Amanin bi daha yapmiyayim o zmn bi de ona alısmasin.Carsafta uyutmaya alistrdik zaten.Minnak duymasinAlıştırma bence canım
Ben oturduğum an ağzından çıkarıyor
Uyuyor bile olsa
Doktora dedim ayakta emiyor diye
Nasıl emiyorsa öyle vereceksin demişti
Yaa bunlar varya çok kurnazlar o verdikleri damla başınada prim alıyorlar bana laf ebeliği yapmasınlar sanki dünyadan haberim yok zır cahil falan mı sanıyorlar milleti delireceğim yaa hem benim dediğim damla ile onların verdiği damlanın içeriği asla aynı olmaz sallamasınlar gereksiz yerlerinden bi pohdan anladıkları yok asabımı bozuyorlar!Hatta ebe madem öyle aşıda dışardan alinsin sağlık ocaginin aşısı da biseye yaramaz dedi aşının bitanesine 300 tl veriyolar miş ama yurt dışından geldgi için hiç isteyerek yapyirmiyorum. Oda ayrı konu ya.
Bizde yaptıracağız 3.ay kontrolünde artıkYaptirdim demek rota virüsü aşısını 3 ay izlemine gittiğimde.rota virüsü çocugu mahvediyor 1 hafta hastanelik ediyir kilo kaybina neden oluyor bu nedenle bu aşi gerekli.pahali ama gerekli
Ben de durmayınca çarşafa koyuyorum :)Amanin bi daha yapmiyayim o zmn bi de ona alısmasin.Carsafta uyutmaya alistrdik zaten.Minnak duymasin
210 olmuş,biz vurdurana kadar bi daha yükselmez inşallah :) Doğum parasını çoktan aldım ben. Eşime sms gelmişti190 değil miydi o
Ne ara zam gelmiş ona da
Bu arada doğum parası yatınca mesaj mı geliyor?
Valla ben su veriyorum canım hem inanmıyorum su verilmez olayına verdimi yavrum rahatlıyor suya ihtiyaçları var sen sürekli tatlı sulu süt iç ihtiyaç duymazmısın sütünü parmağına damlat yapış yapış oluyor boğazlarını sarar bence verilmeli@Koala anne dün kızım çok huysuz du gün boyu hep miz mizlanma ağlamalar bende akşama doğru bi su vereyim dedi m biberonu ağzına vermeden kaptı çekti kana kana su içti 25 cc içmiştir heralde ee sadece anne sütü alıyor susamaz diye biliyorum ama dün suyu içtikten sonra durdu keisldi ağlamalar çok sasrdim
Kakada canım, estağfurullah❤cnm çiştemi kakadamı bu dediğin anlayamadım kusura bakma ya
Çok mu az mı canım kaşınması normal ama kabuğu anlamadım
Ne yapsın adamlar yaa. Ben de 4 aydır maaş almıyorum. O kadar çok ekstra masraf cikiyor ki...Iyi iyi bende bi eşime söylim bakalim gerci ne dersem param yok diyor alacağım cevabı biliyorum da kızı için kıyar belki parasına send e kızın için ne gerekiyorsa yap canm kendine de ona da iyi bak hersey gelip gecici
Onlar biz kadar umursamiyrlarmıstr canım yoksa gercekten cok zor.Biz gık dedirtmiyrz.Aclıktan cok aglatmıslar bence:)
Benim dikiş yerim siyah ve hani yara olur geçmeye yakın kabuk bağlar ya oyleÇok mu az mı canım kaşınması normal ama kabuğu anlamadım
Biz bugün yaptırdık 135 tl verdik.Hangi asiymis o canim rota virusu aşısı 210 tl olmuş
aynen ben de yan bile yatmiyorum o yuzden sabahlari bel agrim oluyorBen yan bıle zor yatoyorm gogsum acıyo hem akıyo baskı olnca smd bırını emdı rahatladı uuumadan dıgeeınıde emer ınsallah yksa ıyıce acıyacak
Saol canımÇok geçmiş olsun ben iki kere mastit oldum. Birinde ateşim 39 buçuklara çıktı acillik oldum. Göğsünün hiç dolu kalmaması lazım, eğer gün içinde oğlum fazla uyursa sağıyorum. her emzirmeden sonra mutlaka sağ sütünü, Bi iki gün acı hissi kalıyor. Çok geçmiş olsun
Yok canim benn yaptırdım 2. Ay asisiyla birlikte zaten 2 tane rota virusu asisi var biri 2. Ve 4. Ayda yapılıyor diğeri 2.- 3. Ve 4. Aylarda yapoluyo tercih senin hangisini yaptiracaksan zaten ağızda damla şeklinde ve yarim saat kadar kusmamasi lazimKızlar aranızda sağlıkçı olan vardı rota virüs salgını cok arttı burda cevremde de cok var cok korkuyorum bebeğime de geçer diye 2.ay asısının üstünden 20 gün geçemeden yapmıyorlar 3.aya kadar anne sütü korur diye okudum acaba öyle mi(
Yatmış olabilirim göğsümün üzerineYüz üstü yatiyomusun geceleri canm ondan olabilir ben yüz üstü uyudugum gecenin sabahında göğüs ağrısıyla uyanırım biriken yere masaj yap ceviz büyüklüğünde top gibi olur genelde oraya basarak masaj yap yukardan asagi doğru 1 saatte açılıyor biraz ağrılı oluyor ama .
Valla görsen öyle bilmiş öyle inandırıcı konuşuyordu sustm kaldım karşısında eczacıda aynı şeyi dedi onların çıkarı ne ilaç satmak işlerine gelirdi almadan çıktımYaa bunlar varya çok kurnazlar o verdikleri damla başınada prim alıyorlar bana laf ebeliği yapmasınlar sanki dünyadan haberim yok zır cahil falan mı sanıyorlar milleti delireceğim yaa hem benim dediğim damla ile onların verdiği damlanın içeriği asla aynı olmaz sallamasınlar gereksiz yerlerinden bi pohdan anladıkları yok asabımı bozuyorlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?