2017 Aralık Anneleri

Yok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdne
Banada çocuk onkoloji profu ki kadın amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı yani o söyledi 3. Kızımda sorun vardı ona gidiyorduk.... Valla kuzum nasıl istersen içine sineni yap derim ben benim bildiğim bu

Selam bacılar biz bugun kontrole gittik kalca ultrasonuda cekildik artik cift bez kullanmiycaz acilar duzelmis yarın aşi var giderken calpol verdyim mi diye sordum olk karna asilari vermen iyj olur cay kasigimi diye sordum kilosundan dolayi cay kasiginin az gelivegini yarim olcek vermem gerektigini soyledi rota virusu aşisinida bu ay degil 3. Ay hastanede yapariz dedi kesinlikle tavsiye ediyorum yapilmali dedi

Banada çocuk onkoloji profu ki kadın amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı yani o söyledi 3. Kızımda sorun vardı ona gidiyorduk.... Valla kuzum nasıl istersen içine sineni yap derim ben benim bildiğim bu
Verdim şimdi canım hep veriyim de. Doktor à gitureyum bi yarin

vorones Sen diyince arastrdim canim.Bıngildagn kapanmasından cok bas cevresinin buyumesi onemliymis.Bas cevresi buyuyorsa sıkınti yok diyrlar.D3 de erken kspanmasina sebep olmaz diyrlar
Ben de biraz okudum da. Öyle galiba. Verdim şimdi. Unutmadan veriyim he o de. Ama doktor bi gorşün bakalım

G Gulum80 nerdesin kuzum yaa keşke bi numaranı alsaydım en azından iyi olduğunuzu öğrenirdim yine sesin soluğun kesildi merak ediyorum seni.....

Neye gıre gec kapanmasını ıstıyosun cnm dogrusu nedr bunn hıc bulnıuorm
Canım bıngıldak hemen kapanmamalı çünkü beynin gerekli hacmine rahatlıkla ulaşıp büyümesi lazım beyin gelişimi için çok önemli en geç 18 aya kadar milim milim kapanır.. Bıngıldak 7 katdan oluşur üst kapansa bile alt katmanlar daha açık kalır biz onu anlayamayız ama üst tabakanın belli zamana kadar kapanmamalı hatta 7 yaşındaki bir çocuğun bile bıngıldak kemiği kafatasının diğer taraflarına göre daha hassasdır darbe alımında Allah korusun ölüme sebep olur çok dikkat etmek gerekir....

Bunn takıbı yapılıyomu peı hastanede galan

Bunn takıbı yapılıyomu peı hastanede galan
Tabi canım yapılmaz mı mesela aile hekimine gittiğinde hemşireler baş çevresini ölçer sonra bebeğin tepesini parmağıyla kontrol eder ölçüsünü not eder yarın dikkatli izle mutlaka yapacaklar aylık kontrolünü yaparken hastanede dr aynı şeyleri yapar belki gözünden kaçmıştır

Canım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol için

Canım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol için
Git canım niye ihmal ediyorsun böyle şeyleri ben bişey taktırmadım ama kanamam düzensiz 40 üstüne hemen oldum bi hafta sonra 3 gün tekrar oldum şimdi ses seda yok

Ailem kapıyı kapadı var canim allah şükür bankdan ortak hesbimiz var ya benim imzam olmadan hesaptan tum parayi cekemez dimi

Gulum benim bildigim kadariyla hesab acilirken size sormuslardir kisilerden herhangibiri olmadan para cekilenilir mi diye
SiZ evet dediyseniz cekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…