• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Denedmmı canım cnku dun bızmkı yarm saat boyunca uyku seynn kenarndakı sallann kurdelayı ızledı:KK48: esıme dedm yazık dönenceyı takalm bozktu cnku donmuyıdu dmdı arada takılsada dönuyo ama duran halıde ılgısıbı cekıyo
Hareket eden nesnelere bakakalıyorlar tv ye kitleniyor bizimki de bazen:KK49:

Bızım zıbınlar bazı kıyafetler dar gelneye basladı arrık bezıde uc nunaraya gecnce zıbın daha sıktı sankı bıkac zıbın almam gerek
Bizimkide sıkıyo allahtan çoğunlukta büyük almıştım yoksa zıbın almayla yetiştiremezdim. Ben genelde eksikleri biriktirip toplu oluyorum tek tek alamıyorum.kiyafetlerin yarisi rafa kalktı bile bizde.

Bizimkide sıkıyo allahtan çoğunlukta büyük almıştım yoksa zıbın almayla yetiştiremezdim. Ben genelde eksikleri biriktirip toplu oluyorum tek tek alamıyorum.kiyafetlerin yarisi rafa kalktı bile bizde.

Bnde smdı 5 6 takım ayrdım walla bı sure snra yıkar bıraya yoplayp ıhtyacı olan bırıne vermeyı dsnuyorm. Gecen hafta aldım bıkac ğarca yelek takım sapka pıjama falan.. alırxpresten sıpars vermeyı dsnuyorm bnde aksam baktm braz guzel seyler var bır aya anca gelr zaten smdı sıpars versem ama suna jarar veremedım beden konusu.. 2 yas dıyo kıyafet ama bn amdı gydrıyorm o seklde sıkntı yasarmıyım duye dusundum netten alınca

Kendi elinden bi şey olmaz canım. İş yapmıyo bi yere sürmüyo. Ama eldivenler ıslamdıkça bakteri oluşuyor.

Kendı elıde tuy oluyo terlıyo tuy yapısıyo falan takıp edıyorm ama ne kadrda olsa arada gıdıyodr agzına onu engellemek mmkun degl malesef .. takmıuorm pek eldıven Zatn artık

Canım sen yine 15 güne vur çünkü mamamya çok zor alıştı ve hep kustu bence yine çok iyi kuzum
Masallah canim insallah gelecek ay daha iyi olur da kendi ayindakilerin kilo gelişimini yakalar benim sutum artık iyiden iyiye azaldı 7 8 saatte bile süt olmuyor denemedigim şey kalmadi kuzum be yapacam ben

Canom grıpmı oldn gttnmı dktra. Bal zencefl ıyı gelr öksrıge.. bebs ıcnde belkı balgamdan öksruyodr brnuna baktnmı serum sıkp cek balgam bogaza gıcık yapıyo olabılır hem dktr temz dedı dıyodn be zamn gttn dktra

Yok grip olmadım ama gece başlayan bi öksürüğüm var ,, bebişte evet balgam var ama bu içten gelen bi öksürk :( doktoruna alırsam iğne verr diye korkuyrm ateşi olmadığı sürece antibiyotik vermk doğru değl aile hekimi özelikle uyardı

Ciğerleri iyi dedilerse boşuna radyasyon almasın canım
Evde takip et, artarsa götürürsün
Bazen tükürüğünü yutmuyor bizimki o da öksürtüyor arada
Sizin de öyle olabilir bazıları

Bugn takip edecm iyiye giderse almıycm doktra,, ama sürekli bi hapşırma var ve içten içten öksürüyr :( acaba buhar versem olur mu su katarım

Ben de kulaklar kepçe olmasın diye takmıştım 1,5 ay
Dün gece çok hastaydım ateşim yükselmişti oglan da ağlıyor yatırınca. O kadar takatsiz kaldım ki. Saat 1 de uyudu her zaman uyuyan çocuğum. Babaya vermistim gazını alsın diye o da benim gibi çıkarttiramamış hep ondan uyandı. En son yazmayla sadece gözlerim açık kalacak şekilde sardım kendimi maske niyetine bu defa da aşağı dogru bakınca bebeği goremiyordum. Simdi de çok yağışlı hava
Geçmiş olsun canım yazmada iyice bunaltır bende bağlamıştım kendi nefeaimle boğulacaktım en azından maske daha rahat oluyor

Kim diyor? Eşinin yüzünden sütün kesildi senin. Hem ben inanmıyorum mamayla beslenince arada bağ olmayacagına. Abimi annem mamayla büyütmüş şimdi annemin b.kunu yiyor. Aşırı dercede düşkün. Kulak asma söylenenlere. Sen de kizinla daha çok oyna, konuş, vakit geçir, gezme yaşına gelince al parka götür kaliteli zaman geçir bak nasıl baglanacak sana.
Saglik ocagindaki ebe diyor canim sanki mama hazırlayıp vermek daha kolay hemde çocuk ağlarken tüm vaktimi kızıma ayiyriyprum canim gündüzleri beşiği yerine yanima yatiriyprum birlikte uyuyoruz kokumu cok seviyor zaten BI bende sakinlesiyor ağlayan çocuk sutum iyice kesildi galiba 8 saat sonra s agiyordum şimdi gohsum hiç süt dolmuuyor galiba artık sadece mamayla besleyecem kıZımı :KK61::KK61:

Yok grip olmadım ama gece başlayan bi öksürüğüm var ,, bebişte evet balgam var ama bu içten gelen bi öksürk :KK43: doktoruna alırsam iğne verr diye korkuyrm ateşi olmadığı sürece antibiyotik vermk doğru değl aile hekimi özelikle uyardı

Ama cıgerden gelıyosa öksuruk ıhmal etme cnm bence bızde kullandık bes gun antıbıyotık mevbr

Ben tahmin etmiştim. Foto yuklemissin en son ondan mustur dedim. Ben de cinsiyet partisi fotolarını yuklemistim silmeye cslişmiştım. Beni de sttir ettiler :))))

Ne alaka ya neso yanlsmıs hangı foyolar yasak neler yasak ben foto atıyorm arafa sızlere falan gordklermı onlardamı yasak bırı bama acıklasınm:110:

Back