- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
benimde geç döllenme çıktı bi kez daha ertelendi doğum 05.01.2018 e
Benimde geç yumurtlamaya bağlı geç döllenme hiç kafaya takma
Alttaki tarihten 5-6 gün sonrasını gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde geç döllenme çıktı bi kez daha ertelendi doğum 05.01.2018 e
Slm kızlar bende aralık annesi olucam kısmetse...bi kızım var 5yaşında şükürler olsun kızıma kardeş gelicek inş...tecrubeli bi anneyim diyorum ama bazen ilk gebelik gibi kalakalıyorum...Bursa dayım buarada kızıma dogumdan sonra hiç üye olarak girmemiştim kk ya ama kızımın döneminde çok güzel arkadaslıklar edindim...bişeyler paylaşıp konuşa bilmek iyi geliyor insana
Amin amin insallah insafa gelir.herseyi tek basima halletmeye calisiyorum.hala konusmuyoruz.resmen midem bulaniyor artik ondan.bakalim allah yardimcimiz olsun.tesekkurler canim allah razi olsun ilgilendigin icin.Bazı erkekler maalesef böyle canım..Benim eşimde hiç çocuk istemeyen bi adamdı ama şuan adapte oldu konuya, hatta benden daha çok çocuğunu sevmeye başladığını bile söyledi..Ama herkesde bu değişim olacak diye bişey yok..Kimisi cidden çocuk konusunda çok aşırı isteksiz..O sorumluluğu ve düzenlerinin değişecek olmasını kabul edemiyorlar İnşallah seninkide insafa gelir canım..Eş desteği olmadan çok zor bir süreç çünkü..Yada en kötü ailen sana destektir umarım..En kötü onlara sığınırsın..Şuan senden ve bebeğinden önemli hiçbişey yok çünkü..Allah yardımcın olsun, haberdar et bizide lütfen..
Merhaba canım bende öğretmenim:) ve şuan sabahtan beri yemi oturdum diyebilirim.cok zoe işimiz.birde bağırarak ders anlatmak ozrunda kalıyoruz sınıf dikkatini kontrol etmek için.bebrgimiz sesi duymaya başlayınca yüksek sesden çok korkarmış
Eve geliyor dimi canım? İnşallah sen çok yıpranmadan atlatırsınız bu süreci..Sende elinden geldiğince yapıcı davranmaya çalış..Olursa olur olmazsa vardır Allahın bir bildiği..Düzeldi herşey demeni dört gözle bekliyorum canım..Bu süreçte çok çok zor biliyorum ama güçlü dur, sadece bebeğinin sağlığını düşün canımAmin amin insallah insafa gelir.herseyi tek basima halletmeye calisiyorum.hala konusmuyoruz.resmen midem bulaniyor artik ondan.bakalim allah yardimcimiz olsun.tesekkurler canim allah razi olsun ilgilendigin icin.
Aynen çok zor oluyor Allahtan okulun kapanmasına az kaldi.dayancaz 20 gün canımmm.benim birde köy okulu.yollar çok fena.birgun herkesin içinde çıkarcam diye çok korkuyorum.serviske gidip geliyoruzZor mu oluyor canim? Ben de ogretmenim 3aylik saglik mazeret izni almistin annemden dolayi bugun bitiyor oglen baslicam insallah. Yemekti bulasikti ev toplama oglani besle giydir derken simdiden pilim bitti 6saat de ders ve nobet nasil gececek bakalim
Merhaba. bende 11+2 de gideceğim ikili test için 12. haftada olmuş oluyoruz. 12- 14. haftalarda yapılıyormuş. birde seninki önden gittiği için erken olmaz diye düşünüyorum.Merhabalar hanımlar
Haftaya pazartesı kontrolum ve ıkılı testım var ama ıkılı test ıcın zaman cokmu yenı acaba 11+0 olacagım ancak bebek 1 hafta onde gıdıyor emın olamadım ıkılı testı belırterek randevu aldım telefonda
Canım okula giderken yollar çok kötü demişsin virajlı mi yoksa engebeli mi. Eğer engebeliyse kendini çok sarsmayacak şekilde otur beline mutlaka bir destek yastık filan koy o şekilde biraz daha az etkilenirsin çukur ve tumseklerdenAynen çok zor oluyor Allahtan okulun kapanmasına az kaldi.dayancaz 20 gün canımmm.benim birde köy okulu.yollar çok fena.birgun herkesin içinde çıkarcam diye çok korkuyorum.serviske gidip geliyoruz
Öylemıydı bende hemen baslagıcında yapmak dogrumu acaba dıye dusundum doktor normalde bu pazartesı cagırdı ama gıtmedım haftaya bıraktım ıkılıde aradan cıksın dedım.Merhaba. bende 11+2 de gideceğim ikili test için 12. haftada olmuş oluyoruz. 12- 14. haftalarda yapılıyormuş. birde seninki önden gittiği için erken olmaz diye düşünüyorum.
