Sagol canimO zaman bir şey olmaz canım direk yersen senide rahatsız eder bebeğinide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimO zaman bir şey olmaz canım direk yersen senide rahatsız eder bebeğinide
450 tl muayenesi. 600 gr normal dedi doktor bana. Hiç bozma moralini kimi bebek de emme iç güdüsü çok yüksek oluyor ve memeye bağlı yaşıyorlar kuzenimin öyleydi. 3. Aydan sonra değişti. Doymamasi konusunda doymayan bebek aglamaktan helak olur hanfendi dedi bana. Sakın mamaya başvurma bol bol emzir ve emzik vermeSorması ayıp ne kadar ücret ödediniz ona göre gitsem bende bebeğim pek uyumuyor daha doğrusu memede uyuyor hep emmek istiyor gelen giden görünce de bu bebek doymuyor diyor ilk ay 600 gr aldı ben de üzülüyorum ama doymasa ağlar diye düşünüyorum morale ihtıyacım var
Canım o siyah değil yeşil koyu yeşil tekrarlarsa içine sinmezse tabi ki götür ama bence öncedende dediğim gibiBöyleydi
2 yerde siyahımsı parça vardı
Ezdim bezin kenarıyla dağıldı
Anlamadım
Tekrarlarsa giderim tahlile
Normal canim bizim doktor ozellikle uyardi kabiz olmaya baslayabilir mamadan sonra korkma diye.bizimkide gunde 5_6 kez yaparken 1-2 ye dustu.zaten 10 gune kadar yolu varO zaman 10 cc bin yarısından daha az içiyor o zaman yeterlidir dimi canim.ya mama bizde kaka düzenini değiştirdi 3 4 gune BI yapıyor normal midir
Kiz bizde kaka temizliyoz niye bulansin midemiz:)Kızımın kakasında siyahımsı birşey vardı
Endişeleniyorum neden olur ki
Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu
K Koala_anne sana foto attım
Mideniz bulanır belki diye buraya atmadım
Bulanmazsa atabilirim
Bencede siyah degil.enazindan burdan oyle gozukuyo.cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum.Canım o siyah değil yeşil koyu yeşil tekrarlarsa içine sinmezse tabi ki götür ama bence öncedende dediğim gibi
Bende öyle düşünüyorum, dimi niye miğdemiz bulansın her zaman karşılaştığımız kare :)Bencede siyah degil.enazindan burdan oyle gozukuyo.cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum.
Benimki daha uyumadıBasım catlıyo byle gec uyuyunca
Merhaba canım bence o balgam bebeğin balgam i kaka ile atıyor galiba benim bebegim gibiBöyleydi
2 yerde siyahımsı parça vardı
Ezdim bezin kenarıyla dağıldı
Anlamadım
Tekrarlarsa giderim tahlile
Bizimde hiç bişey yokkkHatta hiçbir şey yok bende anlamadım aslında olması gereken senin yavruda olan benimkinin anormal
Yaaa bu törpü işi beni bozuyoo ben kendi tırnaklarımıda hayatta törpüleyemem yanımda biri bile yapsa içim gıcıklanır yapmaya çalışıyom kızımın ama çok başarılı olamıyorum sanırımTırnakları kesip torpuleyin artık eldiveni tamamen bırakın
Valla ben şapkayı sadece dışarı çıkarken takıyorum evde hiç takmadım desem yeridir anam yada kaynanam falan geldiğinde üşür falan dediklerinde öyle gösteriş için 5 10 dak takıyom tamamBiz sapkayida biraktik artik:)
Sizde de mi olmuştu o şekilde siyahımsı parçalarMerhaba canım bence o balgam bebeğin balgam i kaka ile atıyor galiba benim bebegim gibi
Canim hic cikmiyor 8 9 saatte 40 50 cc ancak çıkıyor canimsütun tamamiyle kesildimi
Evet canim mamayla 600 gram almış anne sutu gunde sadece 100 ile 150 cc arasi ancak aliyorCanım 600 gr alması gayet iyi olması gereken. Mamayla mi 600 gr almis onu anlamadım ama
Evet canim anne sutu alamıyor için gidiyor ama en azindan kilo alımına başladı ama eneye sinir oldum emzirmeyen anneyle bebek arasında bağlar güçlü olmaz diyor sami ben keyfimden mama veriyorum ki mama hazırlamak imanin daha zor mama hazirlanincaya kadar ben.neler çekiyorum kizim durmuyor huysuz z atenn mutfağa da alıp.goturemiuorumiyi maşallah mama cabuk toparlatiyor