2017 Aralık Anneleri

Muhtemelen o acikmadan sık emzirdiginiz için kusuyor.. ellerini emmesi gelisimi acisindan onemliymis aç olan bebek hiç durmadan ağlar demisti.. emzik ile doyduğunu sanıyor onun besininden calmis oluyorsun dedi. Doktora hı haklısınız dedim içimdense ah bi emzik alsaydı dedim

Panco o siteyi bilmiyorum güvenilir mi canm yazlığımız hiç yok uygunsa alayım simdiden
Guvenilir canim.Bazen yslnız orda gorundugu halde defolu oldugu icin gondrmiyrlar ama aninda para iadesi yapiyrlar.7.5,9.5,12.5 tl cok uygun fiyatlilar var.Ben de alicam

Panco o siteyi bilmiyorum güvenilir mi canm yazlığımız hiç yok uygunsa alayım simdiden

Bn saatlerdır bakıyorum hıc bısey begenemedım bebeksı seyler hep yanı hayvan figürlü galan öyle seyler ıstemıyorm.. bıkac oarca bwgensem aynı yerden sıpars vercm ama en gzla ıkı tane begenıyorm kalıyo ohle

Kızlar ben bugün bebegimin 0-3 ay takımlarını yıkayıp topladım. 3-6 ay hediye gelen takımlarını da makineye attım serdim. 10 takım falan vardı galiba. Hic biri patikli degil. Artık erkek adam kıyafetleri hepsi. Ama bunlarin altina tek corap mi giydirecegiz. Gece çorapsiz yalin ayak bebegini yatıranıniz var mı? Ben simdi 2 patikliyi ust üste cekip giydiriyorum. Hiç patiksiz birsey giymemisti.

Saatlerdir tıkalı süt kanalımla uğraşıyorum
Neler denemedim
Sıcak su torbası
Sıcak duş
Tarakla taradım
Bebeğimi uyandırıp türlü pozisyonlarda emzirdim
Zorla verdim yazık yavrum yaa
Ama açılmadı bir türlü
O kadar acıyordu ki
Sonra buzluktan bir kalıp buz çıkarıp göğsüme tuttum
O şekilde emzirmeye devam ettim
Hala açılmıyordu
Bebeğim emerken bir damla süt geldiğini de sanmıyorum
Göğsüm git gide şişiyordu
Geçen sefer tıkandığında pompa işe yaramamıştı
Soğuk komprese devam ederken aldım pompayı elime
En son kademede başladım sağmaya
5-6damla ancak çıktı
Üşenmedim devam ettim 10-15 dakika
Üzerie eğildim pompanın, dik tuttum falan olmadı
Ve vazgeçmiştim artık makineyi kapatıp pompanın ucunu göğsümden çıkardığım anda tek bir kanaldan süt(hatta suyumsu) fışkırmaya başladı
O kadar tazyikliydi ki
Başarmıştım tıkalı kanal açılmıştı
Hevesle aldım tekrar pompayı boşalttım göğsümü
Ve döktüm çıkanı
Kaç saat uğraştım bilmiyorum belki bi 5 saat falan
Göğsüm boşaldı fakat hala ağrısını hissediyorum
Bu ikinci oldu
Umarım tekrar yaşamam çok zor oldu açılması

Neden kaynaklanir ki acaba

Yarını iple çekşyrm kızlar doktr yolu göründü felaket hastayız ben de oğlumda ben hiç mühim değilm ama bebeğim başını kaldıramıyor halsz öksürük balgam hapşırık kötü üşütük bi türlü emmiyor mememi kriz e giriyorz yorgun düştü bedeni Allhım şifa versin bütün bebişler e hasta olmasın minikler

Sanırım klimadan üşüttük gece onu sadece açıp yattık kuru hava üflüyor az az öksürüyü vardı dün gece azdı klima açmayın bence çok kızgınm kendime ve misafirlikte sıcaklık derecesini ayarlıyamıurz mübarek yerimde durmadım kış vakti el kadar bebe ile geziyrm

cnm çiştemi kakadamı bu dediğin anlayamadım kusura bakma ya

Uygun bi yer buldunmu banada haber ver canm alayım şimdiden

O kadr kotuyse yarını beklemeyin acile gidin yazık yavruya .

Hangi asiymis o canim rota virusu aşısı 210 tl olmuş

Gün için de iki çorap tiydir canm gecede tek çorap yeterli ama emmeye çıkarınca ayakları açıkta kalmasın ayaktan ve karından kapar hastaligi genelde bebiler

Neden kaynaklanir ki acaba
Bilmiyorum ki
Tam boşaltamadım ondan mı
Üstüne yatmıştım uyumuşum az ondan mı
Yoksa bakteri falan mı
Hiç bilmiyorum
Ama o kanalı açamasaydım kesin sabaha kadar mastit olurdum
Şişiyordu gitgide ve bebeğim hiçbişey çekemedi
Tıkalı tek kanaldan 40cc çıktı
Kimsenin başına gelmesin
Çok ağrılı ve acılıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…