- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
MaşAllah 1 kg 50 gr almış olması gerekenden fazla bile almışGecen ay 4200 du 54 cm
5 hafta oldu 5250 58 cn olms
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşAllah 1 kg 50 gr almış olması gerekenden fazla bile almışGecen ay 4200 du 54 cm
5 hafta oldu 5250 58 cn olms
Allah razı olsun canim artık gözümden de gönlümden de düştü eve gelse bile sadece çocuğun aynı evin.içinde duracam bide godecek yerim olmadigi icin degilse benden ona es olmaz artik keske zAmanında dinleseydim çok pişmanım tek iyi ki dedigim evladimZor çok zor o kadar yılını ver emek ver aileni geride birak onu sec oda şimdi kalksın böyle yapsın yediremiuor insan kendine. canm allah sıkıntılarını götürsün valla bol bol dua ediyorum senin icin inşallah sıkıntılarınız geçicek allaha olan ümidini kesme hicbir zamn hayırlı olanı iste kaynananida allaha birak yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz heleki ah alıyosa.senin döktüğün o gözyaşları sorulur.
Yok canim pazardan bu yana yok ses seda yarinda asi var elim kolum bağlı insallahnyagmur yagmaz
Odada canim normal soba sobanin içindeki kova gibi kazan var ya bizim odunluk disarda alt katta karanlıkta akşam disari bahçeye ciktimNrmal sona deglmı o odada deglmı sona
Ayni seyleri yasamisiz canim 8 yıldır tanıdığım sevdiğim adam bambaşka bir insan çıktı oncedn tartisiridok ama aynı yataga girdik mi unuturduk ne olursa olsun elimi simsiki tutup oturdu çocuk oldu çok değişti artık gelse ne gelmese ne.koptum artikEwet bzde sevrk ewlendık ama ızun hıkaye cnm cok farklıymısz meher aılesı sorun brlkte yasıuo gbıyız onlarn evınıde esm yönetıyo o olmdan ekmk bıle almzlar edm alr aksm bırskır daha nelr. Ne haysllerle rwlendm ama ıkımızn hayatı olmadı bu gttkce ınatlastık ıste koptk ıyıcr esım kıncıdr bde beb kın tutamm ama smdı bnde sogumusum demkkı cık kırıldm artık yorldm.. allahm buyuk hayrlsnı gıstersn dıye dua efçdıyorm
Canim ailesini aramam ki onların araması gerekir eğer huseyin ordaysa onların yok göstermesi lazım haberim yok.nerde ne yapıyı ne ediyo artık.yoruldum pas ettim.aramayı kestimVıledaya koy sıl ıste cnm bn öle yapmstm duzenlı gergn yap. 3 5 yada 7 gun.. sureyıde ac .. ama esnnde ewe gelmesı lazım aradnmı ne dıyo.. arıcagın knse ykmu aılesnden
Canım taksiye bin git bide kömürünü kovanı bi poşete koy yedek kova varsa ona hazırla akşam karanlıkda inme aşağı Allah korusun başına bişey gelir dışarısı sapık ve iftira atacak namussuz dolu iftira falan atarlar Rabbim sizi imansız kötü niyetli insanlardan korusun yavrum benim yaa...Yok canim pazardan bu yana yok ses seda yarinda asi var elim kolum bağlı insallahnyagmur yagmaz
Valla ben dr kanama si çok olup geri çıkaranlar duydum. İnşallah benim bu hal regl dir de onla alakali değildirBen de gitmedim kontrole. Ara ara kanama olur demişti bana ebe. Sağlık odağındaki ebe taktı bana
şimdi düşünüyorum da beni iseven seven adam asla pazar gününden beri bizi tek bırakmazdı ama allah büyük canim 2 gündür sobayı yakabiliyorum başa gelin mecbur olunca hepsi yapılıyormuş pazar gününden beri adam yok hayır cirkinim yada namussuzluk yaptım desem anlayacam gelmmesini ama evden disari çıkmayan.biriyim ama dediğin gibi allah büyük ben kndimi gectim yüce rabbim kizimin hakkını cikarsin o aileden kizimin babasından da artık.eşim demeye dilim.varmiyor
Öyle diyorlar da ben kapatmadım petekleriMinigimi koruyamadimBurun akıntısi ve hapsırık artti.Doktora gidicez.Ablasi da hep maskeyle dolastı yavrum.Esim cocuk usudu diyr.Doktor 22 derece olsun oda sicakligi dedi.Petekler kapalı.Bizim Odanin sicakligi 23.5 nem 51.Usumus mudur?
