Bebek yada sen soguk almisda olabilirsin canim. Ayaklardan sırttan falan. Sadece yiyeceklere bağlama olayıBDe ıyumadık dgru duzgun yarm saate kalktm salktm emZrdım gazım var benım ve sanırım bebegmndr sehrıye xorbası yogrt yemstm aksam bıde kayısımıle ıncr anladım hangısı haz yaptı smdı
kuru kayisida felaket gaz yapiyo mahvediyo cocugu bence kuru incir ve kayisi ya bi sure ara verYane bılıyım ya basur ıxın oncır kayısı sıyu ıc aksam ıncır attm agzıma ıkı yane gecese yedm bıtane hayta . suyuda yaparmıkı gaz
Doktora gitmek istemiyorum.ama bu gidisle gidecegim anlasilan basur olayini ben hic cozemedim doktorada gitmedim 2 tane var bendede ne kabiz olacaksin nede ishal hepsinde mahvediyor he birde aci yeme oda kotu oluyorIdrardaysa mantar olmasndr belkı cnm dktra fıtıl verr.. benımde oluyo bıraz hangı bırıne dktra gtcgemı saardım basur oldm bıde galıba
Bebek yada sen soguk almisda olabilirsin canim. Ayaklardan sırttan falan. Sadece yiyeceklere bağlama olayı
kuru kayisida felaket gaz yapiyo mahvediyo cocugu bence kuru incir ve kayisi ya bi sure ara ver
Doktora gitmek istemiyorum.ama bu gidisle gidecegim anlasilan basur olayini ben hic cozemedim doktorada gitmedim 2 tane var bendede ne kabiz olacaksin nede ishal hepsinde mahvediyor he birde aci yeme oda kotu oluyor
Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaanohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacı
Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaanohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacı
Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmistiGecen gun burı demstı gıgsker terbıyemıluyoms zamanla sertlesmıyoms artık dıye ınsallah ıylesr benmkıde
Sut alerjisi olabilir canım.Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba
Sasırdik valla.Ben sekerimi de olcmedim hic.Patates yiyrdum surekli en zararsz odur diye.O da gaz yapiyrmus.Bi de hasta oldu minigim.Abladan gecti.Burnu o kadar tikali ki nefes alamiyr dogru duzgun.Emerken hep cıkardi memeyi agzindan.Ins.ilerlemez de cigerlere inmezHem sut hapacak hem gaz yapmayacak hem kabız yapmayacak hemde sekerımı yukseltmeyecek ne yıyecem ben nasıl ayırt eedecem sastım kaldım
evdekilere guvenme annem sen dr dakini takip et.normal bizimkide zayif o zaman 2 ay 10 gunlukken 4700 du simdi 5 bucuk falandr belkide gecmistr ama biz eksi birdeyiz 1 ay erken dogdugu icin ama dr normal dedi yetismis ayni aydaki akranlarna ole dedi yaniEn son 4180 di 45 günlük gittigimizde canim evde ki yargıya göre de daha 200 gram almış
benmde var canim akinti kasinti vardi tabi gecti.fitiller care etmiyo hamile kalmadn once de olurdu bende.yarim cay bardagi sirekeyle ilik su yap bi siseye her wc ye gittgnde yika kendini.islak kalmasin kurula hep.gunde 5 kez ic camasirini degstr amca ole geciyoOlabılr cnm ew sobalı otrdgumz oda sıcak dıger yerler sogk bazen yerlıksız hırkasız cıkıyorm hayrlısıyla atlataydık su kısı bı
dr a gitmelsn canim kanli kaka olunca hemen gel demisti dr bana.Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba
Oyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.Malesef canım valla bende tek düze besleniyorum gaz olup karnı ağrıyacağına ben sabrederim daha iyi....
benmde var canim akinti kasinti vardi tabi gecti.fitiller care etmiyo hamile kalmadn once de olurdu bende.yarim cay bardagi sirekeyle ilik su yap bi siseye her wc ye gittgnde yika kendini.islak kalmasin kurula hep.gunde 5 kez ic camasirini degstr amca ole geciyo
Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.
Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmisti
Sasırdik valla.Ben sekerimi de olcmedim hic.Patates yiyrdum surekli en zararsz odur diye.O da gaz yapiyrmus.Bi de hasta oldu minigim.Abladan gecti.Burnu o kadar tikali ki nefes alamiyr dogru duzgun.Emerken hep cıkardi memeyi agzindan.Ins.ilerlemez de cigerlere inmezDoktor onlem amacli bi ilac verdi ama cok zor icirmesi.Tukuruyr verdigimi.Abla 3 gundur gece atesleniyr.Uyku da yok Allahim kolaylik versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?