• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kzlar kanguru kullanan varmı. Aksamları huysuzlanıuoya bebıs bıraz koysak ıcıne odada dolansk naslmolr dıaarda kullanamayz zaten duruyo oyle zararı olrmukı hem bacak kalca acısındann hemde erkk bebege ıyı olmaz falan dıye duymstm. Alttanda haff elle desteklesek tam otrmams olr ne dersınızz

Ben bi Aydr d3 kullanmıyrm Canm :KK43: sağlık ocağınn verdiği ii değl diye duydum kullanmadım
Canım bundan alın öncedende bahsettim 1 sene son kullanma tarihi 50 küsür bişey kilosuna ayına göre damla sayısı onu eczanede sorarsınız lutfen şiddetle tavsiye ediyroum, sağlık ocağınn verdiği bi işe yaramaz

Eklentiler

• IMG-20180205-WA0001.jpg
    IMG-20180205-WA0001.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım d3 bıngıldağın geç kapanmasına sebep olur erkenden kapanmasına değil sana kim dedi bunu halbuki tam tersi
Yok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdne

Canım bundan alın öncedende bahsettim 1 sene son kullanma tarihi 50 küsür bişey kilosuna ayına göre damla sayısı onu eczanede sorarsınız lutfen şiddetle tavsiye ediyroum, sağlık ocağınn verdiği bi işe yaramaz

Teşkr ederm Canm cuma günü aşımız var o zamn alırm :KK15:

arkadaşlar pek gidemiyorum G Gulum80 cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun.biz de enfeksiyon cigerleri inmişti ocak 23 ten beri tedavi görüyoruz bugun 2 ay 20 günlük oldu henuz aşısını yaptırmadım.
Geçmiş olsun canm su kış atlataydik yazın sıcakla uğraşmak daha kolay valla

Canım yapar mısın bilemem ama bana halam soledikten sonra ben yapıp faydasını gördüm ben yazayim da gerisi sana kalsın. İki burun deligine de çok az şekilde tereyag bırak böyle nokta kadar o eriyecek içeri doğru ve sütünden damlat iki deligede tereyag eriyerek yumusatiyo anne sütü de inanılmaz hızlı iyilestiriyor
Canim cok sagol tavsiyen icin.Tereyagi yapmadim ama sut damlattim.Gercekten bugun daha iyi.Tesekkur ederim

vorones vorones Sen diyince arastrdim canim.Bıngildagn kapanmasından cok bas cevresinin buyumesi onemliymis.Bas cevresi buyuyorsa sıkınti yok diyrlar.D3 de erken kspanmasina sebep olmaz diyrlar

Eklentiler

• Screenshot_20180221-180510.png
    Screenshot_20180221-180510.png
    124,6 KB · Görüntüleme: 52
Gnde ıkı defa falan zeytnyagı suruyodm. Buhun unıbabynn ğişik kremını surdum blmıuorm fayda edermı.. yarnda bepantıl denerm oda var.. acık brakıyorm her sefernde olmasada rahatlıyo dıye ama esım laf edıyo hasta olr dıye delrtıyo benı:KK11:
Zeytin yağı surmeyin diyor uzmanlar. O da asidik çünkü ve deriyi kalınlaştırıyor diyorlar.

Back