2017 Aralık Anneleri

Canim suyun azi olmaz zaten.normalde verilmemesi gerekiyo zaten ama bakma biz mama verdigimiz icin veriyoz.bende kasikla vermeye calisiyorum ama yarisi iceri yarisi disari

Canim suyun azi olmaz zaten.normalde verilmemesi gerekiyo zaten ama bakma biz mama verdigimiz icin veriyoz.bende kasikla vermeye calisiyorum ama yarisi iceri yarisi disari
O zaman 10 cc bin yarısından daha az içiyor o zaman yeterlidir dimi canim.ya mama bizde kaka düzenini değiştirdi 3 4 gune BI yapıyor normal midir

ay bizimkide mama yememeye basladi hep birakiyo dibinde bazen daha cok ittiriyo dilinle agu magu gulucukler ama emmiyo kalanini.bugunde ara ara hep az az kustu mamayi sevmiyo artik anlamadim gitti

Doktor bana siyah veya kanlı olirsa getir demisti canım yarın bir sor bence

Sorması ayıp ne kadar ücret ödediniz ona göre gitsem bende bebeğim pek uyumuyor daha doğrusu memede uyuyor hep emmek istiyor gelen giden görünce de bu bebek doymuyor diyor ilk ay 600 gr aldı ben de üzülüyorum ama doymasa ağlar diye düşünüyorum morale ihtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…