• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Iyi geceler anneler, bebegim gun icinde hep miz miz surekli kucakta gezmek istiyor . Reflusu oldugu icin emdikten sonra huzursuzlugu basliyor. Altini degistir emzir sonra huzursuzlugu gecsin uyusun boyle hergun. Sizde de boyle mi diye merak ediyorum . Zaten besiginde falan uyumuyor gunduz gece benim gogsumde uyuyor artik cok yoruldum

Ay bende banyodan sonra vücuduna zeytinyağıyla masaj yapıyordum. Ne yapayım şimdi? Ne kadar ısıtmalı Canım?
Canım küçük boy tencereye zeytinyağını koy doldur yani altını hızlı olmayacak şekilde en küçük ocakda orta derecede ısıt baloncuklar çıkmaya başlar kokusundan anlarsın yağın kızdığını ama yakma yağı. Sonra bi köşede soğusun bi kavonoza yada pompalı şişe veya bebe yağı şişesi kolonya şişesi gibi bişeye boşalt sürmek için kullanman kolay olsun, küçük bir kavonaza da bağırsaklarını yumuşatmak için ayır hergün bi çay kaşığı verebilirsin bağırsaklarını yumuşak tutar tabi kaka yapmada bi sorunu yoksa ne olur olmaz diye bi köşede dursun belki lazım olur

benim kizin yarasa olduguna kanaat getirdim gunduz geceden daha cok uyuyor ben yattim acti gozlerini etrafa gulucuk dagitip sesler cikariyor bu gecede ayaktayiz belli oldu
Ben defalarca yatırdım
3 defa çarşafta salladık
2 defa emzirip yatırdım
Ki emzirmeler bu dönem bir işkence bana
Bağıra çağıra kabul ediyor,çok direniyor
İnşallah bu son olmuştur da derin uykuya dalmıştır
Saç kurutma çalıştırmaktan helak olduk
Bu ayki elektrik faturasını düşünmek istemiyorum
Telefondan açtığımız seslere itibar etmiyor kendileri illa orijinal sesler olacak
Allah kolaylık versin

Her gün bugün daha bir zorluyor sanki diyorum
Herhalde bir yerde son bulacak
Hangi yatırma şekli varsa hepsi deneniyor
Sanki canını yakmışız gibi sesi kesilene kadar ağlıyor
Memeyi zorlamayla tutuyor süt indiğinde bırakıyor
Ne güzelce beslendi ne güzelce uyudu
2 kere de içtiğini kustu
Biri su gibiydi hatta daha memeden ayrılmadan geğirmesiyle kusması bir oldu
Sonra tekrar emer mi??? Hayırrr
Saatlerdir bir babası bir ben gezdiriyoruz ama gezdirmek de çare değil artık
Sürekli bağırıyor
Uykuya dalamamanın verdiği bir sinir de var sanırım
İnşallah bu geceyi de atlatmışımdır
Uyanacak diye çok korkuyorum
Kaçıncı ayda düzeliyordu bebişler
Sanki benimki ayrı bir huysuz olabilir mi
Yoksa hepimiz aynı şeyi yaşıyor muyuz?

Yok canim sobayla isiniyorduk dün gece birazcık da olsa becerdim yakmayı boraz dumanladi oturma odası kömür.koktu ama havalandırdım benim.kozm kolik gece 1 2 i.kadar uyumuyor sadece kucak da duruyor gece 2 ye kadar soğuktu oda batyanoye sarıp asarmaladimn öyle kucagimda tuttumo uyuunca da kalkıp.hemenmsobayi yakmaya çalıştım bcerdim ama zor oldi kızımı kac 6 7 saat belki daha fazla altını degistiremwdim. Soguk diye canim aslında elimde mesleğim var sadece kizim.birazcık buyuse ise girer calisirim ama işte kızımı kimseye emanet edemem dunyanin çivisi çıktı.aha kendi.öz babasi arayıp sormuyor bir bakıcıya nasil guvenecem ailemde bekle diyor geçen.seferde böyle yaptı 3 gün sonra çıktı geldi eşim ama.sürekli bunu yapacaksa kizim biraz büyüyünce psklojis ionunda etkilenecek ya kpps ye tekrar hazırlanıp.sınava girecem kendi ayaklarımın üstünde duracam eşime kimseyemuhtaç etmeyecem kızımı yada ne yapacam bilmiyorum
Canım işin gercekten çok zor Rabbim güç kuvvet versin sağlık sıhhat versin kızınada sanada kocanıda eşşekler tepsin inşallah ama tekrar tekrar ara aileni mutlaka seni anlıycaklardır bikere aradım istemediler diye gurur yapma kızın için ara eğ boynunu ailene ama eşine ezdirme kendini ne olursa olsun sen üstesinden gelebilirsin yıkılma şansın yok artık bi annesin