iyi yapmışsın. bende ilk defa üç hafta ara ile gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum :)Öylemıydı bende hemen baslagıcında yapmak dogrumu acaba dıye dusundum doktor normalde bu pazartesı cagırdı ama gıtmedım haftaya bıraktım ıkılıde aradan cıksın dedım.
Allahım ınsallah hep guzel haberler almayı nasıp etsıniyi yapmışsın. bende ilk defa üç hafta ara ile gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum :)
Hem virajlı hemde engebeli canımmm...maalesef ki ikisi de var.hayatimin en zor gunlerini yasıyorum.evet canımmm dediklerini yapmaya çalışıyorum:) teşekkür ederim...Canım okula giderken yollar çok kötü demişsin virajlı mi yoksa engebeli mi. Eğer engebeliyse kendini çok sarsmayacak şekilde otur beline mutlaka bir destek yastık filan koy o şekilde biraz daha az etkilenirsin çukur ve tumseklerden
ben de akmek fabrikasında mühendisim ve çoğunlukla ayaktayım malesefBen ayakta kalıp yürüdüğüm zaman oluyor ve öğretmenim
Eve geliyor canim.yemegini yine yapiyorum.cayini veriyorum.temizligini yine yapiyorum.cok sorumsuz.eve gelince 2 yildir hep bos gelir.dedim hamilelikte adam belki akillanir sorumlulugunu bilir saglimiz icin eli dolu gelir.ama ayni.haftnin 7 gunu calisiyorum yetismeye calisiyorum herseye.insallah duzelir diyorumda ama umudum yok.dun kpssye girdim adam yatti uyudu kendim gittim.Eve geliyor dimi canım? İnşallah sen çok yıpranmadan atlatırsınız bu süreci..Sende elinden geldiğince yapıcı davranmaya çalış..Olursa olur olmazsa vardır Allahın bir bildiği..Düzeldi herşey demeni dört gözle bekliyorum canım..Bu süreçte çok çok zor biliyorum ama güçlü dur, sadece bebeğinin sağlığını düşün canım
Prpgestan kullanıyomusun canım?
Amin İnşallah..Allahım ınsallah hep guzel haberler almayı nasıp etsın
Çok zor işin canım..Allah görüyor herşeyi, vicdanına biraz merhamet ve insanlık verir inşallah..Denecek çok şey var ama...sende 7 gün çalışarak hem dışarda hem evde çok yoruluyosundur canım İnşallah işin çok ağır değildir ama en kolay iş olsa 7 gün çekilmez Keşke elimizden bişey gelseydi senin için bişeyler yapabilseydik Ailen uzaktamı canım? Sana yardımcı olabilecek kimsen yokmuEve geliyor canim.yemegini yine yapiyorum.cayini veriyorum.temizligini yine yapiyorum.cok sorumsuz.eve gelince 2 yildir hep bos gelir.dedim hamilelikte adam belki akillanir sorumlulugunu bilir saglimiz icin eli dolu gelir.ama ayni.haftnin 7 gunu calisiyorum yetismeye calisiyorum herseye.insallah duzelir diyorumda ama umudum yok.dun kpssye girdim adam yatti uyudu kendim gittim.
Doktorlar en ufak lekelenmede progestan ve istirahat veriyorlar canım..Kontrolün nezamandı? O arada dikkatli ol yorma kendini mümkün olduğunca canımKullanmıyorum canım