• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

6 hafta Sonra gel dedi Bana haziranin 20 sine kontrol iki haftayi zorla gecirdim insallah öbür haftalarda gecer benim icime kiz doguyo rüyamdada hep erkek cocuk görüyom

Canım ben gebelikten önce koltuk altı için lazere gitmiştim tertemiz şuan bacaklarımda kolay kolay çıkmıyor zaten ama.özel bölge için mecburen jilet kullanıyorum ağdaya gideyim dedim zararliymis kasılma falan yapıyor denilmiş alerji falanda yapabiliyormuş
Bende duymustum öyle Ama bazilari yapiyo riske Atmaya degmez

Ben uyurken cok gernesiyorum napicam bide sürekli dönüyom zararli felan diyorlar

Bende duymustum öyle Ama bazilari yapiyo riske Atmaya degmez
Aynen canım bende gerek duymadım sadece ilerleyen zamanlarda karın büyüdükçe zor oluyormuş biraz ya yardım.alın birinden ya da ayna karşısında yapın demişler artik buluruz bir yolunu :)

Canım ben gebelikten önce koltuk altı için lazere gitmiştim tertemiz şuan bacaklarımda kolay kolay çıkmıyor zaten ama.özel bölge için mecburen jilet kullanıyorum ağdaya gideyim dedim zararliymis kasılma falan yapıyor denilmiş alerji falanda yapabiliyormuş
Ben kuaforde hic aldirmadim aldiramam da sanirim. Bu konuda cekingenim canim.
Ben makine ile alıyorum. Alabiliyorum da kendim ama iste surekli kafami eğe eğe bir garip oldum biraktim.

Kizlar yarin randevum var benim de.
Gidelim de saglikla görüruz bebisimizi insallah.
Bu arada epilasyon isini ne yapiyorsunuz kizlar.
2 dk ugrasayim dedim sanki basim döndü.

Cnm bende makine le alıyorum ama sanki iki hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar. Daha önce duymuştum saçların hamilelik te çabuk uzadığını ama kılların içinde geçerli olduğunu bilmiyordum:D yoksa sadece bendemi öyle hemencecik uzuyolar çok sinir bozucu hiih

Migros'ta flooty nin organik yumurtası oluyor. Bazen bütün organik tavuk da geliyor. Bunun dışında ben bomonti organik pazarına da çok yakınım. Oradan da alışveriş yapıyorum.

Tmm cnm tskler. O dediğin pazar nerede? Hiç duymadım, gerçi İstanbul'a yerleseli 4ay oldu:)))

Ben makine ile alıyorum. Alabiliyorum da kendim ama iste surekli kafami eğe eğe bir garip oldum biraktim.
Nasil egiliyorsun öyle karnina agri girmedi mi yapma bi sey felan olur Ayna karsisi eniyisi arkadasinda dedigi gibi.

Ben uyurken cok gernesiyorum napicam bide sürekli dönüyom zararli felan diyorlar
Canim ben dönerken dikkatli oluyorum elimden geldigince. Karin bolgemi yavasca donderiyorum.
Ama uyurken kendilginden olan seylere ne yapabiliriz.
Allaha emanet olsun bebislerimiz.

Bende öyle oluyorum ya zaten duşa falan girdiğinizde evde mutlaka birileri olsun şahsen ben ne zaman duşa girsem tansiyonum düşüyor baya kötü oluyorum bayılacak seviyelere ulaşıyorum bazen ben duşta hallediyorum jilet işini ama mutlaka eşim evdeyken giriyorum

Canim ben dönerken dikkatli oluyorum elimden geldigince. Karin bolgemi yavasca donderiyorum.
Ama uyurken kendilginden olan seylere ne yapabiliriz.
Allaha emanet olsun bebislerimiz.
Bende dönerken Dikkat ediyorum Elimden geldigince gernesmek biraz Zor gecti onuda iyce acilarak yapmiyorum karnimin alt kisimlarina agrilar giriyo

Cnm bende makine le alıyorum ama sanki iki hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar. Daha önce duymuştum saçların hamilelik te çabuk uzadığını ama kılların içinde geçerli olduğunu bilmiyordum:KK70: yoksa sadece bendemi öyle hemencecik uzuyolar çok sinir bozucu hiih

