Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep hırıltı diye gittimBugn çok huzursuz uyumuyor bi türlü üstüne bu öksürük beni de çok huzrssz etti sırtında hırıltı his etmiyrm inşşh bronşit değldir kızlar bebeğim hasta olmasın
Ben dd yeni uyuttum bakalım gececei hece uykusuna. Yazacaktim bugün ellerini emiyor diye neyse bari normalmis :))) gecen gece yatağından garip haeip sesler gelihor bir firladim korkuyla megerse elini sapirdatiyormusBenim minik hala uyumadı
Elini kolunu yiyor
Bizim m hep oyle 2 ile 4 gun arasında yapiyor dr olabilir 4 gune kadar normal dediKızlar herkese merhaba benim oğlan 2 gündür kaka yapmadı... Gaz çıkartıyor ama kaka yok... Böyle birşey yaşayan var mı?
Yan yatırınca pek çeviremiyır aslında çabalıyor ama pes ediyor :)) uyuyunca bi diğer tarafına öbüründe diğer tarafına yatırıyorum bide çok derin uykuda genellikle yüz üstü yatırıyorum kafasını yan çeviriyor
Annem bu duruma yapacağım inan bişey yok malesef :))
Kızlar herkese merhaba benim oğlan 2 gündür kaka yapmadı... Gaz çıkartıyor ama kaka yok... Böyle birşey yaşayan var mı?
Benim bebegimde surekli kusuyor hatta oladar fazlaydi bazen 5 dakika icinde 3. Ust degistirmak zorunda kaldim yogun yyogunkustu. Doktorun yaninda kusmustu fizyolojik reflu dedi . Alt degistime banyo gbi olaylari karni acken yap dedi birde malum emdikten sonra bir sure sirti dik sekilde durucak. Geceleri emincd cok kusmuyordu ama gunduzleri surekli kendini kastigi icin cok oluyor sanirim. Son gunlerde biraz azaldo sanirim kusuyor ama ilk zamana bakinca biraz daha az. Kustugu icin surekli miz miz. Emdikten sonra cocuk degisiyor resmen mide surekli hareketli olunca ogurmeler kusmalar yasam kalitesi dusuyorBenim oglumda cok kusuyor. Oyle fiskirtarak degil ama hep dedigin gibi ustu başı batıyor. Cok gelince normal süt cikardigi da oluuor ama en cok sulu sut kesigi seklinde bir bilsem ben de normal mi?
Kucuk adam masallah sana
Annesi sen yine de cok baktirma
Bu tv isi iyi degil
Benim oglumda cok kusuyor. Oyle fiskirtarak degil ama hep dedigin gibi ustu başı batıyor. Cok gelince normal süt cikardigi da oluuor ama en cok sulu sut kesigi seklinde bir bilsem ben de normal mi?
Benim bebegimde surekli kusuyor hatta oladar fazlaydi bazen 5 dakika icinde 3. Ust degistirmak zorunda kaldim yogun yyogunkustu. Doktorun yaninda kusmustu fizyolojik reflu dedi . Alt degistime banyo gbi olaylari karni acken yap dedi birde malum emdikten sonra bir sure sirti dik sekilde durucak. Geceleri emincd cok kusmuyordu ama gunduzleri surekli kendini kastigi icin cok oluyor sanirim. Son gunlerde biraz azaldo sanirim kusuyor ama ilk zamana bakinca biraz daha az. Kustugu icin surekli miz miz. Emdikten sonra cocuk degisiyor resmen mide surekli hareketli olunca ogurmeler kusmalar yasam kalitesi dusuyor
Ben dd yeni uyuttum bakalım gececei hece uykusuna. Yazacaktim bugün ellerini emiyor diye neyse bari normalmis :))) gecen gece yatağından garip haeip sesler gelihor bir firladim korkuyla megerse elini sapirdatiyormus
Sikintisi yoksa normal
Benim kizimda hergun duzenli yapmaz
Gece nobetindeyiz.1 saat aayla uyanıyr.Gunduz o kadar cok uyursa... Geceleri 5-6 saat uyurduDegisti yine duzen.
Arkasına yastık koy canım ben öyle yapıyorumGüzel söylüyorsunda kuzum benim kizi ben ne tarafa yatirsamda kendi nasil rahatsa o tarafa ceviriyo kafasini nasil care bulabilirim ?