2017 Aralık Anneleri

Tek tesellim şurada çok az kalmış olması.ainif öğretmeniyim canımmm.koyden merkeze gorevlendirmem çıkarsa rahat geçiririm insallah

Kizlar doktora burun tikanikligi ve usume sikayetimi soylesem ilac verir mi acaba?
Doktora gidince sormayi da unutuyorum cogu kez.
Kaynamis suyun buharini burnuna cekersen iyi geliyormus öyle dedilerdi Bana da Ama ben denemedim unuttum Benimkide Bir haftadir gecti burnun icin damla felan verir üsümenide bilemiyorum internette yeterli beslenememe üzerine oldugu gibi seyler okudum

Insallah unutmazsam sorucam. Buraya da yazarim.
Usumem de sanirim kansizliktan. Ama beslenmeyle ilgiliyse de zaten pek bir sey yiyemiyorum

Insallah unutmazsam sorucam. Buraya da yazarim.
Usumem de sanirim kansizliktan. Ama beslenmeyle ilgiliyse de zaten pek bir sey yiyemiyorum
Allah bebeklerimizi korur Insallah Bende ilk zamanlar cok iyi besleniyordum ceviz badem Bir sürü cerez yiyodum Ama Simdi Midem bulaniyor Bende senin gibiyim seker hastasiyim bide herseyi yiyemiyorum.

Kac haftaya Kdr çalışabiliyoruz cnm

Bnm doktorum ikili test için 12nin sonu hatta biraz geçsin 13ün başı gibi gel dedi ben de tam 13+1e aldım randevu bakalım

Mide yanmasına muz önermişti Tvde bir doktor. Deneyebilirsin belki canım

KIZLar bişey diyecen kaç kilo aldınız Emin'im bi çoğunuz vermişdir bile Benim 4 kiloya yaklaştı almam çok yiyorum tutmaya kısıyorum kendimi ama içim Tuaf oluyo saat bası acıkıyorum ne yapmam lazım kilo almak da istemiyorum Benim gibi olan var mı mide bulantım yok ondan oluyo sanırım

4 Kilo Neyki ben simdiden 7 Kilo aldim kusmam olmadi Hic Ama o Bir haftaya gecer merak etme Bende öyle oldu simdide tok gibiyim zorla yiyorum

4 Kilo Neyki ben simdiden 7 Kilo aldim kusmam olmadi Hic Ama o Bir haftaya gecer merak etme Bende öyle oldu simdide tok gibiyim zorla yiyorum

İnnnsallah tek istegim bide yatarak geçiriyorum iç kanamadan dolayı hareket de Yok ufak ufak ayaklanıyorum ama harbi şiştim ama tekrar diyorum ki bebeğinm safg Salim gelsin veririm Ya:)

İnnnsallah tek istegim bide yatarak geçiriyorum iç kanamadan dolayı hareket de Yok ufak ufak ayaklanıyorum ama harbi şiştim ama tekrar diyorum ki bebeğinm safg Salim gelsin veririm Ya:)
Gecmis olsun Insallah sag saglim Sen ve bütün Anne adaylari dogum yapar simdilik Bebek var onun arkasina siginiyoruz Bebek oluncada sütüm kesilmesin diye yeriz:))

Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Market tavuğu almıyorum canım ben kv yetiştiriyor yumurta tavuk ondan geliyor o konuda şanslıyım. Benim drumda beslenmene dikkat et der her zaman

Tek tesellim şurada çok az kalmış olması.ainif öğretmeniyim canımmm.koyden merkeze gorevlendirmem çıkarsa rahat geçiririm insallah
İnşallah geçersin canım
Bende matematik öğretmeniyim
Doktor rapor verecekti almadım en son oturarak anlatma şansın yok mu diyordu
Bitirdik sayılır artık
Rahat dinleniriz evde sonrasında inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…