2017 Aralık Anneleri

Yaa bunlar varya çok kurnazlar o verdikleri damla başınada prim alıyorlar bana laf ebeliği yapmasınlar sanki dünyadan haberim yok zır cahil falan mı sanıyorlar milleti delireceğim yaa hem benim dediğim damla ile onların verdiği damlanın içeriği asla aynı olmaz sallamasınlar gereksiz yerlerinden bi pohdan anladıkları yok asabımı bozuyorlar!

Amanin bi daha yapmiyayim o zmn bi de ona alısmasin.Carsafta uyutmaya alistrdik zaten.Minnak duymasin
Ben de durmayınca çarşafa koyuyorum :)
Uyuyor da yatağa koyunca uyanıyor
O ne olacak :)
En azından sakinleşmiş oluyor memeye alıp uyutuyorum sonra

Valla ben su veriyorum canım hem inanmıyorum su verilmez olayına verdimi yavrum rahatlıyor suya ihtiyaçları var sen sürekli tatlı sulu süt iç ihtiyaç duymazmısın sütünü parmağına damlat yapış yapış oluyor boğazlarını sarar bence verilmeli

Kızlar takip ediyorum burayı ama pek yazamıyorum bir arkadas sağıyorum süt azaldı bebek göğsümü almıyo demişti benimde öyleydi ne yaparsam yapayım almadı biberon u emiyodu sonra slikon höğüs uçlarından aldım oda biberon gibi ya başı onunla emmeye alıstı simdi sadece göğsümü alıyor ama bir sorunumuz var 3 haftaya calısmaya baslıcam süt sağıp depolıyorum ama bebeğim simdi biberonu almıyo anne göğsüne en yakın biberon hangisi acaba (

Kızlar aranızda sağlıkçı olan vardı rota virüs salgını cok arttı burda cevremde de cok var cok korkuyorum bebeğime de geçer diye 2.ay asısının üstünden 20 gün geçemeden yapmıyorlar 3.aya kadar anne sütü korur diye okudum acaba öyle mi (

Ne yapsın adamlar yaa. Ben de 4 aydır maaş almıyorum. O kadar çok ekstra masraf cikiyor ki...

Onlar biz kadar umursamiyrlarmıstr canım yoksa gercekten cok zor.Biz gık dedirtmiyrz.Aclıktan cok aglatmıslar bence:)

Bencede.canim vakitmi buluyolardiki buyuklu evde biz hik dese kucak pispislama ilgi alisiyo sipalar tek.saglikli.olsunlar herseye raziyim canimiz.sag olsun gelip geciyo bu donemlerde yeterki memeden kesilmesinler saglikli olsunlar

Saol canım
Çok dikkat etmek lazım
Acaba ben de tam boşalttıramyıp üstüne doldura doldura mı tıkadım
yumuşaktı benim göğsüm
Mastitte sertleşiyor sanırım
Benim bir sonraki aşamamdı belki
Sert sert kitlemsi yapılar var mıydı sende de

Yok canim benn yaptırdım 2. Ay asisiyla birlikte zaten 2 tane rota virusu asisi var biri 2. Ve 4. Ayda yapılıyor diğeri 2.- 3. Ve 4. Aylarda yapoluyo tercih senin hangisini yaptiracaksan zaten ağızda damla şeklinde ve yarim saat kadar kusmamasi lazim

Yatmış olabilirim göğsümün üzerine
baya uzun sürdü benim açmam
Bi daha çok dikkat ederim zaten yatmam
Koltuk altımdan göğsümün üst bölgesine yayıldı şişlik sağmaya çalışınca
Çok zor açtım
Süt üretimini etkilemiş miydi senin de bu tıkanma canım

Valla görsen öyle bilmiş öyle inandırıcı konuşuyordu sustm kaldım karşısında eczacıda aynı şeyi dedi onların çıkarı ne ilaç satmak işlerine gelirdi almadan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…