- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
Aynen bizde oyleyiz bakalim 6 aya kadar yolu var heraldeGercekten cok zor.Yemek yemeye bile zor vakit bulamıyorum bazen.Bazen de kafasıni kaldramiyr uykudan
Sürekli hızlı mı yoksa arada bir mi yapiyor ?Kızlar bebek hızlı hızlı nefes alıp veriyor gün içinde normal mi internette çok kötü şeyler yazıyor
Arada yapıyor, 60 ı geçiyor dakikada . Özellikle emme refleksi yüksekken durmadan alıyo. Uyurken daha sakin. Değişiyor desem. Hangi zaman dilimindeki normal bilmiyorumSürekli hızlı mı yoksa arada bir mi yapiyor ?
Canim suyun azi olmaz zaten.normalde verilmemesi gerekiyo zaten ama bakma biz mama verdigimiz icin veriyoz.bende kasikla vermeye calisiyorum ama yarisi iceri yarisi disariCanim siringayla veriyordum onu olduğu gibi çıkartıyordu şimdi biberon aldım mamadan hemen sonra farkında olmadan biberonlari değiştiriyorum ilk içiyor yutuyor sonra tadinin farkına.varınca biberonla geri kalanları ya püskürüyor yada ağzının kenarından çıkarıyor da insallah az gelmiyordur su
canım bebegin kilo almıyordu sanırım şuan ne durumdaIyiyim allaha şükür canim dizinde kızı salliyorim eşimin netindrm girdim BI bakim kizlar ne.yapiyor diye bir sürü mesaj birikmiş insallah vakit bulup okurum
O zaman 10 cc bin yarısından daha az içiyor o zaman yeterlidir dimi canim.ya mama bizde kaka düzenini değiştirdi 3 4 gune BI yapıyor normal midirCanim suyun azi olmaz zaten.normalde verilmemesi gerekiyo zaten ama bakma biz mama verdigimiz icin veriyoz.bende kasikla vermeye calisiyorum ama yarisi iceri yarisi disari
Canim 600 gram almış bu ay sinirdayiz ama mamaya başlayalı 15 gun olducanım bebegin kilo almıyordu sanırım şuan ne durumda
iyi maşallah mama cabuk toparlatiyorCanim 600 gram almış bu ay sinirdayiz ama mamaya başlayalı 15 gun oldu
sütun tamamiyle kesildimiCanim 600 gram almış bu ay sinirdayiz ama mamaya başlayalı 15 gun oldu
Canım 600 gr alması gayet iyi olması gereken. Mamayla mi 600 gr almis onu anlamadım amaCanim 600 gram almış bu ay sinirdayiz ama mamaya başlayalı 15 gun oldu
Midemiz bulanmaz tabiki canim da keske bilebilsek neden oldugunu.Kızımın kakasında siyahımsı birşey vardı
Endişeleniyorum neden olur ki
Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu
K Koala_anne sana foto attım
Mideniz bulanır belki diye buraya atmadım
Bulanmazsa atabilirim
atsana resim tam ne renk canimKızımın kakasında siyahımsı birşey vardı
Bulanmazsa atabilirim
Yapar canım asit var onda Karın ağrıtır ekşiliğide ama nasıl yediğine bağlıOnceden sırf iskenceymis miniklere.Bir de kîzilcik gaz yapar mı canım?
Kuzum 15 günde çokk iyi benim kız 1 ayda 900 gr almış sen düşün yani çok bile almış maşAllah ❤Canim 600 gram almış bu ay sinirdayiz ama mamaya başlayalı 15 gun oldu
Komposto yapip suyunu ictim canimYapar canım asit var onda Karın ağrıtır ekşiliğide ama nasıl yediğine bağlı
Doktor bana siyah veya kanlı olirsa getir demisti canım yarın bir sor benceKızımın kakasında siyahımsı birşey vardı
Bulanmazsa atabilirim
O zaman bir şey olmaz canım direk yersen senide rahatsız eder bebeğinideKomposto yapip suyunu ictim canim
Sorması ayıp ne kadar ücret ödediniz ona göre gitsem bende bebeğim pek uyumuyor daha doğrusu memede uyuyor hep emmek istiyor gelen giden görünce de bu bebek doymuyor diyor ilk ay 600 gr aldı ben de üzülüyorum ama doymasa ağlar diye düşünüyorum morale ihtıyacım varKızlar dün ki doktorun bana söylediklerini paylasayim sizinle ben çok memnun kaldım Ankara da olanlar eğer fırsatı varsa bi kez olsa bile Prof vedat koseogluna gitsin derim. Emzirmeyle ilgili hep kuşkularım vardı hepsini konuştuk sizlere de soyleyim aynı şeyleri yaşayanlar vardı. Bebeği kesinlikle uyandirmiyoruz 8 saate kadar uyuyabilir bi bebek dedi hatta bana bi uyku tablosu verdi tam olarak benim oğlanın uyku düzeni. 2 ile 3. Aylarda bir kere uzun gece uykuları oluyor daha sonra kısa kısa devam edip sabahı buluyor. Gündüz de hemen uyanık diye memeye dayamiyorsun dedi o talep ettikçe emzir dedi. Ve mutlaka yatış pozisyonunu bir sağ bir sol olarak değiştir dedi ben son zamanlarda pek dikkat etmemistim sola göçmüş biraz kafası şimdi 3 sağ 1 sol yapicaz 1 ay boyunca. Mutlaka her gün dışarı cikarmami söyledi soğuk dahi olsa. Evin isisi 22 ile 24 dereceyi geçmesin çok kalın giydirme hasta edersin dedi. Burun temizliği için altını her gün 20 dk açık bırak hapsurarak atacak dedi gaz ilaçları ve diğer şeyler asla yok gazli bir bebek dahi olsa sabret ilaç verme dedi. Uzun oldu ama sizinle de paylaşayım dedim gidemeyenler için söyledikleri bunlar daha bi çok şey konuştuk aklıma geldikçe yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?