2017 Aralık Anneleri

Saat 2 de uyuttum 5 buçukta uyandı ve halen uyumadı.. emzrdim göğsümdeykn böğürdü ve olduğu gibi kustu 4-5 gecedr böle geceleri uyanık kalıyrz

Demekki doğruymuş bundan sonra bende 7 nolu dan randevu alayım.
Birde cnm senin dediğin d3 vitaminden aldım. 3 damla vermem gerekiyor 1kere püskürtsem olur mu yoksa damla şeklinde mi vereyim? Sen nasıl veriyorsun
Aynen canım bende püskürtme şeklinde yapıyorum bir kere ama içine sinmezse damla şeklinde de verebilirsin

Bizdede olmadı çok şükür hatta diğer günlere nazaran daha canlıydı huzursuzda olmadı...tekrardan çok teşekkür ederim düşünmen bile yeterli❤

Yok canım erken degil yastıksız düz bir şekilde yatırıyorum hatta 1 aylıkken başlamıştım çok rahat uyuyor karnının üstünde yatınca gazınıda çok rahat çıkarıyor karnı sıcak olunca hatta kafasını sağa sola kendi çeviriyor

Cok zor uykusuz kslmak.Gunduz iide gece sersemlesiyorum iice.
Nasıldı canım gece
Bizimki 1.30 gibi falan uyudu galiba
Çarşafta sallıyorduk en son
O derin uykuya geçemiyor nedense
Biz alıştırdık sallamaya
Gece de yanıma almışım bir ara emsin diye
Sonra dalmışım galiba azıcık
Üstünde sadece battaniye vardı
Çok hatırlamıyorum
İnş dalmamışımdır da bana öyle gelmiştir

Kızlar vaktımz olmuyoya mtfaga basıt bı sutlu tatlı yaptm 15 dkda hazır oldu tavsıye eserım malzemelerıde ewde bulunan malzemeler

Cok kotuydu canim.Gunduz uyuyunca gece cok uyandi.Saat basi mizladi.Ben de actır diye emzirdim hep.Gazıni da cikaramadik hic.Gunduz ii uyuyr.Geceler bozuldu.Aksam saatlerinde uyutmicam bakalim.Hamak besik almistim.Su an iki buklum onun icindr uyuyr.Kafa bi yerde,vucut bi yerde:))Biz de alistrdik carsafa.Hic iyi yapmadik.Tek kaldgmda cok zorlaniyrm uyutmak icin.Esim de hasta.Cok yoruldum gece.Onun,bebegin gazıni cikartmasi bile yükümu hafifletyrdu.

Ben çok uyumayınca gazını almadan yatrıyorum
Çünkü uyanıveriyor ve ağlıyor
Tekrar uyutana kadar çığlıklar
Gündüz daha kolay çıkıyor uyanık olunca
Uyurken zaten çıkartmıyor
Hamak bende mi alsam
Beşiği sallıyoruz ama hiç sevmiyor
Nerden aldın canım hamağı sen?

Kızlar pişik öncesi krem olarak sudocream kullanan var mı
Ben mustela aldım ama bitiyor
Onu denemek istiyorum
Kullanıp memnun kaldıysanız

Gece uyurken cikmiyor dogru.N11 den aldim canim.Carsafta yatis sekline benziyr ya dun 3 saat uyudu.Benim aldgm 99 tl,kaliteli bisey degil ama is göruyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…