• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ayni şeyleri yaşıyoruz resmen su icemedigim için sistit olacağım diye korkuyorum
Yemekten önce öneriyolar suyu canım. Su içemiyosan hoşaf gibi şeyleri dene. Ya da çorba. Onlar da bol su içeriyor.
Maden suyu bulantıyı hafifletiyor yemekten sonra. Hem mineral de almış olursun.

Yemekten önce öneriyolar suyu canım. Su içemiyosan hoşaf gibi şeyleri dene. Ya da çorba. Onlar da bol su içeriyor.
Maden suyu bulantıyı hafifletiyor yemekten sonra. Hem mineral de almış olursun.
Ne yesem ne icsem yanma yapıyor ama hosaf denememistim icebilirim sanki

Hmm anladım cnm sağol

4 ay + 5 hafta mı izin olcak doğum sonrasına o zmn cnm
Ayy inşallah sağlıklı oluruz da tüm izinler doğum sonrasına kalır
İznimiz n zmn bitiyor yılı kapatabilir miyiz rapor vs ile
Ben de öğretmenim ama ters zamanda geliyor bizim bebisler araya 15 tatil giriyor izinler kaynıyor arada raporla olursa bilmiyorum da 2.dönemi kapatamiyoruz

Hmm anladım cnm sağol

4 ay + 5 hafta mı izin olcak doğum sonrasına o zmn cnm
Ayy inşallah sağlıklı oluruz da tüm izinler doğum sonrasına kalır
İznimiz n zmn bitiyor yılı kapatabilir miyiz rapor vs ile
Canim ben biraz hesaplamistim 2haftamiz 15tatile kayniyor onu iyi hesaplayip daha erken ayrilmayi dusunuyorum ben. Sonrasinda da ucretsiz izne ayrilirim muhtemelen rapor benim icime sinmiyor pek. Ama rapor alip bikac hafta acikla kapatilabilir sanirim oyle yapan arkadaslarim olmustu

Sincan nafiz korez 12.cadde kadin doguma gidiyorsun ordan ultrason doktoruna yonlendiriyo orda doktor soyluyo
canimm. nafiz körez de hangi doktora gidiyrsunn. memnun musun. bnde ankaradayim. hava hast. gidiyrdum ama artik nafiz korez e gitmek istiyrum.

Kızlar dünden beri çok.kötüyüm ben ya dün.akşam ağladım bulantı yüzünden kolumu kaldıramıyordum o kadar ki kötü oldum istem.dışı artik yaş döküldü gözlerimden sürekli öğürme sürekli bulantı baş dönmesi ayağa kalkar kalkmaz gozlerim kararıyor tutunarak gidiyorum lavaboya falan dünde vücudum isyan.etmiş olacak ki kıpırdayamadım bile.. Sürekli ağrım var kontrolüm de yarın inşallah bir sorun yoktur..

Kızlar dünden beri çok.kötüyüm ben ya dün.akşam ağladım bulantı yüzünden kolumu kaldıramıyordum o kadar ki kötü oldum istem.dışı artik yaş döküldü gözlerimden sürekli öğürme sürekli bulantı baş dönmesi ayağa kalkar kalkmaz gozlerim kararıyor tutunarak gidiyorum lavaboya falan dünde vücudum isyan.etmiş olacak ki kıpırdayamadım bile.. Sürekli ağrım var kontrolüm de yarın inşallah bir sorun yoktur..

Hastaneye gitseydin belki serum takarlardı. Çok geçmiş olsun

cok gecmis olsunn cnmm. merak etme gececek hepsii. bi sorun yoktur tabiiki. uzme kndini. kuruntu faln da tapma sakinn. dinlen uyu. gececk hepsii.

Hastaneye gitseydin belki serum takarlardı. Çok geçmiş olsun
Eşimde söyledi ama kontrolüm yarın olduğu için istemedim çok sağol canım
cok gecmis olsunn cnmm. merak etme gececek hepsii. bi sorun yoktur tabiiki. uzme kndini. kuruntu faln da tapma sakinn. dinlen uyu. gececk hepsii.
İnşallah canım bekliyorum geçmesini uyumaya çalışıyorum dediğin gibi uzanıyorum Allah çalışanlara yardım etsin ben bu sene çalışmıyorum çalışsaydım çok zorluk yaşardım valla.. Çok sağol canım benim

Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.

I

Insallah zamanla azalir bulanti cok zor gercekten. Cikarmak daha da zor. Bi arkadasim sabah kendi cikariyodu artik gun icinde daha rahat ettigini soylemisti. Bulanti kusma Kacinilmazsa bi de boyle mi denesen?
Benim de bulantim istahsizlik falan yok ama midem yaniyor surekli durmadan da biseyler yiyesim var yedikce de daha cok agriyor yaniyor

İnllh Canm.. ben de öle hissettim çıkarınca midem daha ii oldu aslında ama oda çok zor boş mideye allh yardımcımz Olsn inşşh.. ben de mide yanmasın dan dertliyim Canm oda bulantı kadar kötü bişy yesem yanıyor yemesem felaket... :KK43:

Günaydın güzel anneler ben dün kürtaj oldum doktorum sorunsuz geçtiğini söyledi. Raporluyum evde yatıyorum arada buraya bakmaktan kendimi alamiyorum benim bebisim de böyle olacaktı diyorum. Rabbim sizin yavrulariniza saglik sıhhat versin. Benim de yeni olacak bebegim ki inşallah çok bekletmez gelir ve sağlıklı olur. Duanizi benden esirgemeyin canlar.
cok gecmisolsun. :(

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah tez zamanda gelir meleğin tekrardan

Back