2017 Aralık Anneleri

Kontrole beraber gitmiyor musunuz? hiç görmedi mi bebeği? sonuçta tek başına siz yapmadınız

Bugün gerçekten bulantı hafifledi sandım bu kaç gündür iyiyidim. Ama öğlenden beri bu kusma isteği var galiba bugün ilk olacak. Limon kokliyirum ve az hareket etmeye çalışıyorum midem alt üst olmasın. Deneyimli bayanlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

Doktorlar en ufak lekelenmede progestan ve istirahat veriyorlar canım..Kontrolün nezamandı? O arada dikkatli ol yorma kendini mümkün olduğunca canım
2 hafta sonra canım, benim doktor bebeğin yeri iyi olur bu kanamalar diyor. Ama ben bugün çok kötüyüm acaip bi başağrısı var bende minoset içtim hiç hafiflemedi

Kızlar bulantılar bitirdi beni yok mu bi çaresi yaa bittim çıkarsam biraz rahatlıycam da yok bütün gün bulantı yaşıyorum kızlarımla da düzgün ilgilenemiyorum

Ya kızlar bisey soracam benim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı iki gündür hic yok acaba bebegime bisey mi oldu ama bulantı ful devam endişeliyim sizde durum nasil

belgradd canım olan olmus ama neden cocuk yaptınız madem boyleydı ? Veyahut bundan sonrası ıcın esınız cokta ıslevsel degıl bosanın kendı ayaklarınız uzerınde durun hıc bırını doyurmak zorundada kalmazsınız az yapar yersınız nıye evlı kalasanız kı

Ya kızlar bisey soracam benim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı iki gündür hic yok acaba bebegime bisey mi oldu ama bulantı ful devam endişeliyim sizde durum nasil
Benimde 10.haftadan beri göğüs hassasiyetim nerdeyse tamamen bitti canım..Hatta küçüldü sanki göğüslerim..Bende endişe ettim aynı senin gibi..Normal ozaman bu haftalarda..

Kızlar bulantılar bitirdi beni yok mu bi çaresi yaa bittim çıkarsam biraz rahatlıycam da yok bütün gün bulantı yaşıyorum kızlarımla da düzgün ilgilenemiyorum

Bende de öyle çıkaramıyorum ama bulantilar bugün beni de mahvetti üstüne bide baş dönmesi.

Ben de yumurtayı da tavuğu da organik alırım. Gerçekten çok kötü durumdalar normal marketlerde satılanlar...

Hamilelikte bnm gbi burun kanaması yaşayan var mı?? Sürekli burnum kanıyor

Evet canım..Burda birçok kişinin ortak sorunu burun hassasiyeti..Hapşurmaların artması..Tıkanıklık ve de hafif kanama..Bende yaşadım hepsini..Buda bizim meşhur hormonların azizliğiymiş yani

Canım birini tıkanikligi bende de vardı buzun yüzden de sürekli burnumu çekerek nefes alıyordum iki gün öncesine kadar. Sanırım biraz zorlandı benim dışarı kanama olmadı ama içten içten hafif kanama oldu sanırım çünkü agzima kan kokusu geldi bir kaç gün boyunca. Burnumu çektikçe arttı muhtemelen kılcal damarlar çatlıyor olabilir

Merhaba cnm bende aynı endisedeyim şuan, sanırım hem gobuşumuz daha tam belirgin olmadığı için ve hareketleri hissetmedigimiz icin tereddüt duyuyoruz acabami diye. Benimde son 5gunum kaldı kontrole, bebisimizi çok merak ediyor ve onu görmek için sabırsızlanıyorum. Bı ay gerçekten çok uzun geldi banada

Bende oğlan hissediyorum, hernekadar kızı daha çok istesemde:)

Aynen bende cnm:)) bakalım cumartesi bı tahminde bulunur belki doktorumuz:))

Ben de yumurtayı da tavuğu da organik alırım. Gerçekten çok kötü durumdalar normal marketlerde satılanlar...
Mrb cnm, bende böyle organik yumurta tavuk satılan güvenilir bı yer arıyorum. Siz nereden satın alıyorsunuz?

Kizlar yarin randevum var benim de.
Gidelim de saglikla görüruz bebisimizi insallah.
Bu arada epilasyon isini ne yapiyorsunuz kizlar.
2 dk ugrasayim dedim sanki basim döndü.

Migros'ta flooty nin organik yumurtası oluyor. Bazen bütün organik tavuk da geliyor. Bunun dışında ben bomonti organik pazarına da çok yakınım. Oradan da alışveriş yapıyorum.

konttolee giden arkadaslarr. nasil gectii kontrol bebisler nasil. cinsiyet tahminleri var mii. meraktayimmm vala..

Kizlar yarin randevum var benim de.
Gidelim de saglikla görüruz bebisimizi insallah.
Bu arada epilasyon isini ne yapiyorsunuz kizlar.
2 dk ugrasayim dedim sanki basim döndü.
Canım ben gebelikten önce koltuk altı için lazere gitmiştim tertemiz şuan bacaklarımda kolay kolay çıkmıyor zaten ama.özel bölge için mecburen jilet kullanıyorum ağdaya gideyim dedim zararliymis kasılma falan yapıyor denilmiş alerji falanda yapabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…