Artık kizimin babasından yana umudum yok kuzum 5 gün oluyor gelse gelirdi ben kendimi gectim kizini merakederdi hasta miiyi mi diye ben ilerde kızıma bugünleri nasil anlatacam kizim için ayakta durmak lazım yarın asi var bugün.banyo yaptiacam tek yaptoramiyorim vücudunu file de yikiyprum ama kafasını yikiyamiyorum asiya nasil goturcem bilmiyorum sağlık ocağı uzak bide yağmur yağarsa ne yapacam bilmiyorum babası denen o vicdansız bunları düşünmüyor bileAh annem yaa vallahi sana hiç kıyamıyorum ben okurken bile gözlerim doldu kızlarımı koydum senin yerine kıyamam yavrum..... Yakınımda olsan seni kimselere muhtaç etmem yavruna bile bakarım.... Az sabr Rabbim elbet görüyor sen çok güçlü bir annesin inançlısın Allah kimsenin yanına bırakmaz asla o sabiyi korur srni korur dualarım seninle... Olmaz canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz....ne olursa olsun anne babanın sana kıyamaması lazım hele annenin... Anlamıyorum bunları ben insan rahat uyuyamaz boğazından lokma geçmez evladı dardayken hele bide minicik yavrun var... Sen bu işin üstesinden gelirsin brn sana sonsuz güveniyorum kimsem yok sakın deme Allah var gam yok Elhamdülillah.. Hep ben yaparım ben başarırım kşmseye muhtaç değilim Allahın izniyle de kızına güç ver... Hatalar insanlar içindir önemli olan Allaha sığınman kimse sütten çıkma ak kaşık değil sen kendin ettim diyemezler....ayrıca srnin imzan olmadan hesabı asla boşaltamaz, aklıma büyü benimde geldi dua et şeytan görünümlü insanları sendrn yavrundan uzak tutsun inşAllahhhhh
Gündüz de mi 4-5 saat kalabilirCok emzirince duzenleri bozuluyr canim.Gazdan rahatsz oluyrlar.3 saatten once vermrmek lazim artık bence.Doktor da 4-5 saat kalabilir artik dedi.Mızlayinca emzirme hemen.Bizimki ne zmn mide bosaliyr o zmn rahat uyuyor
Senden hicbirsekilde alamaz oğlunu canim için rahat olsun ben netten biraz araştırdım 7 yaşına kadar ne olirsa olsun annenin hakkı çocuk sonrada tekrar mahkeme oluyor çocuğun kararına ve hakimin kararına bağlı oluyor kimse kalacagiBenım en korktgm sey oflumdan ayrı kalmak olr cunku bılıyorm benım aklıma gelmeyen esımın aklına gelr bunn sınyallerınıde verdı cunku herseyı beklıyorm ondan malesef
Ateşini kontrole et yükselme eğilimi varsa ona göre verirsin canımKzlar bız asımızı vrdurduk cıkmdan az sırngayla parol vermstm bıda ne zamn vermelıyım 8 de vermstım
Bilmiyorum canim nerde olduğunu onlar hicbirzaman beni istemedi ki okumus yabanci gelin istemediler boz bosamsak işlerine gelir 2 gündür yakmayi başardım ama kazan.kaldırmak belim kopacak gibiagriyor artik gugumle çaydanlık koyuyorum canimesin ailesinin yaninda mi canim kayinvalidenlerden biri de mi gelmiyo hic kardesi falan yok mu.nasil insanlar ya allah islah etsin.sobayi ykarken altina iyice gazete doldur ustune tahta yine gazete oldur.onun uzerine bi kac tane ufak ufak komur at tahtasini bol koy baktin kor oldu komuru posetleyip at sonemz daha cabuk yanar.bide ustune bisey içinde su koy güğüm derler bizde yada tencere ile kou daha çök isi verir tem iceriisni nemlendirir
Bizim de var çukurlukBıde kuyruk sokmnda cukrluk vardı onu gosterdm doğumsal dedı yktrasnla baklm dedı haftya cuma bakılcak kalca testylw brlkte ınsallh sıkntı cıkmaz
Yok mu seni götürüp getirecek birisi canımYok canim pazardan bu yana yok ses seda yarinda asi var elim kolum bağlı insallahnyagmur yagmaz
Kuzum insallah atesi çıkmamıştır bizi niye ayın 23 ne çağırdılarcalpol verdin mi versem mi diyorum ben rota virusu aşısını da yaptiracam ebede tekim gece cuma çıkarsa diye odun.kopuyo BI de boyu kilosu nasilKızlar aşıdan geldik hiç içime sinmiyor ama ikilemde kaldım yaptırdım....aile hekimi banyo yaptırmayın ateşi çıkabilirler falan aşağı hemşirelerin yanına iniyorum ateş yapmaz banyo yaptırın o eskidendi diyor, dr gelmeden calpol içirdin mi az bişey diyor hemşireler niye içiriyorsun diyor hay dedim ben sizin yapacağınız işin .. Ben bildiğimi gördüğümü tecrübemle uygulama yaparım dedim, hemşire emzik verme diyor e diyorum gece sabaha kadar beni sömürüyo, bana dönmüş eeeee anne olmak kolay mıııı. . Tövbe yarabbim dedim biliyorum 4. Bu! Bi ukalalık bi haller hayret yaa!
asi vuruldktan sonra eve gelince bi cay kasigi calpol ver cok sarma bebegi bizim cikmadi atesimiz 3 gunde yikanmiyck dedi.arada olc atesini canim bisey olursa taksi cagirirsn.kendi annen ile gorusmuyo musun onunla konus anneler kiyamaz.ne bilim cok garip geliyo bana bi babanin evladini düşünmemesi.gun gelecek yalvarack sana bi kez goreym diye.bu zor gunler gececek insallah uzme kendini sen tek basina da yapablrsn guclu dur.korkma iğneden falan sende tutablrsn.benm esim yanimdaydi ama ben tuttm vurukurken taksi ile git gel paran varsa yoksa da uste babandan bunu da yapsin artikKuzum insallah atesi çıkmamıştır bizi niye ayın 23 ne çağırdılarcalpol verdin mi versem mi diyorum ben rota virusu aşısını da yaptiracam ebede tekim gece cuma çıkarsa diye odun.kopuyo BI de boyu kilosu nasil