- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Banada çocuk onkoloji profu ki kadın amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı yani o söyledi 3. Kızımda sorun vardı ona gidiyorduk.... Valla kuzum nasıl istersen içine sineni yap derim ben benim bildiğim buYok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdne
O zaman mantık olarak hızlı kapanmaması gerekmiyormu kullanmadığı içinBen d vitamini kullananlarda daha hızlı kapanıyor diye biliyorum.
Verdim şimdi canım hep veriyim de. Doktor à gitureyum bi yarinBanada çocuk onkoloji profu ki kadın amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı yani o söyledi 3. Kızımda sorun vardı ona gidiyorduk.... Valla kuzum nasıl istersen içine sineni yap derim ben benim bildiğim bu
Ben de öyle biliorm da ondan kullanmadimBen d vitamini kullananlarda daha hızlı kapanıyor diye biliyorum.
Götür tabi hayatım sakın ihmal etme önemli bu durumVerdim şimdi canım hep veriyim de. Doktor à gitureyum bi yarin
Benim ilk oğlanın 12.aya kadar kapanmasina bakiolardi bunun kapandı bileNeye gıre gec kapanmasını ıstıyosun cnm dogrusu nedr bunn hıc bulnıuorm
Ben de biraz okudum da. Öyle galiba. Verdim şimdi. Unutmadan veriyim he o de. Ama doktor bi gorşün bakalımvorones Sen diyince arastrdim canim.Bıngildagn kapanmasından cok bas cevresinin buyumesi onemliymis.Bas cevresi buyuyorsa sıkınti yok diyrlar.D3 de erken kspanmasina sebep olmaz diyrlar
Canım bıngıldak hemen kapanmamalı çünkü beynin gerekli hacmine rahatlıkla ulaşıp büyümesi lazım beyin gelişimi için çok önemli en geç 18 aya kadar milim milim kapanır.. Bıngıldak 7 katdan oluşur üst kapansa bile alt katmanlar daha açık kalır biz onu anlayamayız ama üst tabakanın belli zamana kadar kapanmamalı hatta 7 yaşındaki bir çocuğun bile bıngıldak kemiği kafatasının diğer taraflarına göre daha hassasdır darbe alımında Allah korusun ölüme sebep olur çok dikkat etmek gerekir....Neye gıre gec kapanmasını ıstıyosun cnm dogrusu nedr bunn hıc bulnıuorm
Canım bıngıldak hemen kapanmamalı çünkü beynin gerekli hacmine rahatlıkla ulaşıp büyümesi lazım beyin gelişimi için çok önemli en geç 18 aya kadar milim milim kapanır.. Bıngıldak 7 katdan oluşur üst kapansa bile alt katmanlar daha açık kalır biz onu anlayamayız ama üst tabakanın belli zamana kadar kapanmamalı hatta 7 yaşındaki bir çocuğun bile bıngıldak kemiği kafatasının diğer taraflarına göre daha hassasdır darbe alımında Allah korusun ölüme sebep olur çok dikkat etmek gerekir....
Zeytin yağı surmeyin diyor uzmanlar. O da asidik çünkü ve deriyi kalınlaştırıyor diyorlar.
Tabi canım yapılmaz mı mesela aile hekimine gittiğinde hemşireler baş çevresini ölçer sonra bebeğin tepesini parmağıyla kontrol eder ölçüsünü not eder yarın dikkatli izle mutlaka yapacaklar aylık kontrolünü yaparken hastanede dr aynı şeyleri yapar belki gözünden kaçmıştırBunn takıbı yapılıyomu peı hastanede galan
Isıtıp asidini alman lazım o zaman zararı olmuyor önemli olan asidinin alınmış olmasıHerkes bısey dıyo kıme neye ınanacagımı sasrdım walla
Amiiiiiiiiiin inşAllah iyilerdir inşAllah....Bnde merak edıyorm su donemde en onemlı sey es destegı allahm yardmcısı olsun ınsalah
Canım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol içinCanım bıngıldak hemen kapanmamalı çünkü beynin gerekli hacmine rahatlıkla ulaşıp büyümesi lazım beyin gelişimi için çok önemli en geç 18 aya kadar milim milim kapanır.. Bıngıldak 7 katdan oluşur üst kapansa bile alt katmanlar daha açık kalır biz onu anlayamayız ama üst tabakanın belli zamana kadar kapanmamalı hatta 7 yaşındaki bir çocuğun bile bıngıldak kemiği kafatasının diğer taraflarına göre daha hassasdır darbe alımında Allah korusun ölüme sebep olur çok dikkat etmek gerekir....
Ne demek canim şifa olsun kuzuyaCanim cok sagol tavsiyen icin.Tereyagi yapmadim ama sut damlattim.Gercekten bugun daha iyi.Tesekkur ederim
Git canım niye ihmal ediyorsun böyle şeyleri ben bişey taktırmadım ama kanamam düzensiz 40 üstüne hemen oldum bi hafta sonra 3 gün tekrar oldum şimdi ses seda yokCanım ben bu spiral içinde 1 ay kontrolune gitmedim. .ara ara şimdi gene kanama oluo . Senin nasıldı. Bi de gene alttan mi bakio kontrol için
Ailem kapıyı kapadı var canim allah şükür bankdan ortak hesbimiz var ya benim imzam olmadan hesaptan tum parayi cekemez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?