- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
22 derece cok sogyk degil mi canim petegi neden kapattin.bize dr en az 24 ila 26 derece olcak dedi.bizim 28 den asagi dusmuyo bazen petegi kisiurm soguk oluyo hapsiriyo bebek.ac petekleri bebekler sicakta buyur tabi cok sicak olmamasi lazim ama 22 de soguktr annen yaa ben o da da baska odaya gecerken vile yelek sapka takiyrmAbladan gecmistr o zmn. Su kısi bi atlatsaydik hayirlisiyla.
Canım bizim tek çarşamba geliyormuş verem aşısı o yüzden dün vurulduk, ateş şuana kadar olmadı çok şükür ama tetikdeyim ver calpol gitmeden ver bi. Çay kaşığı... Kilosu 5 buçuk olmuş enson bi aylıkken 4.600 dü boyuda 59 cm olmuş 4 cm uzamış aman yaa sağlıklı olsunlarda kilo milo hikaye, banyo yaptırırken olduğu kadar yıka nasılsa filede yatıyor bişey olmaz yapamam diye bişey yok sen herşeyi başarırsınKuzum insallah atesi çıkmamıştır bizi niye ayın 23 ne çağırdılarcalpol verdin mi versem mi diyorum ben rota virusu aşısını da yaptiracam ebede tekim gece cuma çıkarsa diye odun.kopuyo BI de boyu kilosu nasil
Bizim de var çukurluk
Doktor gerek yok demişti
Başka doktor baktırın dedi
Bir sonraki kontrolde baktırcam ben de
Muhtemelen birşey yoktur canım
Çoğu bebekte oluyor sanki
Canım ben ateşi çıkmadığı halde her ihtimale karşı gece yatmadan 1 çay kaşığı verdim çıkacak olursa önlesin diye öyle yapabilirsin Rabbim sana yardım eder Allahın izniyle çıkmaz ateşiKuzum insallah atesi çıkmamıştır bizi niye ayın 23 ne çağırdılarcalpol verdin mi versem mi diyorum ben rota virusu aşısını da yaptiracam ebede tekim gece cuma çıkarsa diye odun.kopuyo BI de boyu kilosu nasil
Canm bence sizin aranızda ipler kopmuş kaynananı aramalısın artık belkide orda değil başka biri var hayatinda neler duyuyoruz artık eğer ordaysa da ona göre tavır alırsinAllah razı olsun canim artık gözümden de gönlümden de düştü eve gelse bile sadece çocuğun aynı evin.içinde duracam bide godecek yerim olmadigi icin degilse benden ona es olmaz artik keske zAmanında dinleseydim çok pişmanım tek iyi ki dedigim evladim
Ateşini kontrole et yükselme eğilimi varsa ona göre verirsin canım
Biz 10da vermiştik calpol bir de akşam 5 gibi vermiştik
Takip ettik sürekli
Yükselmedi şükür
Kilonuz boyunuz nasıl?
Kaç günlük oldunuz canım?
Senden hicbirsekilde alamaz oğlunu canim için rahat olsun ben netten biraz araştırdım 7 yaşına kadar ne olirsa olsun annenin hakkı çocuk sonrada tekrar mahkeme oluyor çocuğun kararına ve hakimin kararına bağlı oluyor kimse kalacagi
Ayni seyleri yasamisiz canim 8 yıldır tanıdığım sevdiğim adam bambaşka bir insan çıktı oncedn tartisiridok ama aynı yataga girdik mi unuturduk ne olursa olsun elimi simsiki tutup oturdu çocuk oldu çok değişti artık gelse ne gelmese ne.koptum artik
Odada canim normal soba sobanin içindeki kova gibi kazan var ya bizim odunluk disarda alt katta karanlıkta akşam disari bahçeye ciktim
Bakıldı yani dr bi baktı bişey olmaz bundan dedi sizinde bişey yoktur canım
Öyle diyorlar da ben kapatmadım petekleri
Hatta banyo zamanı klimayı açıyor eşim salonu bi 30 yapıyor banyo bitip de giydirene kadar
Normalde de 25 falandır sanırım
Üşüyecek diye korkumdan terletiyorum ben de
Çok korkuyorum
Bizim de hapşırma ve öksürük var arada
Üstüne bir de beslenmeme ekleniyor
Ablası hastaydı ya ondan olmuştur belki canım
Siz gidin bir dinlesin ciğerleri
Biz her gün burun açıyoruz
O kadar çok çıkıyor ki
Zararlı mı yararlı mı bilmem ama onu yapmasam hiç nefes alamıcak yavrum
Şu kışı atlatmaya az kaldı
Az daha dayanmamız lazım
Geçmiş olsun canım
Yok mu seni götürüp getirecek birisi canım
Maddi durumun el veriyorsa bir taksi çağır
Onunla git gel
Beklesin seni
Hemen bitiyor zaten ordaki işin
İçime sinmiyor hiç senin bu durumun
Yarına gelir belki yavrunun aşısı için
Bu kadar düşüncesizlik olmaz
Aklıma şu geliyor
Acaba sana kızdı da aklı başına gelsin diye mi yalnız bıraktı
Ki asla ve asla yalnız bırakmaması gerekir
Kesinlikle yaptığı yanlış
Eşinin neden böyle davrandığını anlamaya çalışıyorum sadece
En kötü başka odada yatardı uyurdu
Yavrusunu asla yalnız bırakmazdı
Dayan güzelim
Bunlar hep tecrübe, bilgelik olacak sana
Olgunlaştıracak seni bu yaşanmışlıklar
Daha da güçlü yapacak
Kızlar ben zehirlendim sanirim eşim kola almıştı yarım bardak içmiştim dün akşamdan beri ishalim bi kere de kustum baktim son kullanma tarihi gecmemis afedersiniz ama geyirtiyo ağzıma kola tadı geliyo hastaneye gitmelimiyim bebeğe geçer mi@Koala anne
Yok çok kötü değilim o kadr kendim için değil bebek için endişeleniyorum sütümden ona geçer mi kustuktan sonra rahatladım daha iyi midem .Kendnı kötu hasedıyosan gt bnce mıden faln nasıl
Yavrum niye içtin yaa ne gerek vardı git bi tahlil bişey yaptır koka ishal yapmaz çünkü aksine ishali önler başka ne yedinKızlar ben zehirlendim sanirim eşim kola almıştı yarım bardak içmiştim dün akşamdan beri ishalim bi kere de kustum baktim son kullanma tarihi gecmemis afedersiniz ama geyirtiyo ağzıma kola tadı geliyo hastaneye gitmelimiyim bebeğe geçer mi@Koala anne
Yok çok kötü değilim o kadr kendim için değil bebek için endişeleniyorum sütümden ona geçer mi kustuktan sonra rahatladım daha iyi midem .
Tabi alakası yok kullanmadiysa ama fazlası bingıldağın erken kapanmasina neden oluyor diye biliyordum ben sadece .İyide canım arkadaşımız hiç kullanmamış ki hrm netdrkilere çok itibar etmemek lazım her kafadan ayrı ses çıkıyor onunla onun alakası yok o ayrı o ayrı . Erken kapanmasında ayrı bi sebep var d3 kullanmadığı halde ona bağlanır mı hiç mantık almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?