Evet canim ayrı aldik bizim ki 2 dozluk olan diğer doz 4. Ayda yapialacak tek dozu 210 tl zam gelmiş BI de 3 dozlu olan.varmış ama ne kadar bilmiyorum ağızdan yapıyorlar zaten damla seklindeKız yaptırdığımız aşılar varya onlar .O asiyi ayrı mi aldınız canm.
Patiksizse 2 çorap giydiriyorum canım benKızlar ben bugün bebegimin 0-3 ay takımlarını yıkayıp topladım. 3-6 ay hediye gelen takımlarını da makineye attım serdim. 10 takım falan vardı galiba. Hic biri patikli degil. Artık erkek adam kıyafetleri hepsi. Ama bunlarin altina tek corap mi giydirecegiz. Gece çorapsiz yalin ayak bebegini yatıranıniz var mı? Ben simdi 2 patikliyi ust üste cekip giydiriyorum. Hiç patiksiz birsey giymemisti.
Aynen canım bende de olmuştuSizde de mi olmuştu o şekilde siyahımsı parçalar
İnşallah öyle bişeydir
Çok şükur canim yinede halimize.herseyin hayirlisi canim.evlatlarimiz saglikli olsunlardaIyiyim canim kizimda iyi allaha şükür aynen canim su dünyada iyi ki dedigim yaşamak için guclu olmak için s ebebim olan bir kizim var allaha şükür biz güçlü olacazki yavrularimizda guclu olacak bizi örnek alacaklar insallah bahtlarinl bize benzemez ben de senin yakışıklı oglusunu opuyorum
Iyi iyi bende bi eşime söylim bakalim gerci ne dersem param yok diyor alacağım cevabı biliyorum da kızı için kıyar belki parasına send e kızın için ne gerekiyorsa yap canm kendine de ona da iyi bak hersey gelip geciciEvet canim ayrı aldik bizim ki 2 dozluk olan diğer doz 4. Ayda yapialacak tek dozu 210 tl zam gelmiş BI de 3 dozlu olan.varmış ama ne kadar bilmiyorum ağızdan yapıyorlar zaten damla seklinde
Uygun bi yer buldunmu banada haber ver canm alayım şimdiden
Aynen canim sağlıklı olsunlar yanimizda olsunlar yeter bizeÇok şükur canim yinede halimize.herseyin hayirlisi canim.evlatlarimiz saglikli olsunlarda
Bilmiyorum ki
Tam boşaltamadım ondan mı
Üstüne yatmıştım uyumuşum az ondan mı
Yoksa bakteri falan mı
Hiç bilmiyorum
Ama o kanalı açamasaydım kesin sabaha kadar mastit olurdum
Şişiyordu gitgide ve bebeğim hiçbişey çekemedi
Tıkalı tek kanaldan 40cc çıktı
Kimsenin başına gelmesin
Çok ağrılı ve acılıymış
Aynen canim herşey gelip geçici yıllar önce abim bu ishal ve kusma belasından ölmüş tabi 30 yıl.önce asi nerde sağlık koşulları zaten kötü onunnicin ben gozum kapalinm yaptirdim. Parası batsın para hersekilde kazanılır ama evlat canındAn hayatından bile değerli onkonuda eşimi takdir ederim allaha şükür kızı için herşeyin en iyisini en güzelini yapar alır para konusunda hiç kismazIyi iyi bende bi eşime söylim bakalim gerci ne dersem param yok diyor alacağım cevabı biliyorum da kızı için kıyar belki parasına send e kızın için ne gerekiyorsa yap canm kendine de ona da iyi bak hersey gelip gecici
Koala_anneKizlar ya dikiş yerimde hala kabuk var ne zman geçecek bu kabuklar ve bazen tatlı tatlı kasiniyor
