How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar herkese merhaba benim oğlan 2 gündür kaka yapmadı... Gaz çıkartıyor ama kaka yok... Böyle birşey yaşayan var mı?

Bugn çok huzursuz uyumuyor bi türlü üstüne bu öksürük beni de çok huzrssz etti :KK43: sırtında hırıltı his etmiyrm inşşh bronşit değldir kızlar bebeğim hasta olmasın :KK43:
Ben de hep hırıltı diye gittim
Ciğerleri dinleyip iyi dediler canım
Arada benimki de öksürüyor hapşırıyor
Hatta hapşırık fazla bu aralar

Akşam üstü bebeğimin uyumasını fırsat bilip aldım havluyu elime
Evimi silmeye başladım
Başladım da benimki tam yarısında uyandı
Babada durmuyor bir de
Silme işinin yarısı babaya kaldı
O yorgunlukla
Şu an da uyuttuk ama çok derinde değil
Bi sesler geliyor arada
Uyandırabilir kendini
Az uyuyayım ben de
Şu an ayakta olan bebişlere sesleniyorum
Uyuyun artık da anneleriniz de dinlensin :)

Yan yatırınca pek çeviremiyır aslında çabalıyor ama pes ediyor :)) uyuyunca bi diğer tarafına öbüründe diğer tarafına yatırıyorum bide çok derin uykuda genellikle yüz üstü yatırıyorum kafasını yan çeviriyor

Yuzustu yatrmak icin cok erken degil mi ?
Ben de gun icinde bir iki dakikalik yatiriyorum ama o sekilde uyutamam sanirim
Gerci benimki kucakta uyudugu icin aslinda yuz ustu yatmis oluyor
Ya atak mi geciriyor nedir kucakta degilse oyle bir agliyorki sabir kalmiyor

Azmettim bikac günlük sohbeti okumayı bitirdim G Gulum80 okudum okudum inanamadım Allah islah etsin hepsini akil fikir versin lutfen kendini suclama kocanın ve ailenin tavri akil alir gibi degil ki suçlu da olabilirdin çok kötü şeyler yapmis olsan bile a asla yalnız birakilmamalisin. Sen cok güçlü bir kadınsın çok güçlü bir annesin bunu unutma. Tahminimce esin cok toy babaligi sorumluluğu kaldiramadi belki agir geldi cahillik etti Allah akıl fikir vicdan versin tipis tipis gelip ayaklarina kapansin inşallah

Benim oglumda cok kusuyor. Oyle fiskirtarak degil ama hep dedigin gibi ustu başı batıyor. Cok gelince normal süt cikardigi da oluuor ama en cok sulu sut kesigi seklinde bir bilsem ben de normal mi?
Benim bebegimde surekli kusuyor hatta oladar fazlaydi bazen 5 dakika icinde 3. Ust degistirmak zorunda kaldim yogun yyogunkustu. Doktorun yaninda kusmustu fizyolojik reflu dedi . Alt degistime banyo gbi olaylari karni acken yap dedi birde malum emdikten sonra bir sure sirti dik sekilde durucak. Geceleri emincd cok kusmuyordu ama gunduzleri surekli kendini kastigi icin cok oluyor sanirim. Son gunlerde biraz azaldo sanirim kusuyor ama ilk zamana bakinca biraz daha az. Kustugu icin surekli miz miz. Emdikten sonra cocuk degisiyor resmen mide surekli hareketli olunca ogurmeler kusmalar yasam kalitesi dusuyor

Benim oglumda cok kusuyor. Oyle fiskirtarak degil ama hep dedigin gibi ustu başı batıyor. Cok gelince normal süt cikardigi da oluuor ama en cok sulu sut kesigi seklinde bir bilsem ben de normal mi?

Bzmkıde fıskrtarak degl genlde agznn kenarndan geluyo ıste bnde anlmadım aksam sık emzrmeyım dedm uyanıktı ıkı saat bekledm ama durmadı benmkı yıktı ortalıgı

Benim bebegimde surekli kusuyor hatta oladar fazlaydi bazen 5 dakika icinde 3. Ust degistirmak zorunda kaldim yogun yyogunkustu. Doktorun yaninda kusmustu fizyolojik reflu dedi . Alt degistime banyo gbi olaylari karni acken yap dedi birde malum emdikten sonra bir sure sirti dik sekilde durucak. Geceleri emincd cok kusmuyordu ama gunduzleri surekli kendini kastigi icin cok oluyor sanirim. Son gunlerde biraz azaldo sanirim kusuyor ama ilk zamana bakinca biraz daha az. Kustugu icin surekli miz miz. Emdikten sonra cocuk degisiyor resmen mide surekli hareketli olunca ogurmeler kusmalar yasam kalitesi dusuyor

Bzmkıde gece kusmuıo pek blmıuom walla napcm

Ben dd yeni uyuttum bakalım gececei hece uykusuna. Yazacaktim bugün ellerini emiyor diye neyse bari normalmis :))) gecen gece yatağından garip haeip sesler gelihor bir firladim korkuyla megerse elini sapirdatiyormus:p

Hepsı aaynı sanırım bzmkıde cop cop yemeyr doyamıyo sol yumrugunu sag elde hep havada

Gece nobetindeyiz.1 saat aayla uyanıyr.Gunduz o kadar cok uyursa... Geceleri 5-6 saat uyurdu:(Degisti yine duzen.

Gece nobetindeyiz.1 saat aayla uyanıyr.Gunduz o kadar cok uyursa... Geceleri 5-6 saat uyurdu:KK43:Degisti yine duzen.

Her haftA degsıyo bızmde aksam 7 ıle 9 arası meme reddı oluyodu o bttı smdıde 4 gbı uyanıyo aksam 10 11 i buluyo uyuması :(

Back