Tmm cnm tskler. O dediğin pazar nerede? Hiç duymadım, gerçi İstanbul'a yerleseli 4ay oldu:)))
Yok canim bende de öyle.
Hatta daha once yazdim buraya da . acaba bebisim erkek mi hemen uzuyor killarim diye.
Ama sonra baktim ki bir aldiktan sonra eskisi kadar hizli uzamadi.
Nasil egiliyorsun öyle karnina agri girmedi mi yapma bi sey felan olur Ayna karsisi eniyisi arkadasinda dedigi gibi.
Canim sandalyeye oturarak aldim yarin randevum var almam lazimdi. :)

Yok canim bende de öyle.
Hatta daha once yazdim buraya da . acaba bebisim erkek mi hemen uzuyor killarim diye.
Ama sonra baktim ki bir aldiktan sonra eskisi kadar hizli uzamadi.

Canim sandalyeye oturarak aldim yarin randevum var almam lazimdi. :)
Ay ne Güzel randövün var Insallah yüzün güler Yarin darisida Bana benim hamileligim sikintili geciyor

Bende öyle oluyorum ya zaten duşa falan girdiğinizde evde mutlaka birileri olsun şahsen ben ne zaman duşa girsem tansiyonum düşüyor baya kötü oluyorum bayılacak seviyelere ulaşıyorum bazen ben duşta hallediyorum jilet işini ama mutlaka eşim evdeyken giriyorum
Aynen canim.
Dusta ben de bir garip oluyorum. Otura otura banyo yapiyorum bitse de kurtulsam moduna giriyorum surekli. Cikinca da iki saat uzaniyorum

Selam kızlar bende varım 8+2 olduk bulantilar büyük sknti ilaç yazdı doktor ama onuda icmiyorum bir an önce bitmesini bekliyorum bakalım.

Ay ne Güzel randövün var Insallah yüzün güler Yarin darisida Bana benim hamileligim sikintili geciyor
Amin insallah senin neden sıkıntılı geçiyor? Allah yardimcin olsun insallah bir sorun olmaz cok cok dua et.
Bu surecte tefriciye duasini onerdi bir arkadasim.
Esim surekli okuyor sagolsun.

Aynen canim.
Dusta ben de bir garip oluyorum. Otura otura banyo yapiyorum bitse de kurtulsam moduna giriyorum surekli. Cikinca da iki saat uzaniyorum
Evet canım Allah korusun çok dikkatli olmak.lazım fazla sıcak suyla yapmayın dusunuzu dahada kötü oluyor birde bizim ebeveyn banyomuz biraz küçük kapıyı kapatınca heryer buhar oluyor artik kapıyı da kapatmicam açık.kalsın aman napim :)

Ben evlendigimde 70 kiloydum bi anda Kilo aldim 110 kiloyum suan Bir kere Daha hamilelik gecirdim kalbi durdu bebegimin Allah kimseye yasatmasin sikintidan Kilo aldigimi düsünüyorum Simdi de hamileyim Ama pek mutlu degilim Ayni seyler basima gelecek diye korkular var sürekli sekerde cikti Bende.

Ben evlendigimde 70 kiloydum bi anda Kilo aldim 110 kiloyum suan Bir kere Daha hamilelik gecirdim kalbi durdu bebegimin Allah kimseye yasatmasin sikintidan Kilo aldigimi düsünüyorum Simdi de hamileyim Ama pek mutlu degilim Ayni seyler basima gelecek diye korkular var sürekli sekerde cikti Bende.
Korkma bir sey olmaz insallah. Surekli diken ustunde olmak da iyi degil. Allah korusun bebegini.
Hamilelige stres iyi gelmez canim.
Hastaligin icin de cok gecmis olsun dikkat et kendine.

Cnm bende makine le alıyorum ama sanki iki hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar. Daha önce duymuştum saçların hamilelik te çabuk uzadığını ama kılların içinde geçerli olduğunu bilmiyordum:KK70: yoksa sadece bendemi öyle hemencecik uzuyolar çok sinir bozucu hiih

Şişli bölgesinde, Avrupa yakasında.

Arkadaşlar 8+4 teyim;bugün kahverengi lekelenmem oldu:110:Panikledim ama doktorum gelmene gerek yok, ayakta çok kalma dedi. Progestan verdi kullanmam için..Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Nolur dua edin bana..Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım...:dua:

Back