• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Rabbim.kuzularimizin rizkindan etmesin inan her seferinde psikolojik olarak diplerdeyim oglumdada sol.gogsum tikandi ve emmedigi icin korelmisti artik cok korkuyorum kizimda da olucak diye gunduz doldiginda insan.sagiyo.ama.gece kalkmak cok.zor uykusuz yorgun benimde suan yine.sizliyolar basliyo belliki birde tadi degisiyo yaa emmekte istemiyo kizim.genelde senin kuzunda oylemi canim.anliyomi.tadini
Benimkinde genel olarak bir emmeme isteği mevcut bu aralar
Ondan çok anlayamadım canım
Tadı değişiyor diyorlar
Normalde bu saatlerde dolu dolu olurdu göğüslerim
Şimdi boş gibi
Çişi de azaldı kızımın
Çok gerildim iyice
İnşallah başına gelmez seninde de tekrar canım

Tadı değişiyor diyorlar
Şimdi boş gibi
Çişi de azaldı kızımın
Çok gerildim iyice
İnşallah başına gelmez seninde de tekrar canım[/QUOT Nilguncum 2.ay kontrolunde yeterli kiloyu almamis mi?Senin sutun yagli demekki canim.Dedigine gore cok emmeden doyuyr

Tadı değişiyor diyorlar
Şimdi boş gibi
Çişi de azaldı kızımın
Çok gerildim iyice
İnşallah başına gelmez seninde de tekrar canım

Takmamaya calis diyicemde olmuyo o bos emerken mumkun olmiyor takmak benim.kizimda bir kac gun once memeyi agzina goturdugumde kiyameti kopardi saatlerce emmedi korktum acile gittik aksam herseyi temiz cikti ama sadece gazi cok ememiyo dedi doktor ki gercektende emerkende cekistiriyo ikiniyo birakiyo agliyo daliyo geri emmeye bi cekismeli oluyoki

Takmamaya calis diyicemde olmuyo o bos emerken mumkun olmiyor takmak benim.kizimda bir kac gun once memeyi agzina goturdugumde kiyameti kopardi saatlerce emmedi korktum acile gittik aksam herseyi temiz cikti ama sadece gazi cok ememiyo dedi doktor ki gercektende emerkende cekistiriyo ikiniyo birakiyo agliyo daliyo geri emmeye bi cekismeli oluyoki
Memeyle kavgamız bizim de var
Gazdan mı bilmem
Ayakta emişiyoruz biz malesef
Uyurken sorun yok yanıma alıyorum emiyor
Uyanıkken hatta geceleri çok zorluyor
Geçici bir dönem diye düşünüyorum ben de
Gece dinlenip uyuyunca normale döner diye düşünmüştüm yarına falan ancak düzelir sanırım
Boş da olsa emmeye devam
Senin iki göğsün de mi mastit oluyor canım
Benimkini pompa zorla açtı
Şişkindi ama yumuşaktı

Günduz dolmuyor benim de yumusacik oluyr canım.Vardır onda süt.Sol gögsümü canlandıramadim ben de.Tek gogusle nereye kadar gidecek bakalim
Düzenli emziriyorsun ama değil mi onu da
Ben de sanırım sol göğsümü aralıklı vermişim
Sağ göğsümde de sorun yaşayınca o kurtaramadı beni
O da boş
Boşta olsa süt indiğini hissederdim normalde
Lıkır lıkır içerdi yavrum
Bugün bi hissedemedim ya ona taktım
Ama bozmayayım moralimi
Düzelecek inşallah
Çok aralık bırakmadan düzenli emzirmek lazım
Yoksa azalıveriyor demek ki
Şu işi çözeme kadar kaç ay geçecek acaba
:KK64:

Günaydınn Bizde bugün 2.ay kontrolümüzü olduk,doktorumuz gelişimini iyi gördü. Rota aşısını 3.ayda yapacakmış. (Aşı fiyatı 210₺:oha:) Dönüşte de sağlık ocağında aşılarımızı vurulduk. Çok ağlamadı neyseki :) Verem aşısının izi önümüzdeki 5 aya kadar olabilirmiş. Bazılarınız iz ya da kabuk yok demiştiniz haberiniz olsun

Yaptirdim demek rota virüsü aşısını 3 ay izlemine gittiğimde.rota virüsü çocugu mahvediyor 1 hafta hastanelik ediyir kilo kaybina neden oluyor bu nedenle bu aşi gerekli.pahali ama gerekli

Emerken bizim de cok sikıntilı.Memeyi kac defa agzindan cikaryr,ıkınıyr,ağlıyor.Bos emerken bisey yok ama sut akimi basladgnda cok rahatsz oluyr. Ins.bu donem gecicidr

Günaydınn Bizde bugün 2.ay kontrolümüzü olduk,doktorumuz gelişimini iyi gördü. Rota aşısını 3.ayda yapacakmış. (Aşı fiyatı 210₺:oha:) Dönüşte de sağlık ocağında aşılarımızı vurulduk. Çok ağlamadı neyseki :) Verem aşısının izi önümüzdeki 5 aya kadar olabilirmiş. Bazılarınız iz ya da kabuk yok demiştiniz haberiniz olsun
190 değil miydi o
Ne ara zam gelmiş ona da
Bu arada doğum parası yatınca mesaj mı geliyor?

