2017 Aralık Anneleri

Kızlar takip ediyorum burayı ama pek yazamıyorum bir arkadas sağıyorum süt azaldı bebek göğsümü almıyo demişti benimde öyleydi ne yaparsam yapayım almadı biberon u emiyodu sonra slikon höğüs uçlarından aldım oda biberon gibi ya başı onunla emmeye alıstı simdi sadece göğsümü alıyor ama bir sorunumuz var 3 haftaya calısmaya baslıcam süt sağıp depolıyorum ama bebeğim simdi biberonu almıyo anne göğsüne en yakın biberon hangisi acaba :KK43:(
G Gulum80

Kızlar takip ediyorum burayı ama pek yazamıyorum bir arkadas sağıyorum süt azaldı bebek göğsümü almıyo demişti benimde öyleydi ne yaparsam yapayım almadı biberon u emiyodu sonra slikon höğüs uçlarından aldım oda biberon gibi ya başı onunla emmeye alıstı simdi sadece göğsümü alıyor ama bir sorunumuz var 3 haftaya calısmaya baslıcam süt sağıp depolıyorum ama bebeğim simdi biberonu almıyo anne göğsüne en yakın biberon hangisi acaba :KK43:(
Canim ben sütten kesildim ve mama veriyorum benim kızda ilk biberon almadi ac kaldı yine almadi zorladik kustu sonra avent philips in anne göğüs ucuyla aynı olanı var onu al memnun kalacaksin

Onlar biz kadar umursamiyrlarmıstr canım yoksa gercekten cok zor.Biz gık dedirtmiyrz.Aclıktan cok aglatmıslar bence:)
Bende diyorum kaç saat bekledi göğsüm
Ya sağcam ya emzirmem lazım
Sağmak istemiyorum diye söylüyorum eşime
Eşimde kızıyor eskiler de saatli emziriyomuş ondan kesilmemiş sütleri falan diyor
Çok takıyorum ya ondan benim başıma geliyor bu terslikler bence :)

Evet gelmiyordu sut kendim sagarak cikardim bebek cekemiyodu annemde de zamanında böyle olmuş o önemsememiş kendi kendine düzelir zannetmiş ameliyatlık olmuş hemde ilk çocuğunda sonradan o göğsü daha eskisi gibi olmamış şut üretimi de hep az oluyomus o yuzden ben cok korkuyorum biraz fazla doldumu sağıyorum hemen
Yatmış olabilirim göğsümün üzerine
baya uzun sürdü benim açmam
Bi daha çok dikkat ederim zaten yatmam
Koltuk altımdan göğsümün üst bölgesine yayıldı şişlik sağmaya çalışınca
Çok zor açtım
Süt üretimini etkilemiş miydi senin de bu tıkanma canım

Ne yapsın adamlar yaa. Ben de 4 aydır maaş almıyorum. O kadar çok ekstra masraf cikiyor ki...
bizimki biraz sorunlu para verene kadr yada bisey alana kadr burnumdan getirir bin pişman eder ona gore herşey lüzumsuz ne gerek var der herşeye zaten bunda gerk yok dedi oğlana da yaptirmamistik bi sorun çıkmadı çok şükür.

Kızlar aranızda sağlıkçı olan vardı rota virüs salgını cok arttı burda cevremde de cok var cok korkuyorum bebeğime de geçer diye 2.ay asısının üstünden 20 gün geçemeden yapmıyorlar 3.aya kadar anne sütü korur diye okudum acaba öyle mi :KK43:(
Ben ilk kızımda yaptırmamıştım..bunda da istemiyorum..yanlış olmasın ama yan etki yapıyormuş galiba bağırsak düğümlenmesi gibi bişey duymuştum..siz nerede yaşıyorsunuz..salgın varmış ya ben burda duymadım hiç..

Valla ben su veriyorum canım hem inanmıyorum su verilmez olayına verdimi yavrum rahatlıyor suya ihtiyaçları var sen sürekli tatlı sulu süt iç ihtiyaç duymazmısın sütünü parmağına damlat yapış yapış oluyor boğazlarını sarar bence verilmeli
Evet genelde tatlı yiyorum o sütü tatlı hale getirip susatiyor oolabilir o acıdan düşünmemiştim hiç 3 günde bir su veriyorudum artık hergun vereym

bizimki biraz sorunlu para verene kadr yada bisey alana kadr burnumdan getirir bin pişman eder ona gore herşey lüzumsuz ne gerek var der herşeye zaten bunda gerk yok dedi oğlana da yaptirmamistik bi sorun çıkmadı çok şükür.
Çok gerekli olsa sağlık bakanlığı aşı listesine eklerdi bence..özel hastane zaten insanı sömürüyor..büyük kızda devlet has bi dr a gidiyprdk..çok iyiydi..şimdi Dr doğum izninde özele gidiyoruz hiç memnun değilim herşeyi para..bi de devlette kalça USG yapılırken tüm iç organlarına bakılıyo özelde sadece kalça USG yapıldı..3.ay kont devlette bi Dr a gidicez

Evet genelde tatlı yiyorum o sütü tatlı hale getirip susatiyor oolabilir o acıdan düşünmemiştim hiç 3 günde bir su veriyorudum artık hergun vereym
Sütün ne yersen tadı öyle olur dediklerine inanmıyordum..bi ark anlattı arkafaşının çocuğu baya büyük yaşa kadar emzirmiş bi gün karşısına geçmiş emdikten sonra sen bugün ne yediin anne diye sormuş kötü kokuyo demiş..artık ne yediyse anne..

Sütün ne yersen tadı öyle olur dediklerine inanmıyordum..bi ark anlattı arkafaşının çocuğu baya büyük yaşa kadar emzirmiş bi gün karşısına geçmiş emdikten sonra sen bugün ne yediin anne diye sormuş kötü kokuyo demiş..artık ne yediyse anne..
:)) Cok hos ya.

Rota virüsü asisini eczaneden alip saglik ocaginda yaptirabilirsin hatta bazi eczanelerde yapiyor agizdan aliniyor zaten.onemli olan bebegin agzindan cikarmamasi pahali ama gerekli bir asi rota virüsü geciren tanidiklarimin cocuklari var cocuklar perisan oldu kilo kaybettiler 1 hafta kaldi bitanesi.ben oglumda yaptirdim sudan dolayi gecirdi bir kez rota bir serum ye hemen iylesti 2.gün biseyi kalmadi bu aşı önemli

Canım benım aklıma yatmadıgı ıcın yaptrmadım blmıyorm nednse devletn onermedıfı seyler sıcak gelmıyo bana cesaret edemıyorm

X