2017 Aralık Anneleri

BDe ıyumadık dgru duzgun yarm saate kalktm salktm emZrdım gazım var benım ve sanırım bebegmndr sehrıye xorbası yogrt yemstm aksam bıde kayısımıle ıncr anladım hangısı haz yaptı smdı
Bebek yada sen soguk almisda olabilirsin canim. Ayaklardan sırttan falan. Sadece yiyeceklere bağlama olayı

Idrardaysa mantar olmasndr belkı cnm dktra fıtıl verr.. benımde oluyo bıraz hangı bırıne dktra gtcgemı saardım basur oldm bıde galıba
Doktora gitmek istemiyorum.ama bu gidisle gidecegim anlasilan basur olayini ben hic cozemedim doktorada gitmedim 2 tane var bendede ne kabiz olacaksin nede ishal hepsinde mahvediyor he birde aci yeme oda kotu oluyor

Doktora gitmek istemiyorum.ama bu gidisle gidecegim anlasilan basur olayini ben hic cozemedim doktorada gitmedim 2 tane var bendede ne kabiz olacaksin nede ishal hepsinde mahvediyor he birde aci yeme oda kotu oluyor

yumusatıyo dedıler kayısı ıncır suyu ıcecektm ama oda gaz yapıyoms .

Hem sut hapacak hem gaz yapmayacak hem kabız yapmayacak hemde sekerımı yukseltmeyecek ne yıyecem ben nasıl ayırt eedecem sastım kaldım

Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaa nohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacı
Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.

Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaa nohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacı
Gecen gun burı demstı gıgsker terbıyemıluyoms zamanla sertlesmıyoms artık dıye ınsallah ıylesr benmkıde
Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmisti

Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba

Hem sut hapacak hem gaz yapmayacak hem kabız yapmayacak hemde sekerımı yukseltmeyecek ne yıyecem ben nasıl ayırt eedecem sastım kaldım
Sasırdik valla.Ben sekerimi de olcmedim hic.Patates yiyrdum surekli en zararsz odur diye.O da gaz yapiyrmus.Bi de hasta oldu minigim.Abladan gecti.Burnu o kadar tikali ki nefes alamiyr dogru duzgun.Emerken hep cıkardi memeyi agzindan.Ins.ilerlemez de cigerlere inmezDoktor onlem amacli bi ilac verdi ama cok zor icirmesi.Tukuruyr verdigimi.Abla 3 gundur gece atesleniyr.Uyku da yokAllahim kolaylik versin hepimize.

En son 4180 di 45 günlük gittigimizde canim evde ki yargıya göre de daha 200 gram almış
evdekilere guvenme annem sen dr dakini takip et.normal bizimkide zayif o zaman 2 ay 10 gunlukken 4700 du simdi 5 bucuk falandr belkide gecmistr ama biz eksi birdeyiz 1 ay erken dogdugu icin ama dr normal dedi yetismis ayni aydaki akranlarna ole dedi yani

Olabılr cnm ew sobalı otrdgumz oda sıcak dıger yerler sogk bazen yerlıksız hırkasız cıkıyorm hayrlısıyla atlataydık su kısı bı
benmde var canim akinti kasinti vardi tabi gecti.fitiller care etmiyo hamile kalmadn once de olurdu bende.yarim cay bardagi sirekeyle ilik su yap bi siseye her wc ye gittgnde yika kendini.islak kalmasin kurula hep.gunde 5 kez ic camasirini degstr amca ole geciyo

Malesef canım valla bende tek düze besleniyorum gaz olup karnı ağrıyacağına ben sabrederim daha iyi....
Oyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.

Brnım akıntı yokta haff yanma oluyo bazen pecete koyuyorm her grdgmde degstırıyorm ıslak galan kalmıuo ama blmıyormkı

Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmisti

Olabılr cnm ıkı gndr canm sıkkn bıraz ve nrmalde yedgm kadr yemedım nrmal ıkı saate bı gırıp cıkıp yıyorm baeyler sureklı gogsumu yokladm nasl korktm bıde sureklı uyandı oğlum gece yarm aaatte bındoymadımı dıye dandum ama balgamı var geralde o rhatsz edeıyosa tam uyuyamıuo devamlı serum sıkp cekıyorm

Canım cok gecms olsn bzıımkıde ıkı gndr hapsuruyo hırlrı balgam var serum sıkp cekıyorm sevamlı persmbe rndevum vr o zaman gıstercm dktra. Daha on gn olmstu gecelı tekrar nezle oluyo galıba ne zorms

Kzlar yazmstmya buraya corap sıpara verdım toptan gelck satcam dıye dun geldı siparişim.. ıstedgm urunle fotogragla gelen urunler farklı ve ıkı corap actm ıksıındede özür var resmen dolandırıclık bı. Sıparısı verdgm kadın ben aracıyım dıuo yollayan yerıde aradm ogledn anr arayın ılgılenen bayan yok dıuo paramınustune yatacaaklar ne kadr kolay kul hakkı yemek ne kadar kolay uc kurus ıcın ınsanları kandrmak allahm her kurusunu burunlarından getrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…