Canim meraba bende aralik.annesiyim bu mastit.denen illet beni iki.ayda.sekiz kere yaakaladi uc kutu.antibiyotik bitti artik bas edemiyorim.çocuğumu huzurla.emziremiyorjm iki.gune yakalar.oldu doktora gitmistim ilaci verdi ama.bu kadar sik olunca yine gidicem doktora ama.hangisine gidicem.bilmiyorjm cok.berbat birsey rabbim dusmanimin basina vermesin birden atesim.40 vuruyor titretiyor sonra sutum azalıyor iki gun sonra normale dönüyor senin sutunde sikinti oldumu birde ilac aldinmi antibiyotik
Gecmis olsun canım ya ben de seni goremeyince minik ugrastryr herhalde annesini dedim.Tam bosaltamadigi icin olabilir mi ki?Emdikten sonra sagsan nasil olur ?Ins.bi daha tekrarlamazBilmiyorum ki
Tam boşaltamadım ondan mı
Üstüne yatmıştım uyumuşum az ondan mı
Yoksa bakteri falan mı
Hiç bilmiyorum
Ama o kanalı açamasaydım kesin sabaha kadar mastit olurdum
Şişiyordu gitgide ve bebeğim hiçbişey çekemedi
Tıkalı tek kanaldan 40cc çıktı
Kimsenin başına gelmesin
Çok ağrılı ve acılıymış
Yok canim iltihap da kabuk var sadece senin geçti mi dikislerindeki kabuk var miydi geçti mi doktora da gidemem ki çocukla kis geri.geldi dışarısı buz gibiCanım bı gttgnde goster ıstersen akıntı varmı ıltıhap gbı falan
Çok geçmiş olsun ben iki kere mastit oldum. Birinde ateşim 39 buçuklara çıktı acillik oldum. Göğsünün hiç dolu kalmaması lazım, eğer gün içinde oğlum fazla uyursa sağıyorum. her emzirmeden sonra mutlaka sağ sütünü, Bi iki gün acı hissi kalıyor. Çok geçmiş olsunSaatlerdir tıkalı süt kanalımla uğraşıyorum
Neler denemedim
Sıcak su torbası
Sıcak duş
Tarakla taradım
Bebeğimi uyandırıp türlü pozisyonlarda emzirdim
Zorla verdim yazık yavrum yaa
Ama açılmadı bir türlü
O kadar acıyordu ki
Sonra buzluktan bir kalıp buz çıkarıp göğsüme tuttum
O şekilde emzirmeye devam ettim
Hala açılmıyordu
Bebeğim emerken bir damla süt geldiğini de sanmıyorum
Göğsüm git gide şişiyordu
Geçen sefer tıkandığında pompa işe yaramamıştı
Soğuk komprese devam ederken aldım pompayı elime
En son kademede başladım sağmaya
5-6damla ancak çıktı
Üşenmedim devam ettim 10-15 dakika
Üzerie eğildim pompanın, dik tuttum falan olmadı
Ve vazgeçmiştim artık makineyi kapatıp pompanın ucunu göğsümden çıkardığım anda tek bir kanaldan süt(hatta suyumsu) fışkırmaya başladı
O kadar tazyikliydi ki
Başarmıştım tıkalı kanal açılmıştı
Hevesle aldım tekrar pompayı boşalttım göğsümü
Ve döktüm çıkanı
Kaç saat uğraştım bilmiyorum belki bi 5 saat falan
Göğsüm boşaldı fakat hala ağrısını hissediyorum
Bu ikinci oldu
Umarım tekrar yaşamam çok zor oldu açılması
Yok canim iltihap da kabuk var sadece senin geçti mi dikislerindeki kabuk var miydi geçti mi doktora da gidemem ki çocukla kis geri.geldi dışarısı buz gibi
Yüz üstü yatiyomusun geceleri canm ondan olabilir ben yüz üstü uyudugum gecenin sabahında göğüs ağrısıyla uyanırım biriken yere masaj yap ceviz büyüklüğünde top gibi olur genelde oraya basarak masaj yap yukardan asagi doğru 1 saatte açılıyor biraz ağrılı oluyor ama .2 gündür badi ve tek tulum giydiriyorum
Normalde tulumun da içine bir pantolon giydirirdim
Sanki üşümüyor gibi geldi ama
Hasta etmem umarım
Bugün banyo yaptıracaktım sözde
Süt kanalı tıkanıklığından hiçbir işe yetişemedim
Sabah da o kadar erken kalkmıştım ki
Hala dinlenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?