Düzenli emziriyorsun ama değil mi onu da
Ben de sanırım sol göğsümü aralıklı vermişim
Sağ göğsümde de sorun yaşayınca o kurtaramadı beni
O da boş
Boşta olsa süt indiğini hissederdim normalde
Lıkır lıkır içerdi yavrum
Bugün bi hissedemedim ya ona taktım
Ama bozmayayım moralimi
Düzelecek inşallah
Çok aralık bırakmadan düzenli emzirmek lazım
Yoksa azalıveriyor demek ki
Şu işi çözeme kadar kaç ay geçecek acaba
:KK64:
Gecen gece araliksiz 6 saat uyudu canim.O yuzden bi gogsum 10 saat bekledi:(Sagınca daha cok uretim oluyrdu.Gece sagayim diyrm ama uyku agir basiyr.Duzelir tabiki de bozma moralini.

Emerken bizim de cok sikıntilı.Memeyi kac defa agzindan cikaryr,ıkınıyr,ağlıyor.Bos emerken bisey yok ama sut akimi basladgnda cok rahatsz oluyr. Ins.bu donem gecicidr
Aynı
Aynısı bende :)
Süt indiğinde çıkarıyor ve almıyor
Gazdan mı hepsi bunların
Pışpışlayarak zor tutturuyorum tekrar

Gecen gece araliksiz 6 saat uyudu canim.O yuzden bi gogsum 10 saat bekledi:KK43:Sagınca daha cok uretim oluyrdu.Gece sagayim diyrm ama uyku agir basiyr.Duzelir tabiki de bozma moralini.
Benim de birkaç gece öyle oldu
Uzun uyuduk
Tek meme emince diğeri baya bekledi
Sağma işini bırakalı çok oldu
Çünkü içirirken kusturuyoruz
Dün elimle 30cc fln sağdım
Memeyi açmaya çalışırken diğeri dolmuştu
Dolapta duruyor
Buzluğa koysam azıcık
Vermeye korkuyorum boğazına kaçırıyor
Alıştırma bardağıyla falan veriyorlar
Ondan mı alsam ki

Aynı
Aynısı bende :)
Süt indiğinde çıkarıyor ve almıyor
Gazdan mı hepsi bunların
Pışpışlayarak zor tutturuyorum tekrar
Herhalde gazdan canim.Aslinda sık sık kaldirıp gazini cikarmak gerek emzirme esnasinda.Ben de sen gibi ayakta emzirmeyi denedim,olmadı.

Sankı öZeller para harcatmaya bahane aeıyı gbı:110:
Rota virüsü asisini eczaneden alip saglik ocaginda yaptirabilirsin hatta bazi eczanelerde yapiyor agizdan aliniyor zaten.onemli olan bebegin agzindan cikarmamasi pahali ama gerekli bir asi rota virüsü geciren tanidiklarimin cocuklari var cocuklar perisan oldu kilo kaybettiler 1 hafta kaldi bitanesi.ben oglumda yaptirdim sudan dolayi gecirdi bir kez rota bir serum ye hemen iylesti 2.gün biseyi kalmadi bu aşı önemli

Benim de birkaç gece öyle oldu
Uzun uyuduk
Tek meme emince diğeri baya bekledi
Sağma işini bırakalı çok oldu
Çünkü içirirken kusturuyoruz
Dün elimle 30cc fln sağdım
Memeyi açmaya çalışırken diğeri dolmuştu
Dolapta duruyor
Buzluğa koysam azıcık
Vermeye korkuyorum boğazına kaçırıyor
Alıştırma bardağıyla falan veriyorlar
Ondan mı alsam ki
Biberon kesinlikle almiyr,o da hevesimi kırdı benim.Alıstrma bardaginin akisi daha hızli olmaz mi ki?

Insallah canim insallah bu eskiler nasil kac.cocuga.bakip yillarca emziriyolarmis cok merak.ediyorum

Herhalde gazdan canim.Aslinda sık sık kaldirıp gazini cikarmak gerek emzirme esnasinda.Ben de sen gibi ayakta emzirmeyi denedim,olmadı.
Alıştırma bence canım
Ben oturduğum an ağzından çıkarıyor
Uyuyor bile olsa
Doktora dedim ayakta emiyor diye
Nasıl emiyorsa öyle vereceksin demişti

Back