• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Tabi alakası yok kullanmadiysa ama fazlası bingıldağın erken kapanmasina neden oluyor diye biliyordum ben sadece .

Hemsıreye gostersm bn sabah bıraz kapandı gbı dedım kapanmamıs daha nrmal dedı 3 aydan snra kapanrmı ne dedı

Canim ailesini aramam ki onların araması gerekir eğer huseyin ordaysa onların yok göstermesi lazım haberim yok.nerde ne yapıyı ne ediyo artık.yoruldum pas ettim.aramayı kestim
Zaten bu erkekleri de arayinca daha bir ben haklıyım havasına giriyorlar.

Öyle diyorlar da ben kapatmadım petekleri
Hatta banyo zamanı klimayı açıyor eşim salonu bi 30 yapıyor banyo bitip de giydirene kadar
Normalde de 25 falandır sanırım
Üşüyecek diye korkumdan terletiyorum ben de
Çok korkuyorum
Bizim de hapşırma ve öksürük var arada
Üstüne bir de beslenmeme ekleniyor
Ablası hastaydı ya ondan olmuştur belki canım
Siz gidin bir dinlesin ciğerleri
Biz her gün burun açıyoruz
O kadar çok çıkıyor ki
Zararlı mı yararlı mı bilmem ama onu yapmasam hiç nefes alamıcak yavrum
Şu kışı atlatmaya az kaldı
Az daha dayanmamız lazım
Geçmiş olsun canım
Sagol Nilguncum.Doktora gittik.Cok sukur cigerlerinde bisey yokmus.Burnuna cok serum sıkıyoruz ,yutuyr,zarari olur mu dedik.Yok aksine yutmasi daha iyi,genizi acar dedi.Banyo yapinca biz de isiticiyi acıyrz.Terletp usutmek en kötüsü ama sanki bizdeki sıcaklikta da üsüyr,burnu tıkanıyr.Bugun yatak odasını acayim bakayim.Besleniyrdur canim o korkma.Bizimki o kadar az emiyor ki,bağırış,çıgırıs.Doktora dedim 5 dakika surmuyor dedim.Artik hızlı cekiyrdur dedi.

22 derece cok sogyk degil mi canim petegi neden kapattin.bize dr en az 24 ila 26 derece olcak dedi.bizim 28 den asagi dusmuyo bazen petegi kisiurm soguk oluyo hapsiriyo bebek.ac petekleri bebekler sicakta buyur tabi cok sicak olmamasi lazim ama 22 de soguktr annen yaa ben o da da baska odaya gecerken vile yelek sapka takiyrm
Anlamadim canim inan evi soguttuktan sonra burun tikanikligi artti iyice.Acicam petegi bakalim gece

Back