Bende sadece ben mi battaniye altındayım hastalıklı gibi diye düşünüp üzülüyordum. Yalnız olmadığıma sevindimgecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)
Aynen canım ben de öğretmenimBen ayakta kalıp yürüdüğüm zaman oluyor ve öğretmenim
Okullar kapanacak en azından çok haftamız kalmadıMerhaba canım bende öğretmenim:) ve şuan sabahtan beri yemi oturdum diyebilirim.cok zoe işimiz.birde bağırarak ders anlatmak ozrunda kalıyoruz sınıf dikkatini kontrol etmek için.bebrgimiz sesi duymaya başlayınca yüksek sesden çok korkarmış
Benimde bulantim cok olmaz ney yersem bulantim oluyo biliyorum yemiyorum o vitaminlerde olmayi versin nolucakBulantısı olmayanlar bence sevinsin bende kendi kendime nazar değdirenlerdenim niye bulantım yok acaba bende tuhaf birşey mi var dedim ve şom ağzımı açmış bulundum 1 haftadır geçmek bilmeyen bulantı ve kusmalar kızlar bence direk susun nazar değdirmeyin :) bugün kontrolü olanlar nasıl geçti . M Mucizem2017 cnm nasılsın
Benimde bulantim cok olmaz ney yersem bulantim oluyo biliyorum yemiyorum o vitaminlerde olmayi versin nolucak
Amin amin.ailem baska sehirde.muzik dersi veriyorum.atama bekleyen muzik ogretmeniyim.allah razi olsun canim.Çok zor işin canım..Allah görüyor herşeyi, vicdanına biraz merhamet ve insanlık verir inşallah..Denecek çok şey var ama...sende 7 gün çalışarak hem dışarda hem evde çok yoruluyosundur canımİnşallah işin çok ağır değildir ama en kolay iş olsa 7 gün çekilmez Keşke elimizden bişey gelseydi senin için bişeyler yapabilseydik Ailen uzaktamı canım? Sana yardımcı olabilecek kimsen yokmu
Geçmiş olsun canım
Ben az önce geldim doktordan
Baktı ultrasonla kanama alanı ya da bebeğin eşinde bir sorun yok dedi
Progestanın kanıtlanmış bir etkisi olmasa da içmeye devam etmemi söyledi
Çok yorulma ayakta kalma dedi
Rapor verecekti bu hafta yoğun haftam alamadım
Yorgunluk ya da stres kaynaklı ya da ilişki sonrası olabilir dedi
İlişki olmamıştı tabi bizim
Endişe etmeyin dedi
Eşim sordu ne zaman endişe edip hemen gelelim peki diye
Doktorum da kırmızı renkli kanama da hemen gelmeniz lazım dedi
Allah'ım göstermesin
Doktordan geldim baktım yine kahverengi leke olmuş
Bir süre devam edebilir geçecek dedi
Bilgin olsun canımm
Biraz birseyler yiyebiliyor musun bariBulantı kötü oluyor cnm hem yemek istiyorum hemde bulantı oluyor zor gerçekten ama bunada şükür
bahsettiğiniz durumu ben de yaşıyorum kaçıncı haftada geçmişti sizin?Ogluma hamile iken olmustu alerji gibi surekli hapsirma ve tikaniklik simdiye kadar cok yogun olmadi dun gece uykumdan uyandim nefes alamadim ben zaten en cok burun tikanikligindan korktum ölecek gibi hissediyorum bayagi korkuyorum
Benim doguma kadar sürmustu tikaniklik alerjik nezle de bikac ay devam etmistibahsettiğiniz durumu ben de yaşıyorum kaçıncı haftada geçmişti sizin?
Ben de su icemiyorum soyle kana kana su icmeyi ozledimBulantidan daha kötüsü mide yanmasi hiç geçmiyor.siz su icebiliyor musunuz kızlar. Ben öğretmenim sürekli konuştuğumdan dolayı boğazım kuruyor ama su bile icemiyorum şu riskli haftalari bi atlasaydik psikolojim bozuldu iyice
Aslinda en zoru ilk haftalar ben ilk hamileligimde 37 ye kadar calismistim sadece sabah uyanmakta zorlaniyodum suan cok cok daha zorlaniyorum bulanti ile ders anlatmak cok zorOkullar kapanacak en azından çok haftamız kalmadı
Eylülde başlayacağız o zaman daha zor olacak göbüşlerimizle
Eğer 32. Haftadan sonra çalışır raporu alırsak aralığın başına kadar çalışmak gerek nerdeyse
En azından çok ders almayabiliriz imkan varsa
Branşın ne canım?
limonlu içmeyi denediniz mi o şekilde içebiliyorumBen de su icemiyorum soyle kana kana su icmeyi ozledim
eyvahBenim doguma kadar sürmustu tikaniklik alerjik nezle de bikac ay devam etmisti
buzullarda yasiyrumm sankii. millet tisrth le geziyo bn kazak hirka giyiniyrumm.Bende sadece ben mi battaniye altındayım hastalıklı gibi diye düşünüp üzülüyordum. Yalnız olmadığıma sevindim
bnde hic su icemiyrumm valla.bogazim kuruyoo susuzlktan ama su bile aci. icemiyrumm.Bulantidan daha kötüsü mide yanmasi hiç geçmiyor.siz su icebiliyor musunuz kızlar. Ben öğretmenim sürekli konuştuğumdan dolayı boğazım kuruyor ama su bile icemiyorum şu riskli haftalari bi atlasaydik psikolojim bozuldu iyice
Ben sirf bu olecek gibi hissettigimden anesteziden korktum ve normal dogumda israrci oldum ve yine korktugum basima geldi tikaniklik basladi ins ilki gibi surmez limonlu su da bulandiriyo ilk ictigimde iyi gelmisti simdi ondan da tiksindimlimonlu içmeyi denediniz mi o şekilde içebiliyorum
eyvah
Bulantidan daha kötüsü mide yanmasi hiç geçmiyor.siz su icebiliyor musunuz kızlar. Ben öğretmenim sürekli konuştuğumdan dolayı boğazım kuruyor ama su bile icemiyorum şu riskli haftalari bi atlasaydik psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?