Kontrole beraber gitmiyor musunuz? hiç görmedi mi bebeği? sonuçta tek başına siz yapmadınızEve geliyor canim.yemegini yine yapiyorum.cayini veriyorum.temizligini yine yapiyorum.cok sorumsuz.eve gelince 2 yildir hep bos gelir.dedim hamilelikte adam belki akillanir sorumlulugunu bilir saglimiz icin eli dolu gelir.ama ayni.haftnin 7 gunu calisiyorum yetismeye calisiyorum herseye.insallah duzelir diyorumda ama umudum yok.dun kpssye girdim adam yatti uyudu kendim gittim.
2 hafta sonra canım, benim doktor bebeğin yeri iyi olur bu kanamalar diyor. Ama ben bugün çok kötüyüm acaip bi başağrısı var bende minoset içtim hiç hafiflemediDoktorlar en ufak lekelenmede progestan ve istirahat veriyorlar canım..Kontrolün nezamandı? O arada dikkatli ol yorma kendini mümkün olduğunca canım
Benimde 10.haftadan beri göğüs hassasiyetim nerdeyse tamamen bitti canım..Hatta küçüldü sanki göğüslerim..Bende endişe ettim aynı senin gibi..Normal ozaman bu haftalarda..Ya kızlar bisey soracam benim göğüs hassasiyetim çok fazlaydı iki gündür hic yok acaba bebegime bisey mi oldu ama bulantı ful devam endişeliyim sizde durum nasil
ay sağol canım ya evt benimkiler de küçüldü sankiBenimde 10.haftadan beri göğüs hassasiyetim nerdeyse tamamen bitti canım..Hatta küçüldü sanki göğüslerim..Bende endişe ettim aynı senin gibi..Normal ozaman bu haftalarda..
Kızlar bulantılar bitirdi beni yok mu bi çaresi yaa bittim çıkarsam biraz rahatlıycam da yok bütün gün bulantı yaşıyorum kızlarımla da düzgün ilgilenemiyorum
Dogal maden suyunu denedin mi canim?Kızlar bulantılar bitirdi beni yok mu bi çaresi yaa bittim çıkarsam biraz rahatlıycam da yok bütün gün bulantı yaşıyorum kızlarımla da düzgün ilgilenemiyorum
Ben de yumurtayı da tavuğu da organik alırım. Gerçekten çok kötü durumdalar normal marketlerde satılanlar...bana demedi ama ben yemiyorum 6 yaşındaki oğlum bile bilmez tadını, köy tavuğu bulursak ne ala ama ben asla eve kasaptan marketten tavuk almam. Oğlumun doktoru tavuk için ha plastiği haşlamışsın ha tavuğu derdi.
Evet canım..Burda birçok kişinin ortak sorunu burun hassasiyeti..Hapşurmaların artması..Tıkanıklık ve de hafif kanama..Bende yaşadım hepsini..Buda bizim meşhur hormonların azizliğiymiş yaniHamilelikte bnm gbi burun kanaması yaşayan var mı?? Sürekli burnum kanıyor
Canım birini tıkanikligi bende de vardı buzun yüzden de sürekli burnumu çekerek nefes alıyordum iki gün öncesine kadar. Sanırım biraz zorlandı benim dışarı kanama olmadı ama içten içten hafif kanama oldu sanırım çünkü agzima kan kokusu geldi bir kaç gün boyunca. Burnumu çektikçe arttı muhtemelen kılcal damarlar çatlıyor olabilirHamilelikte bnm gbi burun kanaması yaşayan var mı?? Sürekli burnum kanıyor
Merhaba arkadaşlar ben en son sekiz haftalikken doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonrasına yani 13. haftanın basina verdi. İki hafta sonra gidicem inşallah ama çok tedirginim. Herhangi bir şey olmamasına rağmen olumsuz şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Kalbi durmuş olsa hissedilmiyormus galiba sürekli bunu düşünüp takıyorum aklımaBir ay çok uzun geldi bana
Bende oğlan hissediyorum, hernekadar kızı daha çok istesemde:)
Mrb cnm, bende böyle organik yumurta tavuk satılan güvenilir bı yer arıyorum. Siz nereden satın alıyorsunuz?Ben de yumurtayı da tavuğu da organik alırım. Gerçekten çok kötü durumdalar normal marketlerde satılanlar...
Migros'ta flooty nin organik yumurtası oluyor. Bazen bütün organik tavuk da geliyor. Bunun dışında ben bomonti organik pazarına da çok yakınım. Oradan da alışveriş yapıyorum.Merhaba cnm bende aynı endisedeyim şuan, sanırım hem gobuşumuz daha tam belirgin olmadığı için ve hareketleri hissetmedigimiz icin tereddüt duyuyoruz acabami diye. Benimde son 5gunum kaldı kontrole, bebisimizi çok merak ediyor ve onu görmek için sabırsızlanıyorum. Bı ay gerçekten çok uzun geldi banada
Aynen bende cnm:)) bakalım cumartesi bı tahminde bulunur belki doktorumuz:))
Mrb cnm, bende böyle organik yumurta tavuk satılan güvenilir bı yer arıyorum. Siz nereden satın alıyorsunuz?
Canım ben gebelikten önce koltuk altı için lazere gitmiştim tertemiz şuan bacaklarımda kolay kolay çıkmıyor zaten ama.özel bölge için mecburen jilet kullanıyorum ağdaya gideyim dedim zararliymis kasılma falan yapıyor denilmiş alerji falanda yapabiliyormuşKizlar yarin randevum var benim de.
Gidelim de saglikla görüruz bebisimizi insallah.
Bu arada epilasyon isini ne yapiyorsunuz kizlar.
2 dk ugrasayim dedim sanki basim döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?