- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Sapkalar kucuk gelıyormu artık kulaklar acıkta kalıyo :)
Bebegimin kafası ensesi çok terliyo fazla giydirmiyorum sirtı terlemiyo fazla giydirsem sırti da terlerdi galiba niye boyle oluyo acaba terlememesi icin ne yapabilirim şapkayı cikarali epey oldu belki o terletiyo diye çıkartmıştım
Canım kaç günlük bebeğin? Ben bir aylık olduktan sonra çıkardım eldivenleri. Tırnaklarını da kestim. Mis gibi oldu. Görümcem erken dedi tırnak kesmek için. Sertleşirmiş. Ama kestim ben yine de. Çocuk ellerini kullanmayı öğrensin. Bir de eldiveni emiyordu. Bakteri çabuk ürer öyle. Çok rahatız şimdi.
Dun aksam bende oglumun tirnaklari uzamis onlari kesiyordum bebegi verdim kac dakkasini alir insanin en fazla 5 dak kiza bakti o arada hanfendi huysuzlandi agladi bir sinirlendi hadisene diyor bana durmuyormus biz zaten robotuz herseye yetismemiz lazim
Bugün daha iyi canim 37 ateşi her almadan sonra 10 cc su veriyorum biberoniyla yarısını içiyor yarını çıkartıyor önce tutmaya çalıştım üstünü sobayı fazlabm yakmadim canim
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı. faranjit olmuşum yani çok kötüyüm. Allahtan benim eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor hakkını yiyemem. inşallah oğlana geçmez doktorumuz maske tak dedi ama ben hasta olmaya raziyim oğlum hastalanmasın da.
Onceden sırf iskenceymis miniklere.Bir de kîzilcik gaz yapar mı canım?Aynen artık iğnenin girmesi bile yeterliymiş eskiden bi daha vururlarmış ama artık gerek duyulmıyormuş, benim 3 kızdada 2 hafta sonra kabuk çıktı ortaya şimdi bunda bi belirti yok ama daha yeni zaten bakalım nasıl olacak
Cok kucuk toplu igne basi kadar bi kızarıklik var bizdeBirak kabuk baglamayi yeri bile belli degil:)
Gercekten cok zor.Yemek yemeye bile zor vakit bulamıyorum bazen.Bazen de kafasıni kaldramiyr uykudanayni sorun bende de var bi ara cok iyiydi simdi tekrar sil bastan 12 13 saat uyumamalar mahvoluyorum
Sanmiyorum canim gaz yapacagini ben bol bol visne kaynatip iciyorum mesela kizilcik mermalati var yiyorum bisey olmuyo sukurOnceden sırf iskenceymis miniklere.Bir de kîzilcik gaz yapar mı canım?
Bende begeniyorum bu kadini col.bizi en iyi ozetleyende bu galiba:)Kızlar bu bayanı bılıyomusunu cocuk gelısımı ıle ılgılı yetstrmeyle ılgılı guzel paylasımları var ınstargram ve facede.. kıtaplarıda var cocuhum az buyusn alacagım ınsaallahEki Görüntüle 2115861
Canim mama verdiğim için vermem lazimmis her mamadan sonra taze kaynamis ilik su veriyorum canim zor içiyor ama alışır insallahSu bermk nrmalmıymıs cnm ılık ver barı az sogk olrsa mıdesını usutr belkı hem kustururr
Cok sut yapiyrmus canım kızilcık.Komposto yapmistim.Rahatlikla iceyim o zmn:)Sanmiyorum canim gaz yapacagini ben bol bol visne kaynatip iciyorum mesela kizilcik mermalati var yiyorum bisey olmuyo sukur
Canim mama verdiğim için vermem lazimmis her mamadan sonra taze kaynamis ilik su veriyorum canim zor içiyor ama alışır insallah
Canim benimkide hic sevmiyo suyu.alisir insallah zamanlaCanim mama verdiğim için vermem lazimmis her mamadan sonra taze kaynamis ilik su veriyorum canim zor içiyor ama alışır insallah
Ic ic canim bende yazdan buzluga visne erik atmistim onlari kaynatip kaynatip iciyorum.enazindan dogal vitamin olsun sivi alalimCok sut yapiyrmus canım kızilcık.Komposto yapmistim.Rahatlikla iceyim o zmn:)
Canim siringayla veriyordum onu olduğu gibi çıkartıyordu şimdi biberon aldım mamadan hemen sonra farkında olmadan biberonlari değiştiriyorum ilk içiyor yutuyor sonra tadinin farkına.varınca biberonla geri kalanları ya püskürüyor yada ağzının kenarından çıkarıyor da insallah az gelmiyordur suCanim benimkide hic sevmiyo suyu.alisir insallah zamanla
Verdigim gibi nerdeyse hepsi disari cikiyor ama brn yinede veriyorum aldigi kadar alsin
Iyiyim allaha şükür canim dizinde kızı salliyorim eşimin netindrm girdim BI bakim kizlar ne.yapiyor diye bir sürü mesaj birikmiş insallah vakit bulup okurumBenımkıne olaaak su rezene surup kasıgı yutacak nerdeysesen nasılsın canım daha ıyısındr ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?