How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Aralık Anneleri

Birde sen cebeci tip da cocuk icin hangi polikinige gidiyorsun ?
Herzaman 4 bolu polikinige gidiyordum bu sefer 2 noluya girdik. 2 noldu daki doktor daha bi ilgili geldi bana. Kimisi de 7 noldu polikikdeki doktor çok iyi diyo anlamadım
Aaa biz 7 nolu polikinliğe gidiyoruz böyle minnoş ilgili tatlı bi hanım görmedim kızıma sonda takarken bile bismillAllah çekti çok iyi gerçekten çok memnun kaldım

Güzel söylüyorsunda kuzum benim kizi ben ne tarafa yatirsamda kendi nasil rahatsa o tarafa ceviriyo kafasini nasil care bulabilirim ?
Yan yatırınca pek çeviremiyır aslında çabalıyor ama pes ediyor :)) uyuyunca bi diğer tarafına öbüründe diğer tarafına yatırıyorum bide çok derin uykuda genellikle yüz üstü yatırıyorum kafasını yan çeviriyor

Yan yatırınca pek çeviremiyır aslında çabalıyor ama pes ediyor :)) uyuyunca bi diğer tarafına öbüründe diğer tarafına yatırıyorum bide çok derin uykuda genellikle yüz üstü yatırıyorum kafasını yan çeviriyor
yok vallahi benim kiz ceviriyo asla koydugum poziayonda kalmiyo :$

Biliyorum o sayfayı ama çok katı kurallar benimki hayatta şırıngayla-kaşıkla vs. bişeyle almaz mamayı. Hastanede başladılar mama vermeye,kesmek mümkün olmadı 57 günlük olduk. Mememi de güzel emiyor ama doymuyor ağlıyor mecbur kalıyorum mama vermeye. Önceden çok üzülüyordum :/
Alıştırma bardağı kullandırıyorlar ama 3 aydan büyük olması gerek galiba
Biz de ilk hastanede vermiştik
Günde kaç cc veriyorsun canım
Ben de bazen emmediği zamanlarda şırıngayla vermeye çalışıyorum ama yarardan çok zarar
Hep kusuyor, bilerek yutmuyor
İstemiyor o şekilde beslenmek
Kaşık da şırınga da zor gerçekten
Ben de bu aralar memeye ikna ediyorum
Ya uyurken ya da uykuya dalacaken emiyor
Uyandığında falan aç olur emsin diyorum almıyor kesinlikle
Huydur geçer inşallah

Benim günlerdir anlattığım bu işte. 7 saat uyuyor benim oğlan mis gibi dinleniyorum ben vallahi.

Maşlh oğluna Canm Benm bebeğim 4 saat en fazla uyuyor ve dün gece 3-4 defa uyandrdı beni bugn de çok huzursuz aşıdan uyuyamıyor :( ben de o uykudan istyrm

Güzel söylüyorsunda kuzum benim kizi ben ne tarafa yatirsamda kendi nasil rahatsa o tarafa ceviriyo kafasini nasil care bulabilirim ?

Benm bebeğimde nasıl rahatsa öle dönüyor yan yatırıyrm sırt üstü çeviriyor kendini sen yastık kullanıyr Musun Canm ?

Alıştırma bardağı kullandırıyorlar ama 3 aydan büyük olması gerek galiba
Biz de ilk hastanede vermiştik
Günde kaç cc veriyorsun canım
Ben de bazen emmediği zamanlarda şırıngayla vermeye çalışıyorum ama yarardan çok zarar
Hep kusuyor, bilerek yutmuyor
İstemiyor o şekilde beslenmek
Kaşık da şırınga da zor gerçekten
Ben de bu aralar memeye ikna ediyorum
Ya uyurken ya da uykuya dalacaken emiyor
Uyandığında falan aç olur emsin diyorum almıyor kesinlikle
Huydur geçer inşallah
Gün içinde 3-4 kez 90cc hiç reddetmiyor valla daha versem cokcok içecek. Gece sadece meme emiyor neyseki

Bn hıc yuzustu yatıtamıuorm aglıyo heöen 1 dk en fazla

Aaa biz 7 nolu polikinliğe gidiyoruz böyle minnoş ilgili tatlı bi hanım görmedim kızıma sonda takarken bile bismillAllah çekti çok iyi gerçekten çok memnun kaldım
Demekki doğruymuş bundan sonra bende 7 nolu dan randevu alayım.
Birde cnm senin dediğin d3 vitaminden aldım. 3 damla vermem gerekiyor 1kere püskürtsem olur mu yoksa damla şeklinde mi vereyim? Sen nasıl veriyorsun

Kzlar bebegım bazı gnler cokmkauıuo ya bıngunde uc sort defa omzo boynu ıslancak seklde kusuyo benmı usuyorm omu usuyo anlamıyorm dıkkatte edıyorz ama :KK43:
Benim oglumda cok kusuyor. Oyle fiskirtarak degil ama hep dedigin gibi ustu başı batıyor. Cok gelince normal süt cikardigi da oluuor ama en cok sulu sut kesigi seklinde bir bilsem ben de normal mi?

Canım asıl ateş yapan verem zaten bizde çrşmba olduk ateş olmadı gitmeden vermiştim bende bişey olmaz korkma.... Ayrıca geçen yazmıştım görmedin galiba hediye için çok Teşekkür ederim Canım çok beğendim çok güzel ❤
ateş olmadı şükür veremi haftaya yapıcaklar rotavirüs yaptırdım bugünde ağızdan doktoru yaptı yok görmedim msgını rica ederim sağlıklı hızurlu günlerde kullan benden küçül bir anı ☺️

Kızlar bebeğim bugn çok öksrdü sağlık ocağında aile doktoru ciğerlerini dinledi bişeyi uok dddi birz balgamı var bu yüzden öksürr mü sizce sabahtan şimdiye azdı sanki öksürük ve çok hapşırıyor :( :KK61:

Bugn çok huzursuz uyumuyor bi türlü üstüne bu öksürük beni de çok huzrssz etti :( sırtında hırıltı his etmiyrm inşşh bronşit değldir kızlar bebeğim hasta olmasın :(

Back