• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Korkma bir sey olmaz insallah. Surekli diken ustunde olmak da iyi degil. Allah korusun bebegini.
Hamilelige stres iyi gelmez canim.
Hastaligin icin de cok gecmis olsun dikkat et kendine.
Sürekli yanlizim Ondan böyle takiyorum evdeyim can sikintisi bi yerde cikiyo

Arkadaşlar 8+4 teyim;bugün kahverengi lekelenmem oldu:110:Panikledim ama doktorum gelmene gerek yok, ayakta çok kalma dedi. Progestan verdi kullanmam için..Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Nolur dua edin bana..Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım...:dua:
Bol Bol dinlen bi sey olmaz Allahin izniyle

Amin inşallah..doktorla görüştüğümden beri bitek ihtiyaçlar için kalkıyorum..Burada okuduğum kadarıyla özellikle adet haftalarında (benim de tam adet haftam) olabiliyormuş..Allah'a emanet bebişlerimiz..

6 hafta Sonra gel dedi Bana haziranin 20 sine kontrol iki haftayi zorla gecirdim insallah öbür haftalarda gecer benim icime kiz doguyo rüyamdada hep erkek cocuk görüyom
Valla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim:(

Amin inşallah..doktorla görüştüğümden beri bitek ihtiyaçlar için kalkıyorum..Burada okuduğum kadarıyla özellikle adet haftalarında (benim de tam adet haftam) olabiliyormuş..Allah'a emanet bebişlerimiz..
Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenmeler canım..Benimde adetime 3 gün varken hafif oldu, bağlantısı varmı acaba, yoksa olacağımı geldi bilemedim..Allaha emanet tüm miniklerimiz..

Valla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim:(
Çalıştığım için sürekli izin alma imkanım olmuyor ama ben de sizin gibiyim. Rüyamda ultrasonla bebeğimi görmek için baya çaba veriyordum. Ev hanımı olmuş olsam devamlı giderdim galiba en azından devlet hastahanesine.

Aynen canim.
Dusta ben de bir garip oluyorum. Otura otura banyo yapiyorum bitse de kurtulsam moduna giriyorum surekli. Cikinca da iki saat uzaniyorum
Sıcak su ile duş almıyorsunuz dimi kızlar? Çok çok tehlikeli malum düşük riski sebebi..Çok sıcak suyla duş alıyorsanız tansiyonunuzda düşer..Allaha emanet..

Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenmeler canım..Benimde adetime 3 gün varken hafif oldu, bağlantısı varmı acaba, yoksa olacağımı geldi bilemedim..Allaha emanet tüm miniklerimiz..

Evet öyle..Birde bir sonraki kontrolüm taa 3 Haziran'da..Nasıl durucam o zamana kadar bilemiyorum..Gitsem mi acaba yine bir kontrole?

aşırı bulantı yorgunluktan bugün eşim hast kaldırdı beni kızlar serum felan takıldı sabahtan beri yatıp dinleniyorum bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ama ben bitmiş durumdayım :(

Sıcak su ile duş almıyorsunuz dimi kızlar? Çok çok tehlikeli malum düşük riski sebebi..Çok sıcak suyla duş alıyorsanız tansiyonunuzda düşer..Allaha emanet..
Cok sicakta yikanmam canim. Ama ben hamile kaldigimdan beri cok usuyorum ya. Surekli battaniye altindayim.
Dusta da bazen cok usuyorum.
Yine de asiri sicak banyo yapmam

Evet canım..Burda birçok kişinin ortak sorunu burun hassasiyeti..Hapşurmaların artması..Tıkanıklık ve de hafif kanama..Bende yaşadım hepsini..Buda bizim meşhur hormonların azizliğiymiş yani:KK66:
Ogluma hamile iken olmustu alerji gibi surekli hapsirma ve tikaniklik simdiye kadar cok yogun olmadi dun gece uykumdan uyandim nefes alamadim ben zaten en cok burun tikanikligindan korktum ölecek gibi hissediyorum bayagi korkuyorum

Valla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim:KK43:
Bizde öyleyiz ilk bebegimiz Ama napalim Burasi türkiye degil benim ayagima Kramp girmisti Sol ayagim Borden tutmadi Bana diyoki Neden geldim agri kesici yutsaydin kizdilar oradada bi kadini vardi agrisi oldukca agri kesici yutmustu 4 5 tane ilgilenmediler onunla kusuyordu Orada resmen zehirlenmis kadin onunla bile ilgilenmiyorlardi

aşırı bulantı yorgunluktan bugün eşim hast kaldırdı beni kızlar serum felan takıldı sabahtan beri yatıp dinleniyorum bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ama ben bitmiş durumdayım :KK43:
gecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.

Cok sicakta yikanmam canim. Ama ben hamile kaldigimdan beri cok usuyorum ya. Surekli battaniye altindayim.
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)

bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)
Bende üstümü sürekli acarim üsümeyle bi uyanirim 10 dakika resmen dislerim titrer sogukta Karin kismim cok sicak yaniyo resmen nedense

Herkese merhaba bu aralar çok karışık rüyalar görüyorum kızlar... nefes nefese uyanıyorum... bu sabah kalktığımda dudağım uçuklamıştı... her gece okumadan uyumam çocukluktan beri alışkanlık ama fayda etmiyor... sizce ne yapayım?:işsiz:

. Ben de çok üşüyorum . Sanırım iyi beslenmediğimiz için ... Hatta dün kombiyi bile açtırdım

Devit3 kullanan var mı? Doktorum günde 12 damla kullanacaksın dedi. Ona rağmen üşüyorum ve saçlarım dökülüyor :KK43:

Arkadaşlar 8+4 teyim;bugün kahverengi lekelenmem oldu:110:Panikledim ama doktorum gelmene gerek yok, ayakta çok kalma dedi. Progestan verdi kullanmam için..Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Nolur dua edin bana..Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım...:dua:
Geçmiş olsun canım
Ben az önce geldim doktordan
Baktı ultrasonla kanama alanı ya da bebeğin eşinde bir sorun yok dedi
Progestanın kanıtlanmış bir etkisi olmasa da içmeye devam etmemi söyledi
Çok yorulma ayakta kalma dedi
Rapor verecekti bu hafta yoğun haftam alamadım
Yorgunluk ya da stres kaynaklı ya da ilişki sonrası olabilir dedi
İlişki olmamıştı tabi bizim
Endişe etmeyin dedi
Eşim sordu ne zaman endişe edip hemen gelelim peki diye
Doktorum da kırmızı renkli kanama da hemen gelmeniz lazım dedi
Allah'ım göstermesin