• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm

Hcbısey demıcekmı dktr hemsıre bıze bız herseyı kendmzmı takp etcez yanı ben hıc duymadm bıngıldagn kapanması gerk galan dıue neyw gore bılcm onu yarn dktrmınsorayım gtmsken untmaSam

Canım sarı mı mavi mi gerçi ikisininde etken maddesi aynı olduğundan özellikleri aynı sadece pomat olanın hametan krem dışında yağ var daha etkili

Pomad cnm olrmu.. unıbaby bısık kremı aurdm bnun onu deneym.. yarnda bunu deneym olmazsa o dedgn kremdnde alrm

Ne kadr sacma farklı tıpmı okuyo bunlar öle bısey varda ne dıye her gttgmZde ölculuyo. Dızlere cok bastrmamak gerk demekkı. Bebeklerın sırtnı gögsunuze dayayıp alıuomusunuz kucagınıza pekı o aekldede bacaklardan tutuluyo arada alıyorm öle ben ama
Ben oyle tutyrm genelde.Bi elimi bacaginjn arasina koyuyorum.Cok rahat edyr

Yarını atlatsaydım hayrlısıyla bnde hastaneyede gtcem galan bıdr esım ızın alamadı kaynanagılle gtcem mecburen.. buhunde pişik olma oğlumn pıpısınn altı braz :KK43: krem surdum sık sık drgsytıyorm bezını pamukla suylada sıkıuotm ama sıcaktan heralde cok ısınıyo bazen oda sobadan.. bezını actgmda habalandrsam altnı az kapatmasam faydası ılrmukı
Canım oda sıcaksa ac bezi altına eski bir bez ser.userinide ört eski bezle oh rahatlar çocuk...ben arada açıyorum öyle.pamugu da islst sil.kremi de sur bunu birkaç gün yap bence çok etkisi olacak.bu ara da altını açınca karnını mutlaka ört kuzum gaz olmasin

Allah razinolsun canim benim ailem kapılarını kapatti canim.kızımla teknbasinayim düşenin dostu olmuyormus gece 2 ye kadar yanmadi soba kizim kolik saati kucak dışında yada dizde sallama.dışında.hayatta sakinlesmiyo bende battaniyeye sıkı.sıkı sarıp uyumasini bekledim gece 2 di yaktım.sobayı
Canimmm güçlü ol.bak boz kadınların istersek yapmayacagi bisey yok.biz güçlü olursak yavrularımızda güçlü olur.yavruna dimdik gözük.ben hiç unutmam bor gün ağlıyordum annem demisti ki ağlamayacaksın güçlü olacaksın.sen ne kadar güçlü olursan hayat da o kadar güzel olur dedi annem.cok doğru....esin gelmedi mi hala

Canım oda sıcaksa ac bezi altına eski bir bez ser.userinide ört eski bezle oh rahatlar çocuk...ben arada açıyorum öyle.pamugu da islst sil.kremi de sur bunu birkaç gün yap bence çok etkisi olacak.bu ara da altını açınca karnını mutlaka ört kuzum gaz olmasin

Canım dosgsgndan berı bıkac kez ıslak mendıl kılalndım hep su ve panuk kullanıuorm.. zeytnyagı surersm gnde ıkı dega buhune kadr pısık olmamstı ama sıcaktan galıba bezıde sık degatrıyırm cnku.. havalandrıyormda esım sagolsn cokmpınpırıklı.. kapatıyorm battanıyyele ustunu ama hep tepınıp acıyo :)

Allah razı olsun canim buraya yazdim en son 2 gündür icime atıyordum dertleswcek kimse yok gurbetteyim en son buraya yazıp kızlardan akıl.alim dedim hepinizden allah razi olsun uzakda olsak dertleswcek birini arıyor insan

Allh sen den de razı Olsn Canm gönlün ferahlasın inşh.. içine atma Canm dert yükleme kalbine seninleyiz elimizden geldiğince stresini azaltmaya çalışıyrz keşke elimizden daha fazlası gelse.. geçecek bunlar Canm rabbim sabır versn

Alt acma bezı alms eltm onu serıyom altına canm bıkac kere çiş yaptı cnku :)

Back