Saol canım
Sen de sagol canimSaol canım
Ben de alayım olmadı
Çarşaf nereye kadar
Gündüz değil de gece sapıtıyor sallıyoruz mecbur
:)
Yavrum sen nasıl tehlikeli sularda yuzuyorsun öyle. Bebeği siz siz olun çarşafta sallamaya alıştırmayın. Ben hamileyken üniversiteden bir arkadaşımiz eşi ve çocuğuyla geldiler. Bebeği uyutmak için çarşaf istediler verdim. Sallarken babasının elinden porttu çarşaf 3 aylık bebenin kafası yere değdi. Ben strese girdim şimdi nazar ettiler diye düşünür falan. Anneme anlattım bebegi öyle sallamak hiç doğru değil demişti. Bir de yanına yatırıp uyuya kalma da çiğnenik olmasın çocuk :))))Nasıldı canım gece
Bizimki 1.30 gibi falan uyudu galiba
Çarşafta sallıyorduk en son
O derin uykuya geçemiyor nedense
Biz alıştırdık sallamaya
Gece de yanıma almışım bir ara emsin diye
Sonra dalmışım galiba azıcık
Üstünde sadece battaniye vardı
Çok hatırlamıyorum
İnş dalmamışımdır da bana öyle gelmiştir
Benim bebenin gazını çıkartmayinca 2 saat uyuyacağı varsa yarım saat zor uyuyor. Endigini de gazla birlikte kusuyor. Gazını çıkariyorum uyumakta zorlanirsa omzumda sallıyorum ya a ayağimda sallıyirum uyuyor, yerine alıyorum.Ben çok uyumayınca gazını almadan yatrıyorum
Çünkü uyanıveriyor ve ağlıyor
Tekrar uyutana kadar çığlıklar
Gündüz daha kolay çıkıyor uyanık olunca
Uyurken zaten çıkartmıyor
Hamak bende mi alsam
Beşiği sallıyoruz ama hiç sevmiyor
Nerden aldın canım hamağı sen?
En az 10 dk gaz masajı yapmak gerekiyor. Popodan yukarı yöne doğru tıptıplamak sonra sıvazlamak gerekiyir. Bir tıptıp vurun bir yukarıya doğru sıvazlayın taaa ki geğirene kadar 10 dk devam...Gece uyurken cikmiyor dogru.N11 den aldim canim.Carsafta yatis sekline benziyr ya dun 3 saat uyudu.Benim aldgm 99 tl,kaliteli bisey degil ama is göruyr
Ahahah:)))) koptum yaaYavrum sen nasıl tehlikeli sularda yuzuyorsun öyle. Bebeği siz siz olun çarşafta sallamaya alıştırmayın. Ben hamileyken üniversiteden bir arkadaşımiz eşi ve çocuğuyla geldiler. Bebeği uyutmak için çarşaf istediler verdim. Sallarken babasının elinden porttu çarşaf 3 aylık bebenin kafası yere değdi. Ben strese girdim şimdi nazar ettiler diye düşünür falan. Anneme anlattım bebegi öyle sallamak hiç doğru değil demişti. Bir de yanına yatırıp uyuya kalma da çiğnenik olmasın çocuk :))))
Canım ben çrşmba yaptırdım aşıyı yarın yaptıracağım ne olur olmaz diye, bizimkide kokuyor bi öpüyorum öyle bal damlıyor sanki kusmuk kokusu değilde:)))KLar persembe gunu ası yaptrmstkya ıkı gun banyo yapmayn demstı hemsıre bu aksam uaptrsak olrmu cok kötü kusmuk kokuyo bebegımnıcım rahat etmıyo
Canım ben çrşmba yaptırdım aşıyı yarın yaptıracağım ne olur olmaz diye, bizimkide kokuyor bi öpüyorum öyle bal damlıyor sanki kusmuk kokusu değilde:)))
Kizlar netim çok az giremiyorum haber verim ddim size 2 gün sonra yenileniyor cuma günü adımızı.olduk 4 asi yavruma ağır geldi 6 saate bi calpol vermeme rağmen atesimiz 37.5 38 arasi oluyor bi de kusuyor her beslenmeden sonra ki gavisconnla kusmamasi için günde 3 defa surup veriyorum calpol yada asilar kusturuypr olabilr mi şimdi olctum ateşini 37.1 sizce calpol vereyim mi BI d eşim cuma sabahı geldi eve
Amin insallah canim sıfır kol çıt citliyla bir tane takım var üstünde sobayi da kapattim aşırı huzursuz uyumuypr kusmasının sebebi de belki surup usutecem bu sefer de diye korkuyorum yüzü soguk ama anlamıyorum keşke rotayı gelecek ay yaptirsaydomCanım 37.1 demıssın yuksek degl verme bnce tek kat gydr takıp et.. surplar sayklama huyszluk falan yapıyo demstı koala anne zararı olr belkı sık verme. .. esın ıcnde rabbım hakknda hayrlı olanı nasıp etsn sana ınsaaallah
Aa bende hep verdim simdide alisti vermiyorum istiyor.inad ettim vermiycem.elini emdiriyorum.şu tabloya bir bakim hele.sagol canimEmzik asla yok dedi
Amin insallah canim sıfır kol çıt citliyla bir tane takım var üstünde sobayi da kapattim aşırı huzursuz uyumuypr kusmasının sebebi de belki surup usutecem bu sefer de diye korkuyorum yüzü soguk ama anlamıyorum keşke rotayı gelecek ay yaptirsaydom
Aa bende hep verdim simdide alisti vermiyorum istiyor.inad ettim vermiycem.elini emdiriyorum.şu tabloya bir bakim hele.sagol canim
bende kullaniyrm genelde kakadan sonra suruyorm daha yariya bile inmedi hicte pisik olmadi hatta komili bebek bezi kullaniurm.ben dogdugndan beri bezini hep degstrdm o yuzden alerji yapmiyo hic bi bez.Kızlar pişik öncesi krem olarak sudocream kullanan var mı
Ben mustela aldım ama bitiyor
Onu denemek istiyorum
Kullanıp memnun kaldıysanız
Koltuk altından canimgece 38 kadar çıkmıştı şimdi düştü 37.2 falan.oluyor
Aşıdan sonra 3 gün sayacaksın canım bende yaptırmak istiyorum ama bekleyeceğim işte boşuna ağlamış olmasınlar bari çocuklar işe yarasın aşıCanım kendı rahatı ıcın dsndmde bnde yarn uapym p zamb
Gecmis olsun ve esinize sevindim en azindan asiya giderken yaninizda olmus sanirim. Dusunuyordunuz havada yagmurlu olunca aklima geldin nasil gidicek diye insallah diger sorunlarida cozersiniz en azindan evinde olsn sobaydi dusunme...Rotayida ayni andami yaptilar 4 asi demissiniz. Gavisconla normalde kusmuyormuydu bebek bizdede reflu var gaviscon kullanin dedi diktor ama bebek sevmiyir tadini diye pek vermedim eger engelliyirsa duzenli kullandirmak isterim.Kizlar netim çok az giremiyorum haber verim ddim size 2 gün sonra yenileniyor cuma günü adımızı.olduk 4 asi yavruma ağır geldi 6 saate bi calpol vermeme rağmen atesimiz 37.5 38 arasi oluyor bi de kusuyor her beslenmeden sonra ki gavisconnla kusmamasi için günde 3 defa surup veriyorum calpol yada asilar kusturuypr olabilr mi şimdi olctum ateşini 37.1 sizce calpol vereyim mi BI d eşim cuma sabahı geldi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?