Ben defalarca yatırdım
3 defa çarşafta salladık
2 defa emzirip yatırdım
Ki emzirmeler bu dönem bir işkence bana
Bağıra çağıra kabul ediyor,çok direniyor
İnşallah bu son olmuştur da derin uykuya dalmıştır
Saç kurutma çalıştırmaktan helak olduk
Bu ayki elektrik faturasını düşünmek istemiyorum
Telefondan açtığımız seslere itibar etmiyor kendileri illa orijinal sesler olacak
Allah kolaylık versin

Walla sorma canım bızmkı aksm 3.5 tan snra uyumamaya basladı 15 dk uyuup uyanıyor 11 e kadr ugrasıuoz ıko gndr

Her gün bugün daha bir zorluyor sanki diyorum
Herhalde bir yerde son bulacak
Hangi yatırma şekli varsa hepsi deneniyor
Sanki canını yakmışız gibi sesi kesilene kadar ağlıyor
Memeyi zorlamayla tutuyor süt indiğinde bırakıyor
Ne güzelce beslendi ne güzelce uyudu
2 kere de içtiğini kustu
Biri su gibiydi hatta daha memeden ayrılmadan geğirmesiyle kusması bir oldu
Sonra tekrar emer mi??? Hayırrr
Saatlerdir bir babası bir ben gezdiriyoruz ama gezdirmek de çare değil artık
Sürekli bağırıyor
Uykuya dalamamanın verdiği bir sinir de var sanırım
İnşallah bu geceyi de atlatmışımdır
Uyanacak diye çok korkuyorum
Kaçıncı ayda düzeliyordu bebişler
Sanki benimki ayrı bir huysuz olabilir mi
Yoksa hepimiz aynı şeyi yaşıyor muyuz?

Hepmz benzer seyler yasıyorz cnm bu ara pek kusuyo sankı benmkı. Yatarkn kusuyo kulagı boynu ıslanıyo gep uc kere degstrdm ustnu bugun ya hasta olck yada oldu ondnmı kusuyo blmıuorum..

Hepmz benzer seyler yasıyorz cnm bu ara pek kusuyo sankı benmkı. Yatarkn kusuyo kulagı boynu ıslanıyo gep uc kere degstrdm ustnu bugun ya hasta olck yada oldu ondnmı kusuyo blmıuorum..
Peynirimsi mi yoksa su gibi mi kustu
Ben dün neredeyse hiç emziremedim
Tam güzelce emzirdim dediğimi de kusuverdi
İçim gitti artık dün ağlamalarına
Bari uykusunda emziririm diyordum 3e kurdum saatimi duymamışım
2 tane alarm kurdum bi de
Saat 5 olmuş biraz emzirebildim şükür
Şu emmeme olayını bir atlatsak
Uyumamasını problem etmicem
Atak haftalarına geldik demek ki

Walla sorma canım bızmkı aksm 3.5 tan snra uyumamaya basladı 15 dk uyuup uyanıyor 11 e kadr ugrasıuoz ıko gndr
Aynı canım gündüz uykusı zaten yok bizde
Öğleden sonra full uyanık
Hiçbir iş yapmıyorum ben zaten
Bi gece uykularımız var ama önce uyutabilene aşk olsun
O kadar yoruluyorum ki alarmları bile duymuyorum artık
Gündüz emmiyor diye geceye ağırlık vereyim dedim
Ben kalkamıyorum bu sefer de

Back