- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ayyy ayyşşş illet oluyorum samimi olmayan insanlara....Kaynnamglle gtcem mecbr :;'(
Canım bundan alın öncedende bahsettim 1 sene son kullanma tarihi 50 küsür bişey kilosuna ayına göre damla sayısı onu eczanede sorarsınız lutfen şiddetle tavsiye ediyroum, sağlık ocağınn verdiği bi işe yaramazBen bi Aydr d3 kullanmıyrm Canmsağlık ocağınn verdiği ii değl diye duydum kullanmadım
Hi anladım canmKaynana eltmn cocuhuna bakıyodu cnm mevbr onnla gttm..
Ayyy ayyşşş illet oluyorum samimi olmayan insanlara....
Yok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdneCanım d3 bıngıldağın geç kapanmasına sebep olur erkenden kapanmasına değil sana kim dedi bunu halbuki tam tersi
Kafam karisiti ben kullanayimmi şimdi bırakmıştım vermeyiYok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdne
Canım bundan alın öncedende bahsettim 1 sene son kullanma tarihi 50 küsür bişey kilosuna ayına göre damla sayısı onu eczanede sorarsınız lutfen şiddetle tavsiye ediyroum, sağlık ocağınn verdiği bi işe yaramaz
Kafam karisiti ben kullanayimmi şimdi bırakmıştım vermeyi
Ben oğlumda ara ara veriyodum kapandı 1 sene içind e bi sorun da çıkmadı ama buna verim mi vermim mi bilemedimBenm de kafam karıştı kuzenim yenidoğan yoğunbakımda çalıştı birbuçuk yaşa kadar yavaş yavaş kapanır demişti ne yapcZ biz
Canim cok sagol tavsiyen icin.Tereyagi yapmadim ama sut damlattim.Gercekten bugun daha iyi.Tesekkur ederimCanım yapar mısın bilemem ama bana halam soledikten sonra ben yapıp faydasını gördüm ben yazayim da gerisi sana kalsın. İki burun deligine de çok az şekilde tereyag bırak böyle nokta kadar o eriyecek içeri doğru ve sütünden damlat iki deligede tereyag eriyerek yumusatiyo anne sütü de inanılmaz hızlı iyilestiriyor
Canim cok sagol tavsiyen icin.Tereyagi yapmadim ama sut damlattim.Gercekten bugun daha iyi.Tesekkur ederim
Yok canım yanlışın var d 3 eksikliği!!! geç kapanmasina neden olur . Ben de geç kapansin istiom kullanmadim oyuzdne
Evet canimTıkamıklık ıcınmı bu cnm
Zeytin yağı surmeyin diyor uzmanlar. O da asidik çünkü ve deriyi kalınlaştırıyor diyorlar.Gnde ıkı defa falan zeytnyagı suruyodm. Buhun unıbabynn ğişik kremını surdum blmıuorm fayda edermı.. yarnda bepantıl denerm oda var.. acık brakıyorm her sefernde olmasada rahatlıyo dıye ama esım laf edıyo hasta olr dıye delrtıyo benı
Ben d vitamini kullananlarda daha hızlı kapanıyor diye biliyorum.Kızlar bizim bingildak kapanmak uzere imiş. 1 cmde n az kalmış. Ne yapmam lazim.doktora gitmedim. D 3 kullanmıyorm
Evet o da çok iyiHametan varms onu denesem olrmukı oda tahrıs pişik yazıyo. Bepanten sanmstm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?