyleri yaşıyoruz resmen su icemedigim için sistit olacağım diye korkuyorum

Back