- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım:) Seneye dediğin gibi 3 kişi kutlamanız dileğiyleKızlar bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 1 sene önce 2 kişi 1 sene sonra 3 kişi :) Rabbim seneyede kollarımızda nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım:) Seneye dediğin gibi 3 kişi kutlamanız dileğiyleKızlar bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 1 sene önce 2 kişi 1 sene sonra 3 kişi :) Rabbim seneyede kollarımızda nasip eder inşallah
Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Canım benim çok geçmiş olsun Aynı şeyi bende yaşadım o yüzden ruh halini çok iyi tahmin edebiliyorum..Allah sabrını veriyor bir şekilde ama yinede zor tabi..Bende bu yavrumla acımı unutmaya çalışıyorum..Sende en kısa sürede yine güzel haberle gelirsin inşallah..Bizi haberdar et canım Dualarımız seninle..Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
Göz seğrimesi gibi minik hareketler bazen bendede oluyor canım..Ama millet 16.haftadayız hissedemiyoruz henüz diyorlar..Başka bişey heralde bizim hissettiğimiz:)Kızlar birşey sorucam ara sıra sol tarafımda böyle pıt pıt birşey atıyor neden ve sizdede oluyormu
Aile hekimimde yapıyorlar bütün testlerini canımKızlar Rubella vs tarzı testleri Aile hekimi isteyebilir mi? Yoksa Kadin dogum randevusu mu gerekli fikriniz var mi?
Ben de bebeğin hareketleri olduğunu düşünmüyorum canım ultrasonda bile hareketler tam net değilken bizim hissetmemiz mümkün değil. Ama bebeğin bulunduğu noktada oluyor bence o segirmeler ve yine bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Belki kese büyürken rahim uyarıliyor belki kan akışı o bölgede fazla bilmiyorum. Ama hamile kalmadan önce bu tip.şeyler hissetmiyorduk nihayetinde :))Göz seğrimesi gibi minik hareketler bazen bendede oluyor canım..Ama millet 16.haftadayız hissedemiyoruz henüz diyorlar..Başka bişey heralde bizim hissettiğimiz:)
Göz seğrimesi gibi minik hareketler bazen bendede oluyor canım..Ama millet 16.haftadayız hissedemiyoruz henüz diyorlar..Başka bişey heralde bizim hissettiğimiz:)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım:) Seneye dediğin gibi 3 kişi kutlamanız dileğiyle
Kıyamam sana :)) inşallah öyledir biz erken hissediyoruzdur canım. Öyle değilse de hayırlısıyla bebeklerimizin hareketlerini hissetmeyi hepimize nasip etsin RabbimOlabilir cnm fakat insan hissetikçe hoşuna gidiyor belki biz erken hissediyoruz olamazmı
Allahin izniyle bir sıkıntı olmadan görürsün melegini canim.
Rahatlat kendini.
Lekelenmeyi de sordum hamilelikte o da olur dedi bana.
3hafta sonra tekrar gidicem insallah bende
Kıyamam sana :)) inşallah öyledir biz erken hissediyoruzdur canım. Öyle değilse de hayırlısıyla bebeklerimizin hareketlerini hissetmeyi hepimize nasip etsin Rabbim
Ben de bebeğin hareketleri olduğunu düşünmüyorum canım ultrasonda bile hareketler tam net değilken bizim hissetmemiz mümkün değil. Ama bebeğin bulunduğu noktada oluyor bence o segirmeler ve yine bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Belki kese büyürken rahim uyarıliyor belki kan akışı o bölgede fazla bilmiyorum. Ama hamile kalmadan önce bu tip.şeyler hissetmiyorduk nihayetinde :))
Öylemi bilmiyordum cnm benimde 1 haftadır ara sıra oluyor çok hoş oluyor insan :)
Bende bebeğin hareketi olduğunu düşünmüyorum ama bebekle alakalı olduğuna eminim o düşünce bile insanı gerçekten mutlu ediyor :) bu cinsiyet olayını da ilk defa bende annemden duydum hayırlısı olsun hepimiz için çok.merak ediyorum bende :)Bende de sağ tarafta oldu bi kaç kez o segirmelerden hem de bir iki hafta önceden başladı diyebilirim. Kız mı acaba benim de :) allah sağlıklı sıhhatli versin cinsiyet önemli değil ama bir taraftan da merak etmekten kendimi alamıyorum.
yok konuşmadım ama gitmeden önce bir sorarım olmazsa bir kaç gün ertelerim... ama aralar çok fazla insan bekleyemiyor değil mi :)benımkıde muhtemelen gerı atar oyleyse ama 13++1 14 . hafta bası oluyor doktorun bılıyormu o tarıhe randevu aldıgını canım
Ay hadi inşallah canım. Geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde hareketleri biraz daha görmüştüm ama dün özelde tahlil için gittiğim doktorun ultrason unda pek hareket göremedim. Belki uyuyordu bilemedim. Belki usg cihazı ile alakalıdır. Kendi doktorum cerrahpaşada ama ona rağmen usg cihazı ozeldekinden daha kaliteli geldi bana :))Aynen canım bebekle alakalı bencede..Bundan sonraki gittiğin haftalardaki kontrollerinde bebişinin hareketlerini tahmin edemeyeceğin kadar net göreceksin Allahın izniyle Ben geçen hafta gittiğimde artık tüm hareketleri netleşmişti..Hareketlerini gördükçe bebeğine daha çok bağlanıyor insan..Allah hepsini nazarlardan korusun:)
Gecmis olsun Insallah sag saglim Sen ve bütün Anne adaylari dogum yapar simdilik Bebek var onun arkasina siginiyoruz Bebek oluncada sütüm kesilmesin diye yeriz:))
yıMerhaba bende Aralık 2017 annesi olacağım insallah Bursa Mudanya Devlet Hastanesinde doğum yapacak olan varmı acaba